Gebeliğe Hazırlık Gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy maşallah ❤❤❤sevindim senin adınada kaç çıktı beta hcg değerin canım
7 Kasım son adet tarihimdi adete 3 gün varn150 çıktı. Doktor değerin iyi adet öncesi böyle ise gelişimine bakalım çoklu gebelik olabilir dedi burda biri demişti ikiz diye o aklıma geldi

7 Kasım son adet tarihimdi adete 3 gün varn150 çıktı. Doktor değerin iyi adet öncesi böyle ise gelişimine bakalım çoklu gebelik olabilir dedi burda biri demişti ikiz diye o aklıma geldi
Hayırlı olsun cnm bu c life macunu hangi siteden aldın acaba heryere güven olmuyor

Hayırlı olsun, tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bizler için de dua eder misiniz? Şimdiden allah razı olsun. C life için yorumunuzu da gördüm. İşe yaradığını düşünüyormuşsunuz, cidden etkisi oldu mu? Ne zamandır istiyordunuz?

Adetle beraber kullanılıyor yumurtlama günü bırakılıyor. Hani ağda kutuları oluyor ya küçük fıcı şekilli öyle geliyor ama 3 ay rahat yetiyor
Öncelikle tebrik ederim :) Ovu testi kullanmışmıydın ?

1 bucuk senedir uğraşıyoruz çörekotı soğan kürü incir kürü sırta yakı yapıştırmak hepsini yaptım. İlişkiden sonra saatlerce ayağımı yukarı da diktim olmuyordu hiç bir şekilde. Adetken c life kullandım 7 kasımda. 19 kasımda yumurtlama oldu macunu bıraktım adete 4 gün kala da belirgin şekilde gebelik çıktı. Üstelik pko başlangıcım vardı bu ay da profesöre görüncektik hatta o kadar ümitsizdim. Bana sorarsanız ben gördüğüm herkese söylerim macunu etkisi olduğuna inanıyorum ama tabi sebebi veren de Allah dua da elbette ederim damdan düşenin halini damdan düşen anlar 1 bucuk sene de kaç doğum gördük eşimle kaç kere gözlerimiz doldu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyene inşallah kucağını boş bırakmasın kimsenin

Öncelikle tebrik ederim :) Ovu testi kullanmışmıydın ?
Evet kullandım ben yumurtlamasını anlayamayanlardanım maalesef 30lu almıştım netten yanında 2 gebelik birde erken gebelik testi göndermişlerdi 30 liraya. 3 ay falan kullandım

Evet kullandım ben yumurtlamasını anlayamayanlardanım maalesef 30lu almıştım netten yanında 2 gebelik birde erken gebelik testi göndermişlerdi 30 liraya. 3 ay falan kullandım
Dğzensizmiydi canım adetin

Ayyyyy allah razı olsun, üşenmeyip yazmışsınız Çook teşekkür ederim, sağlıkla gelsin inşallah minik

Ayyyyy allah razı olsun, üşenmeyip yazmışsınız Çook teşekkür ederim, sağlıkla gelsin inşallah minik
Ne demek Allahım isteyen herkese versin inşallah. Özelden falan da sorabilirsiniz dilediğinizi. Doktor bana tedaviye başlayalım önümüzdeki ay demişti bebek çok düşük ihtimaldi. O yüzden her doktorun dediğine güvenmeyin 5 doktora gittiyseniz çoğunluğun dediğine kulak asın her şehirde 10 tane üniversite olunca her köşe başında da doktor oluyor maalesef bilip bilmeden teşhis koyuyorlar olan bizim psikolojimize oluyor. Ben geçen ay pkolu da oldum enfeksiyon da çıktı mantar da vardı birş dedi ki tedaviyle çocuğun olur biri dedi ki hiç sıkıntın yok. İnsan neyi olduğunu bilse ona çabalar ama o belirsizlik mahvediyor insanı Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah

Amin güzelim inşallah cümlemizi iyilerle, içinde merhamet olanlarla karşılaştırsın. Çok teşekkür ederim gösterdiğin ilgi ve alaka için. Ben de bu aydan ümitliyim, allah nasip eder olursa çok mutlu olacağım

Belirti arama canım batma kramp bulantı olmayabiliyor ben hala adet olacakmışım gibi belirtim var. Adet olacağım diye bırakma kendini

Belirti arama canım batma kramp bulantı olmayabiliyor ben hala adet olacakmışım gibi belirtim var. Adet olacağım diye bırakma kendini
Ay kuzum var ya bugün allah çıkardı seni galiba karşıma Ben çok ümitsizliğe kapılmıştım bugün, ilaç gibi geldin bana Bende de birkaç bir şey var belirti olarak ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…