• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olabilir miyim?

Sende canım yaz ben herkese yorum yaptım unutabilirim ama bildirim de cikarsa kesin yazarım. Kaç yıllık evlisin canım ne kadar deniyorsun
Ben 3 yıldır evliyim 21 aylık oğlum var. Bu ay kontrole gittim ve spiralin kaydığını öğrendim doktor hamile olabilirsin dedi o yüzden bekliyorum adet günümü. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sen kaç yıllık evlisin

Ben 3 yıldır evliyim 21 aylık oğlum var. Bu ay kontrole gittim ve spiralin kaydığını öğrendim doktor hamile olabilirsin dedi o yüzden bekliyorum adet günümü. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sen kaç yıllık evlisin

Bende iki cnm. Bebegim yok inşallah olur hayırlısı ile :(

Ya sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki aditine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam brlli olurmu ki simdiden :(

Ya sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki aditine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam brlli olurmu ki simdiden :KK43:

SAT neydi cnm ?

Ya sizlere bisey soracam kafam cok karıştı, bu ay esimle en son 15inde beraber olduk ayin 24unde kasik agrilarim cok fazlaydı doktora gittim muayene edip dediki aditine kac gun var 9 gun dedim rahim duvari kainligin 14,3 kalinlasmis adet gununde kan ver tahlil icin dedi. Gebelikden mi şüpheleniyorsunuz dedim olabilir dedi. Bendr polikistik over var sol yumurtalikta normalde 1 senedir olmuyordu bebek, bu ay cok umutluyum göğsümde sislik ve agri var sirtim agriyor kasikda agri var kabizim yani tum belirtiler var. Simdi adete 7 gun var ama catlayacam kan testi yapsam brlli olurmu ki simdiden :KK43:

Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım. Bende de pcos var kendi kendime adet görmüyordum. Bana da doktor rahim duvarın kalınlaşmış kendi kendine adet görecek gibisin demişti iyi ki hamile olabilirsin dememiş yoksa asla sabredemezdim :) sonuç olarak adet olmadım ve 3 hafta sonra kan testi yaptırdım 5buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim :) bence sen de bekle yoksa hamile bile çıksan değer düşük 2 günde bir kan ver, keseyi görelim , yolk saç görelim, kalp atışını duyalım diye bin kere stres olacaksın. Boşver akışına bırak canım nasipse neyse o olur...

Ayy amin inşallah cok dua ettim bu ay, işte doktor olabilir deyince içim icime sigmiyor bekleyemiyorum sabirsizliktan cok istedim çünkü 1 senedir cok yoruldum bu pko cok yordu beni ama sogan kürü kullandım iki tarafimda da vardi sagdakiler yok olmus bu ay allaha Şükür, iste merak ettigim rahim duvari yüksek çıktı acaba gebelik mi var ya

Back
X