- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi pembepatiler
-
Ya cok sevindim bizde 1 yıldır uğraşıyoruz acaba bende alsam mı bu macundan yaİnşâllah rabbim versin herkese el kucağına baktırmasın. Bende yarım şişe duruyor hayırlı haber alırsam seve seve gönderebilirim isterseniz
Kızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
Tebrikler hamielsinz insAllah sağlıkla ilerler burdaki testin üstteki daha koyu beklemiş halimi ilk yaptığınınİki kere yaptım kızlar yarın gideceğim hastaneye dua edin nolur. C life ile kaldım sanırım
Bence yanlış anlamayın ama yakıydı incirdi soğan kürüydü her ay canınıza yazık bozulan psikolojide cabası. Her sabah akşam Bi kaşık yedim hatta düzenli bile kullanmadım bol su yürüyüş gerisi Allahtan.Ya cok sevindim bizde 1 yıldır uğraşıyoruz acaba bende alsam mı bu macundan yabenim iki de kayıbım var
Evet silik olan 2 3 dk da hemen çıkan koyu olan 10 dk bekleyenTebrikler hamielsinz insAllah sağlıkla ilerler burdaki testin üstteki daha koyu beklemiş halimi ilk yaptığının
Valla bilmiyorum yA adetime daha var alayım en iyisi yoruldum artık..Bence yanlış anlamayın ama yakıydı incirdi soğan kürüydü her ay canınıza yazık bozulan psikolojide cabası. Her sabah akşam Bi kaşık yedim hatta düzenli bile kullanmadım bol su yürüyüş gerisi Allahtan.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel haberi alında inşallah haberleşirizİnşâllah rabbim versin herkese el kucağına baktırmasın. Bende yarım şişe duruyor hayırlı haber alırsam seve seve gönderebilirim isterseniz
Adetle beraber kullanılıyor yumurtlama günü bırakılıyor. Hani ağda kutuları oluyor ya küçük fıcı şekilli öyle geliyor ama 3 ay rahat yetiyorValla bilmiyorum yA adetime daha var alayım en iyisi yoruldum artık..
Cok teşekkür ederim canım bende alayım o zaman :)Adetle beraber kullanılıyor yumurtlama günü bırakılıyor. Hani ağda kutuları oluyor ya küçük fıcı şekilli öyle geliyor ama 3 ay rahat yetiyor
İnşâllah yazarım yarın buraya rabbim hayalini kurdurduğu şeyi nasip etsin kursağımda bırakmasın inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel haberi alında inşallah haberleşiriz
Rabbim hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallahCok teşekkür ederim canım bende alayım o zaman :)
İnşâllah cnm güzel haberlerle gelİnşâllah yazarım yarın buraya rabbim hayalini kurdurduğu şeyi nasip etsin kursağımda bırakmasın inşallah
MaşAllah sağlıklı ielrlesin sağlıkla kucağına alırsın insAllahEvet silik olan 2 3 dk da hemen çıkan koyu olan 10 dk bekleyen
Çok teşekkür ederim yarın sonucu görmeden emin olamıyorum ama o kadar çok bekledim ki karnıma sarılıyorum sabahtan beriMaşAllah sağlıklı ielrlesin sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Amiiinnn insallahRabbim hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallah
İnsAllah güzel sonuç çıkacak cnm ne kadardır deniyorudnzÇok teşekkür ederim yarın sonucu görmeden emin olamıyorum ama o kadar çok bekledim ki karnıma sarılıyorum sabahtan beri
1 bucuk sene olacak nerdeyseİnsAllah güzel sonuç çıkacak cnm ne kadardır deniyorudnz
İnşâllah yarın netleşmeden sevinemiyorumHayirli ugurlu olsun kuzum
İlk mi olacak olmaması için sebep var miyid cnm benimde bı buçuk sene dolmuştu şükür nasip oldu1 bucuk sene olacak nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?