Rahim filmleri spermiyogramlar tahliller derken 3 sene bitti elde var 0hopotiroit bende de var ama doktor engel değil diyor tüp bebeğe hazirlaniyoruz
Bende 5 aylik evliyim 25 yasindayim. Sol overda 4 cm ve 1 cm olmak uzere iki tane cikolata kistim var. Doktor bebegin olursa kist erir dedi. Yoksa buyumeye devam edebilir ve ameliyat olman gerekir dedi. Bir bebegim olmasini bende istiyorum ama bu kistlerle olabilir de olmayabilirde..
Bu ay yumurtaliklarin catlama gunlerini degerlendirmeye calistim ama bugun regl oldum malesef..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin , şifa versin bizlere inşallah..
Hayır aşılama denemedim doktorum onermedi tutma ihtimali tüp bebeğe göre düşük boşuna hormon yuklemeyelim vücuduna dedi bana da mantıklı geldi tüp bebekle aynı süreç her yönden yıpranma dedi
Seninki kendiliginden mi gecti canim. Birde kac cm di?Canm oncelikle gecmis olsun bende çikolata kistinden ötürü ameliyat masasından döndüm bence fazla takılma bu durumw kendiliginden geciyo o kistler rabbim hayırlı evlatlar nasip etsn hepimize
27 yaşındayım canimYaş kaç acabaa??
Seninki kendiliginden mi gecti canim. Birde kac cm di?
Kızlar herkese geçmiş olsun inşallah isteyen herkesin kısa zamanda olur bebeği ..ben de bir senedir evliyim hiç korunmadim pko var adet olduğum günden beri geçen ay rahim filmi çekildi birşey çıkmadı bekliyorum ben de sabırla
Yaşında cok geç değilmiş aslında ama hayrlisi cnm ya hngi ilde yaşıyosn27 yaşındayım canim
İyiki ameliyat olmamişsin ,Allah yardim etmiş.. Ameliyat yumurtaliklara zarar veriyormuş olanlarin cogu bin pişman..Ewet tam amelyata grcem adetim geldi doktor iptal etti ameliyati adet btti başka doktora gttm kistlerim ne durumda die bana dedi ki ne kisti ne ameliyati adetle bitmis hepsi kac cm di blmyoorm vala cnm ya 2 sene oldu bu olay olalı
Esimn de ole aslnda sayısı cok iyi ama o kafaya taktı olucak ameliyat rabbim bu psikolojiyle bize sabırlar versn gerçekten çok zorAynı durum bizdede var eşimde çift taraflı varikosel var ama spermler bu durumdan etkilenmemiş doktor aslında ameliyata gerek yok fakat 15 aydır bebek olmadığı için gerekli gördü malum varikosel spermleri öldürüyor.Ama içimde korku var ameliyat sonrası da sonuç alamazsak diye ne kadar zor bir psikolojiymiş bu hiç aklımdan çıkmıyor kendimi çok eksik hissediyorum
Aynen valla iyi ki engellendi şimdi de sorun nedir diye doktor doktor geziyoruz rabbim bu yoldaki tüm çiftlere yardım etsnİyiki ameliyat olmamişsin ,Allah yardim etmiş.. Ameliyat yumurtaliklara zarar veriyormuş olanlarin cogu bin pişman..
Sogan kurunu bende yaptm ama faydasını goremedim ins sizde etkisi olurBenimde 11. ayim bu ay kist ve miyom varmis yeni ogrendim sogan kuru yapiyorum bu ay
Insallah bakalim dorduncu gun bittiSogan kurunu bende yaptm ama faydasını goremedim ins sizde etkisi olur