• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olduğunu bilmeden antibiyotik kullanmak

laz4life

Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
2.173
1.922
108
35
Arkadaşlar ben dah açok yeniyim, öncelikle krounmayı yeni bıraktım ve 1 yıllık evliyim, 30 ağustosta korunmadan ilişkiye girmeye başladık. Dün de doktora gittim, öncesinde kontrol olsun diye, bana smear testi yaptı, akıntın var mı diye sormuştu, bend eara sıra oluyor demiştim, antibiyotik ve fitil verdi, 1 hafta kullan dedi, 1 hafta ilişkiye girme dedi. Folik asitte verdi. Benim aklıma takılan ben öncesi yaşadığım birlikteliklerde hamile kaldıysam şuan antibiyotiği içmemde sakınca var mıdır? reglime 8 gün kaldı, ya hamile kaldıysam dye bi his var içimde ama antibiyotikte kullanıcam kafam çok karıştı.

Bence ilaçlarını reel olana kadar kullanma , benim hamilelik şüphem olmadığı halde belimden doktora gittiğimde aile hekimi regline kadar kullanma bence demişti .

bende bilmeden cipro kullandım bir hafta boyunca...sonra öğrendim gebe olduğumu.şu an çok üzgünüm.inşallah bi şey olmaz...

Back