AMİİİNNN CANIMBebegi bu kadar cok istedigimi bilmiyordum gercektenhatta esim daha nisanliyken bahaederdi hemen olsun diye ben en az 6 ay korunmaktan yanaydim da sonra hemen olmaz belki diye korunmamak konsmda ikna oldum ama smdi de bekleyemiyorum allahim isteyen hiic kmseyi bekletmez insallah canim, saglikli bebislerimiz olsun hepimzn bu yopik ugurlu gelsn hepmze
Sen ne kadar zamandr istiosun canmAMİİİNNN CANIM
bende en az bir sene istemiyordum ama evlenince insan istiyo etrafındaki herkez bebişli olunca
canım aynen öle benimde 16 ay oluyor benimde herkeze laf anlatmakdan insan bunalıyo üzülülyo bakıyorsun herkez hamile bebiş varBu baslik ayni beni anlatiyor 15 aydir husranbende kendi yakinlarimi susturuyorum ama diger tarafa bisey soyleyemiyorum malesef gozlerim doluyor
1,5 sene oluyo canım ama pko var olmuyoSen ne kadar zamandr istiosun canm
Hoşgeldin canım eklerim tabi ama suan site güncellendiği için ekleyemiyorum duzeldiğinde ekliycemm
sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandr bebiş istiyorsun ?
Canim ya uzulme ki. Bizler sabirsizlaniyiruz ama her seyin bi vakti var. benim amcamlarn cocugu olmamis 10 yil. Snra kendiliginden hamile kalivermis esi ve pespeae uc cocuk olmushepsi de birbrnden saglikli ve yakisikli bazen sabirla bekleyebilmek gerek. Ah bize bi laf gecsee
canım aynen öle benimde 16 ay oluyor benimde herkeze laf anlatmakdan insan bunalıyo üzülülyo bakıyorsun herkez hamile bebiş var
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra sağlıklı sıhatli alırız kucağımıza bebişlerimiievet canm cok zor grckten bnde bılıyorum allah kolaylık versın bundan sonra hersey cokk guzel olsunn insallah
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin ALLAHIMçok çoook üzüldüm Allah sabır versin tez zamanda tekrar yüzün gülsün inşallah canımmm
Tek böyle hisseden ben olmadığım için sevindim desem yalan olmazbir duyuyorum evlenmisler, bir duyuyorum hamile...Bazen hamile olanlari duyduklarimda beni mutlu bile etmiyor (kotu birimiyim diye dusunuyorum kendi kendime) kiskanmak degilde icim burkuluyorne bileyim oyle iste
Pkonun kokune kibrit suyu haa..! Ama neler neler oluyor canim, allah istedi mi tupler kapaliyken bile hamile kaliyor insanlar1,5 sene oluyo canım ama pko var olmuyo
Tek böyle hisseden ben olmadığım için sevindim desem yalan olmaz( inşallah hepimiz için hayırlısı olur
İnşallah olur Rabbim güç versin hepimize bende öyle bizdr 6aydır düşünüyoruz ama olmadı B'nden sonra evlenen kuzenlerimn arkadaşlarımın hepsinin bebekleri oldu hatta doğum bile yaptılar ;(( gördükçe onlar adına seviniyorum kendi adıma çok üzülüyorumen kısa zamanda bizimdir olur inşallah
Bende aynı sizin gibiyim benimle evlenip hamile olanları görünce ne bileyim,, öyle işte.bende varım bendebir seneyi geçti evleneli ilk bi kaç ay ben istemedim bi aynı evde yaşayalım dedim 3-4 ay korunduk ama şimdide olmuyorrr aksine bnm olmazken bizden sonra evlenenlerin ilk aydan oluveriyor yarın bebek mevlütleri var nasıl dayanıcam Allahım sabır versin bana klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bi tanecik yumurtam oluştu bu ay gene umutsuzum ama hayırlısı ...
ANLIYORUM SENİ CANIM çünkü bende öleyim bu duruma geleceğim aklımın ucuna gelmezdibir duyuyorum evlenmisler, bir duyuyorum hamile...Bazen hamile olanlari duyduklarimda beni mutlu bile etmiyor (kotu birimiyim diye dusunuyorum kendi kendime) kiskanmak degilde icim burkuluyorne bileyim oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?