• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canim hamilesin ❤️ Allah kucagina almak nasip etsin 💕 nerden aldin ne kadara aldin bu macunu? Ne guzel vesile olmus bizde alalim belki ise yarar
Allah razı olsun canım inşallah yarın netleşince sevinirim tam. Nette c life ballı macun diyince çıkıyor Web sayfası Bi de instagram da kullanıp gebe kalan çok kişi var onları paylaşıyorlar. Ben netten sipariş ettim ağda kutusu kadar geliyor 75 liraya adetten başlayıp yumurtlama ya kadar sabah akşam Bi kaşık yiyorsun. Ben son zamanlarda sadece sabah içtim hatta düzensiz kullandım. Yarısı duruyor hatta.

İnşâllah Allah el kucağına baktırıp iç çektirmesin en iyi ben bilirim
Amin insallah bende ilk hamileligimde hiç sikintim olmadi 5 yil aradan sonra istiyorum yumurtam buyumuyo ilkkez bu ay klomenle tek yumurtam olustu takipteyim

Amin insallah bende ilk hamileligimde hiç sikintim olmadi 5 yil aradan sonra istiyorum yumurtam buyumuyo ilkkez bu ay klomenle tek yumurtam olustu takipteyim
Rabbim tez zamanda versin daha doğrusu doğru zamanda inşallah. Her şey vaktinde gelirmiş beklemeyi bilene. 😍

Bende sipariş vericem inşallah faydasını görürüm 1 buçuk senelik evliyim hiç bir sıkıntı yok ama hamile kalamıyorum 😔
Bende öyleydim son ay pko başlangıcı koydular ama zaten bişey olmaması tüketiyor insanı hastaneye gitsem ne tedavisi göreceğim diye kafam beynim patladı sürekli

Kesinlikle yaptirmadigim şey kalmamıştır hersey normalken olmuyor nasip 😔 kan testi yaptırdin mi peki canim
Hastanedeyim öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç. Adete 3 4 gün olduğu için erken gebelikte kese görünmez daha ultrasonda bişey görünmüyor kanda kesin çıkar dedi

Kesinlikle yaptirmadigim şey kalmamıştır hersey normalken olmuyor nasip 😔 kan testi yaptırdin mi peki canim
Bende senin gibiydim kim ne dese ona koşuyordum hatta 2 ay önce fıttırıp bal çörek otu incir soğan kürü hepsini yaptım aynı anda. Allahtan bişey olmadı o kadar dopinge 😁 herkes hamilelik fikrini at kafandan o zaman olur diyor kolay mı o kadar sokaklar bebek dolu kendini Bi odaya kapatsan yine de geçmiyor o yangın

Kızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız

Ya gününüze göre çok koyu çıkmış ikinci çizginiz ikiz olmasın 😂
Rabbim göz aydınlığı eylesin dilerim. Hayır afiyetle tamamına erdirsin tastamam bi şekilde♥️♥️

Bu arada bende bi bekleyiş sonrası ikizlerime gebeyim sonsuz şükürler olsun ki 😊 hala inanamıyorum bazen. Öyle büyük bi yorgunluğun üzerine teselli oldu ki .. rabbim kimseyi ne evladı ile ne de evlatsızlıkla imtihan etmesin çok zor gerçekten.. burda bazen bebek arzulayan kişilerin nickleriyle dua ediyorum pek konulara yorum yazmasamda bebek isteyenlerin çoğuna aşinayım :)

Bu arada bende bi bekleyiş sonrası ikizlerime gebeyim sonsuz şükürler olsun ki 😊 hala inanamıyorum bazen. Öyle büyük bi yorgunluğun üzerine teselli oldu ki .. rabbim kimseyi ne evladı ile ne de evlatsızlıkla imtihan etmesin çok zor gerçekten.. burda bazen bebek arzulayan kişilerin nickleriyle dua ediyorum pek konulara yorum yazmasamda bebek isteyenlerin çoğuna aşinayım :)
sizin adiniza coook sevindim darisi basima insallah bende ikiz istiyoum nasıl kaldiniz rica etsem anlatirmisiniz

Back