Gebeliğe Hazırlık Gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum var ya bugün allah çıkardı seni galiba karşıma Ben çok ümitsizliğe kapılmıştım bugün, ilaç gibi geldin bana Bende de birkaç bir şey var belirti olarak ama bilemiyorum
Takma kafana adetten hiç farkı yok hatte doktor hamilesin diyince kasıklarım dan adet sökülür gibi hissediyorum sanki birazdan olacakmışım gibi dedim. Ne göğüste karartma ne batma adete yakın belim ağrır onun dışında hiç bişey yok

8 Kasım bat tarihim kuzum, pazar gününe denk geliyor. O gün test yapacağım, dualarını eksik etme lütfen

Hamilelik haberilerini okumak beni umutlandırıyor. Bizlere de dua et nolursun. Ben perişanım artık ağlamaktan son günlerde çok ağlar oldum
Etmem mi ederim tabi az mı ağladım her adet günü. Yakınımızın çocuğu oldu kucağıma alacaktım başına bişey olur bilmiyoruz ya tutmayı dediler o kadar zoruma gitti ki eşimle beraber eve gelene kadar ağladık. O yüzden hala eşime söyleyemedim gebeliğimi olunca anında söylerim havalara uöarız diyordum ama haftaya 1 kere daha kan verip emin olmayı bekliyorum aksi halde darma duman olur adam Rabbim size de versin inşallah sizde böyle nasıl söylerim diye bocalayın inşallah

pembepatiler merhaba canım nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Sana bir müjde vermeye geldim. Ben de hamileymişim Pazar günü kan tahlilimde değerim 115,44 çıktı 4 haftalık bir bebecik var benim de içimde

Ayyyy çok sevindim çoook gerçekten kurban olurum ona ya tebrik ederim ben haberimi verirken seninde müjden duruyormuş aslında içinde demek ki belirti aramaya gerek yokmuş demi? 2020 ağustos anneleri diye Bi konu var gel oraya istersen senin gibi yeni annelerle dolu kafana takılan olursa orda yardımlaşırız...

Allah razı olsun kuzum çok sağ ol, evet benim miniğim de seninle ümitsiz ümitsiz konuşurken benimleymiş aslında Dün yazdım sanırım kuzum ben oraya, bugün de aklıma sen geldin ben bu kıza haber vermeyi unuttum oysa o bana umut olmuştu diye hemen geliyorum ben de konuya kuzum.

Valla kendim olmuş gibi sevindim 2020 ye müjde olsun dedik oldu valla sarıl karnına bol bol benim için çok öp

Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤ hamilelik belirtisi falan varmıydı varsa nelerdi bizimle paylasirmisin

Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤ hamilelik belirtisi falan varmıydı varsa nelerdi bizimle paylasirmisin
Yok canım belirti göğüsler adetle aynı kasıkta kramp adetle aynı bel ağrım aynı boğazımda düğüm mide bulantısı var adetim zor olursa ya da gecikir se o da olurdu bende genelde. Hatta doktora gittiğimde ben sanki adet olacak gibi hissediyorum birazdan sökülecek gibi dedim baktım cumartesiydi yarın bitmesi gerekiyor hala belirti yok sadece tuvalete biraz sık çıkar oldum yeni yeni o yüzden belirti arama bence çok çok sonra olur o belirtiler çocuk kesede genişledikçe

Sagol cnm Bende dün börek yapdim ondan sonra karnıma kasıklarıma öyle bi şancı doldu ki anlatamam ayakda duramaz oldum nefes alınca bile aciyordu eşim hasteneye götürecekti gitmedim hamilelik falan olur diye çünkü doktorlar hemen ine yapiyor dün şancı var di bugünde sağ kasigimda bat ma var arada küçük şancı sonra batma oluyor acaba neden boyle oluyor biraz hamilelikden şüpheleniyorum ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…