- 15 Ocak 2014
- 5.933
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bana da rahim de kalınlaşma var adetin geçikirse gel dedi. Sonuçta o ay hamileydimKızlar bugun doktora gittim gögüsmden su gbi birşey geldi demek için... Gebelik şüphem vardı..
Smear testi yapıldı ve vajinal ultrasonda bakıldı.. Bana küçük kesecikler gözüküyor gebelik olabilir dedi bthcg düşüklüğü cıktı 0.5 in altında dedi..
Ama dosyada eçdk 10 mm yazıyor. Netten biraz araştırdım rahim kalınlığı yazıyor yumurtlama gününde geçen hafta cumaydı böyle olup hamile olan varmı yani rahim kalınlığı hamilelik için sanki olabilir yazıyor her yerde.. Cevap bekliyorum
Bana da rahim de kalınlaşma var adetin geçikirse gel dedi. Sonuçta o ay hamileydim
Hamile birini bulmuşken cok soru sordum kusura bakmaBana da rahim de kalınlaşma var adetin geçikirse gel dedi. Sonuçta o ay hamileydim
Yok Can'ım sorun değil istediğin kadar sor da hepsinin cevabını bilmiyorum :) p kesecikler veya göğüs suyu ne bilmiyorum. Kaç mm hatırlamıyorum ilk gebeliğimdeydi ben de araştırmıştım gebelikde de olabilirmiş kalınlaşma. Kasıklar da az çok tahmin edersin karnın alt kısmında oluyor. Nette görsellerde bakabilirsin. Sanırım adetime yaklaşık bir Hafta vardı o Zaman test yapsak çıkmazdı çünkü Bhcg yükselmemiş oluyor en azından kanda çıkacak kadar.Hamile birini bulmuşken cok soru sordum kusura bakma
Yok Can'ım sorun değil istediğin kadar sor da hepsinin cevabını bilmiyorum :) p kesecikler veya göğüs suyu ne bilmiyorum. Kaç mm hatırlamıyorum ilk gebeliğimdeydi ben de araştırmıştım gebelikde de olabilirmiş kalınlaşma. Kasıklar da az çok tahmin edersin karnın alt kısmında oluyor. Nette görsellerde bakabilirsin. Sanırım adetime yaklaşık bir Hafta vardı o Zaman test yapsak çıkmazdı çünkü Bhcg yükselmemiş oluyor en azından kanda çıkacak kadar.
İnş Allah gönlüne göre versin tez Zaman'da kucağını doldursun sağlıkla inşTeşekkür ederim bna dua edin hayırlısı ile inşaallah hamileyim dir
Göğüs den sıvı gelmesi prolaktin yüksekliğinden olabilir. Rahim duvarında ki kalınlaşma adet öncesi de oluyor.. Zaten kalınlaşması gerek ki döllenen yumurta tutunabilsin şayet tutunamaz yada olmazsa kalınlaşan rahim duvarı kanayarak dökülür buda adet kanaması demek oluyor.
Kesinlikle doktorunu değiş ozaman ne biçim doktormus o küçük kesecikler varmış gebe olabilir missin saçma beta HCG en az 1000 olması gerekki alttan keseyi gorebilsin... Prolaktin önemli ayrıca yüksek se gebeliğe engel. En kısa zamanda başka bir doktora gitmelisin. Adetlerin düzenli mi ??E
Evet aöa adetim e dha 10 gün var.. 10 gün önce kalınlaşma sı normal mi a acaba? Birde ilginç olanı bna prolaktin testi yapmadı önemsiz dir dedi.. Sinir oldum ya ya prolaktin yüzünden bebegim olmazsa. Eger adet olursam iyi bif doktora gitmek istiyorum inşaallah olmam
Kesinlikle doktorunu değiş ozaman ne biçim doktormus o küçük kesecikler varmış gebe olabilir missin saçma beta HCG en az 1000 olması gerekki alttan keseyi gorebilsin... Prolaktin önemli ayrıca yüksek se gebeliğe engel. En kısa zamanda başka bir doktora gitmelisin. Adetlerin düzenli mi ??
Kesinlikle doktorunu değiş ozaman ne biçim doktormus o küçük kesecikler varmış gebe olabilir missin saçma beta HCG en az 1000 olması gerekki alttan keseyi gorebilsin... Prolaktin önemli ayrıca yüksek se gebeliğe engel. En kısa zamanda başka bir doktora gitmelisin. Adetlerin düzenli mi ??
Adetlerin düzenliyse prolaktin yoktur die düşünüyorum. Ama için rahat etmez yaptirmadan. Ben adetin 21. Günü prolaktin ve progesteron testi yaptırmıştım diğer tahliller adetin 2-3. Günleri yapılıyor aç karınla sabah kan vermemi istemişti doktor. Ama ben başka yerde kendi isteğimle yaptirdim. Öyle yapabilir sinEvet maşallah düzenli. Benimde aklıma takılan o hatta doktora gitmek sebebim oydu prolaktin mi yüksek diye korktum.. Gebelik öncesi genel test istedim smear yaptı hormon testi falan birşey demedi folik asit i de benim isteğimle yazdı..
Ben şimdi adetimin 3. Günü baska hastane ye mi gideyim ama smear testi sonucu için mecbur o hastane ye gitmem yoksa gidip kendim mi desem hormon testi istiyorum diye
Belli de olmaz canım hayırlısı Allah gönlüne göre versinRahim kalınlaşma sı umutlandırdı beni
Belli de olmaz canım hayırlısı Allah gönlüne göre versin
Adetlerin düzenliyse prolaktin yoktur die düşünüyorum. Ama için rahat etmez yaptirmadan. Ben adetin 21. Günü prolaktin ve progesteron testi yaptırmıştım diğer tahliller adetin 2-3. Günleri yapılıyor aç karınla sabah kan vermemi istemişti doktor. Ama ben başka yerde kendi isteğimle yaptirdim. Öyle yapabilir sin
Cnm test yaptınmı
İnş hamilesindir.
Rica ederim Allah gönlüne göre versinHayatım boyunca hiç regl im geçmedi sadece geçen hafta 3 gün ileri sarktı adet günümde kahve akıntı geldi üç gün sonra adet oldum.. Kendi kendime belki kimyasal gebeliktr belkide sıradan birşey dedim.. Bu ay gögüsten su gelmesi beni umut oldu. Bir yerde yazmışlar gebelikte olur diye inş. Hepimiz bir an önce hamile kalırız yinede yazarım bat günüm gelince cevap için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?