- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi pembepatiler
-
Gebeymişim canım haftaya bir daha çağırdılar darısı isteyen herkese olsun inşallahTamam canım haberdar et bizide
Oyy maşallahGebeymişim canım haftaya bir daha çağırdılar darısı isteyen herkese olsun inşallah
7 Kasım son adet tarihimdi adete 3 gün varn150 çıktı. Doktor değerin iyi adet öncesi böyle ise gelişimine bakalım çoklu gebelik olabilir dedi burda biri demişti ikiz diye o aklıma geldiOyy maşallah ❤❤❤sevindim senin adınada kaç çıktı beta hcg değerin canım
Hayırlı olsun cnm bu c life macunu hangi siteden aldın acaba heryere güven olmuyor7 Kasım son adet tarihimdi adete 3 gün varn150 çıktı. Doktor değerin iyi adet öncesi böyle ise gelişimine bakalım çoklu gebelik olabilir dedi burda biri demişti ikiz diye o aklıma geldi
C life ballı bitkisel macun yazınca instgram adresi çıkıyor canım ordaki Web sayfasını tıkla bulamazsan özelden de atabilirimHayırlı olsun cnm bu c life macunu hangi siteden aldın acaba heryere güven olmuyor
Tamam çok teşekkür ederimC life ballı bitkisel macun yazınca instgram adresi çıkıyor canım ordaki Web sayfasını tıkla bulamazsan özelden de atabilirim
Tebrikler canımmİki kere yaptım kızlar yarın gideceğim hastaneye dua edin nolur. C life ile kaldım sanırım
Öncelikle tebrik ederim :) Ovu testi kullanmışmıydın ?Adetle beraber kullanılıyor yumurtlama günü bırakılıyor. Hani ağda kutuları oluyor ya küçük fıcı şekilli öyle geliyor ama 3 ay rahat yetiyor
1 bucuk senedir uğraşıyoruz çörekotı soğan kürü incir kürü sırta yakı yapıştırmak hepsini yaptım. İlişkiden sonra saatlerce ayağımı yukarı da diktim olmuyordu hiç bir şekilde. Adetken c life kullandım 7 kasımda. 19 kasımda yumurtlama oldu macunu bıraktım adete 4 gün kala da belirgin şekilde gebelik çıktı. Üstelik pko başlangıcım vardı bu ay da profesöre görüncektik hatta o kadar ümitsizdim. Bana sorarsanız ben gördüğüm herkese söylerim macunu etkisi olduğuna inanıyorum ama tabi sebebi veren de AllahHayırlı olsun, tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bizler için de dua eder misiniz? Şimdiden allah razı olsun. C life için yorumunuzu da gördüm. İşe yaradığını düşünüyormuşsunuz, cidden etkisi oldu mu? Ne zamandır istiyordunuz?
Evet kullandım ben yumurtlamasını anlayamayanlardanım maalesefÖncelikle tebrik ederim :) Ovu testi kullanmışmıydın ?
Dğzensizmiydi canım adetinEvet kullandım ben yumurtlamasını anlayamayanlardanım maalesef30lu almıştım netten yanında 2 gebelik birde erken gebelik testi göndermişlerdi 30 liraya. 3 ay falan kullandım
Ayyyyy allah razı olsun, üşenmeyip yazmışsınız1 bucuk senedir uğraşıyoruz çörekotı soğan kürü incir kürü sırta yakı yapıştırmak hepsini yaptım. İlişkiden sonra saatlerce ayağımı yukarı da diktim olmuyordu hiç bir şekilde. Adetken c life kullandım 7 kasımda. 19 kasımda yumurtlama oldu macunu bıraktım adete 4 gün kala da belirgin şekilde gebelik çıktı. Üstelik pko başlangıcım vardı bu ay da profesöre görüncektik hatta o kadar ümitsizdim. Bana sorarsanız ben gördüğüm herkese söylerim macunu etkisi olduğuna inanıyorum ama tabi sebebi veren de Allahdua da elbette ederim damdan düşenin halini damdan düşen anlar 1 bucuk sene de kaç doğum gördük eşimle kaç kere gözlerimiz doldu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyene inşallah kucağını boş bırakmasın kimsenin
canım hamilesin allahn bize de nasip etsin inşallahİki kere yaptım kızlar yarın gideceğim hastaneye dua edin nolur. C life ile kaldım sanırım
Ne demek Allahım isteyen herkese versin inşallah. Özelden falan da sorabilirsiniz dilediğinizi.Ayyyyy allah razı olsun, üşenmeyip yazmışsınızÇook teşekkür ederim, sağlıkla gelsin inşallah minik
Yok doğum kontrol kullandım bıraktım bekarken evliyken hiç bir şekilde düzeni şaşmadı saati bile şaşmazdıDğzensizmiydi canım adetin
Anladım canım sağol cevapladığın içinYok doğum kontrol kullandım bıraktım bekarken evliyken hiç bir şekilde düzeni şaşmadı saati bile şaşmazdı
Amin güzelim inşallah cümlemizi iyilerle, içinde merhamet olanlarla karşılaştırsın. Çok teşekkür ederim gösterdiğin ilgi ve alaka için. Ben de bu aydan ümitliyim, allah nasip eder olursa çok mutlu olacağımNe demek Allahım isteyen herkese versin inşallah. Özelden falan da sorabilirsiniz dilediğinizi.Doktor bana tedaviye başlayalım önümüzdeki ay demişti bebek çok düşük ihtimaldi. O yüzden her doktorun dediğine güvenmeyin 5 doktora gittiyseniz çoğunluğun dediğine kulak asın her şehirde 10 tane üniversite olunca her köşe başında da doktor oluyor maalesef bilip bilmeden teşhis koyuyorlar olan bizim psikolojimize oluyor. Ben geçen ay pkolu da oldum enfeksiyon da çıktı mantar da vardı birş dedi ki tedaviyle çocuğun olur biri dedi ki hiç sıkıntın yok. İnsan neyi olduğunu bilse ona çabalar ama o belirsizlik mahvediyor insanı Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Belirti arama canım batma kramp bulantı olmayabiliyor ben hala adet olacakmışım gibi belirtim var. Adet olacağım diye bırakma kendiniAmin güzelim inşallah cümlemizi iyilerle, içinde merhamet olanlarla karşılaştırsın. Çok teşekkür ederim gösterdiğin ilgi ve alaka için. Ben de bu aydan ümitliyim, allah nasip eder olursa çok mutlu olacağım
Ay kuzum var ya bugün allah çıkardı seni galiba karşımaBelirti arama canım batma kramp bulantı olmayabiliyor ben hala adet olacakmışım gibi belirtim var. Adet olacağım diye bırakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?