Gebeliğe Hazırlık Gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşâllah rabbim versin herkese el kucağına baktırmasın. Bende yarım şişe duruyor hayırlı haber alırsam seve seve gönderebilirim isterseniz
Ya cok sevindim bizde 1 yıldır uğraşıyoruz acaba bende alsam mı bu macundan ya benim iki de kayıbım var

Kızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
İki kere yaptım kızlar yarın gideceğim hastaneye dua edin nolur. C life ile kaldım sanırım
Tebrikler hamielsinz insAllah sağlıkla ilerler burdaki testin üstteki daha koyu beklemiş halimi ilk yaptığının

Ya cok sevindim bizde 1 yıldır uğraşıyoruz acaba bende alsam mı bu macundan ya benim iki de kayıbım var
Bence yanlış anlamayın ama yakıydı incirdi soğan kürüydü her ay canınıza yazık bozulan psikolojide cabası. Her sabah akşam Bi kaşık yedim hatta düzenli bile kullanmadım bol su yürüyüş gerisi Allahtan.

Valla bilmiyorum yA adetime daha var alayım en iyisi yoruldum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…