• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olabilir miyim?

ah o prolaktin yok mu:(( benimde vardı ama çok şükür riskli değere çıkmadı. adetin de düzenliyse sorun yoktur diye düşünüyorum. çok şükür benimde düzenli. ama prolaktine baktırmanı tavsiye ederim. yalnız adetin 3. günü bakılıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum

Benimde adetim saatini bile şaşmazdı.

Adet günümde az kan ve kahverengi leke geldi 3 gün sonra bitti adetim zannetmiştim ama ilk defa kısa sürdü böyle

Çok da sancı çekmiştim adet gibi

Hamileymişim.

Cnm inş hamilesindir

Moralini yüksek tut

Benimde adetim saatini bile şaşmazdı.

Adet günümde az kan ve kahverengi leke geldi 3 gün sonra bitti adetim zannetmiştim ama ilk defa kısa sürdü böyle

Çok da sancı çekmiştim adet gibi

Hamileymişim.

Cnm inş hamilesindir

Moralini yüksek tut

Benim ay öyle oldu kahve leke geldi ama üç gün sonra adet oldum. Ben geçen ay hamileyim sandım sonucta adetim şaşmaz aöa malesef o kahve akıntı neyin nesi bilemedim inş bu ay hamileyim dir hayırlısı ile. Dua istiyorum

ah o prolaktin yok mu:KK43:( benimde vardı ama çok şükür riskli değere çıkmadı. adetin de düzenliyse sorun yoktur diye düşünüyorum. çok şükür benimde düzenli. ama prolaktine baktırmanı tavsiye ederim. yalnız adetin 3. günü bakılıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum

Peki baska neden anlaşılır bu prolaktin.. Benim ilk kez bu su olayı canımı sıktı ama doktor prolaktin falan istemedi önemsiz dedi off.. Adetimin 3. Günü gidip kendim isticem hormon testi

Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce? :KK43:

Hamile
Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce? :KK43:

Hamileysen kürtajmı olacaksın

Bir arkadaşım bu yolla hanile kaldı ama delik cıkmış onların ki.. İlk bebegim 9 aylıktı üzülmüştü.. Hamileysen bir an önce evlen aldırma bak biz ne kadar uğraşıyoruz her ay hüsran

Peki baska neden anlaşılır bu prolaktin.. Benim ilk kez bu su olayı canımı sıktı ama doktor prolaktin falan istemedi önemsiz dedi off.. Adetimin 3. Günü gidip kendim isticem hormon testi

benim aslında 4-5 sene önce çıktı ortaya yüzümde çok sivilce oldu birde tüylenme sorunum vardı bi kadın doğuma gitmiştik o istemişti. detaylı hormon testleri ilaçlı mr fln baya bakılmıştı. kimisinde göğüsten süt gelmesiyle de anlaşılıyormuş ama bende öyle bir durum olmadı. sanırım risk grubuna girmediğim için. başka tam olarak şuddur diyebileceğim bir belirti olmadı bende kanda çıktı işte. ama yüksek olması yani riskli grupta düşük tehlikesi oluyor maalesef. bende bundan korkuyorum işte :( yine de baktır derim ben imkanın varsa adetin 3. günü.

Canım bende polikistik over var. Adetim geciktiği için doktora gitmiştim test 0.5 çıktı o da bana rahmin kalınlaşmış kendi kendine adet görecek gibisin söktürücü kullanmama gerek yok demişti. Gebelik ihtimalini hiç söylemedi bile. Ben 3 hafta boyunca adet olacağıma o kadar emindim ki hiç kafama takmadım sonra bir baktım 3 hafta geçmiş yoğunluktan onu bile fark etmemişim. Sonra eczanede satılan testlerden vardı evde ondan yaptım ve süprizzz :) hemen kan testi yaptırdım o da 13888 çıktı hala inanamıyorum.. 2 yıl onca uğraşa rağmen olmadı 1 kere herşeyi bıraktım ve oldu diyeceğim o ki sen de çok düşünüp kendine stres yapma canım vakti gelince senin de mucizen gerçek olacak inşallah :)

Prolaktin önemli.. Çoğu kez de gebeliğe engel olabiliyor.. Doktorunu degistirmeni tavsiye ederim.. Ayrıca beta hcg 1500 bulmadan kese gozukmez

Canım bende polikistik over var. Adetim geciktiği için doktora gitmiştim test 0.5 çıktı o da bana rahmin kalınlaşmış kendi kendine adet görecek gibisin söktürücü kullanmama gerek yok demişti. Gebelik ihtimalini hiç söylemedi bile. Ben 3 hafta boyunca adet olacağıma o kadar emindim ki hiç kafama takmadım sonra bir baktım 3 hafta geçmiş yoğunluktan onu bile fark etmemişim. Sonra eczanede satılan testlerden vardı evde ondan yaptım ve süprizzz :) hemen kan testi yaptırdım o da 13888 çıktı hala inanamıyorum.. 2 yıl onca uğraşa rağmen olmadı 1 kere herşeyi bıraktım ve oldu diyeceğim o ki sen de çok düşünüp kendine stres yapma canım vakti gelince senin de mucizen gerçek olacak inşallah :)

İnşallah güzel haberleri yazarım cuma test yapmayı düşünüyorum

benim aslında 4-5 sene önce çıktı ortaya yüzümde çok sivilce oldu birde tüylenme sorunum vardı bi kadın doğuma gitmiştik o istemişti. detaylı hormon testleri ilaçlı mr fln baya bakılmıştı. kimisinde göğüsten süt gelmesiyle de anlaşılıyormuş ama bende öyle bir durum olmadı. sanırım risk grubuna girmediğim için. başka tam olarak şuddur diyebileceğim bir belirti olmadı bende kanda çıktı işte. ama yüksek olması yani riskli grupta düşük tehlikesi oluyor maalesef. bende bundan korkuyorum işte :KK43: yine de baktır derim ben imkanın varsa adetin 3. günü.

Canım cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum cıkarsa yaparım çıkmazsa umudum kesilir artık öbür aya nasip derim.. Benim göğsümden artık gelmiyor iki gün sıkınca minicik geldi doktor birşey yoktur dedi reglim düzenli diye yapmadı bile kan testi. Ama ben adetin üçüncü gidip hormon testi isteğimi söyleyeceğim devlet hastanesi inşallah yapar

Canım cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum cıkarsa yaparım çıkmazsa umudum kesilir artık öbür aya nasip derim.. Benim göğsümden artık gelmiyor iki gün sıkınca minicik geldi doktor birşey yoktur dedi reglim düzenli diye yapmadı bile kan testi. Ama ben adetin üçüncü gidip hormon testi isteğimi söyleyeceğim devlet hastanesi inşallah yapar

iste canım kesin likle benimde adetin düzenlidir. çok nadiren hava değişikliği veya stresli dönemler 2-3 gün önce veya sonra olmuşumdur ama gel gör ki prolaktin yüksek çıoktı. yani sen kanda o değeri görmeden kesinlikle bırakma derim.

iste canım kesin likle benimde adetin düzenlidir. çok nadiren hava değişikliği veya stresli dönemler 2-3 gün önce veya sonra olmuşumdur ama gel gör ki prolaktin yüksek çıoktı. yani sen kanda o değeri görmeden kesinlikle bırakma derim.

Acaba devlet hastanesinde istege baglı yaparlar mı

Acaba devlet hastanesinde istege baglı yaparlar mı

hımm işte onu bilmiyorum. devlete hiç gitmedim ama özelde de doktor gözetimi olmadan hormon testi yapmazlar diye düşünüyorum. bu sebeple doktorunu değiştirmen en mantıklısı alternatifi olan bir şehirde oturuyorsan eğer.

hımm işte onu bilmiyorum. devlete hiç gitmedim ama özelde de doktor gözetimi olmadan hormon testi yapmazlar diye düşünüyorum. bu sebeple doktorunu değiştirmen en mantıklısı alternatifi olan bir şehirde oturuyorsan eğer.

Smear testi sonucumu almak için gittiğimde hormon testi istiyorum dicem inşallah iyi bir doktor denk gelir

Adet olmama 4 gün var ama Rahmimde kasılma var özellikle sol tarafta. Yatağa yattığımda fena bir kasılma var çekilme gibi bu ne ola ki?

Back
X