• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmayı planlıyoruz 3 aydır ancak henüz bir gelişme yok neyi yanlış yapıyor olabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tomvejerryy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
233
88
18
36
Ovulasyon günü nasıl hesaplanıyor? İlişki misyoner şekilde altıma yastık vs koyuyorum spermlerin dışarı aktığı oluyor bazen bunu nasıl engelleyebilirim.açıkçası pek bir bilgimiz de yok yardımcı olabilir misiniz?

3 ay erken bir süre hemen hamile kalmak bazen mümkün olmuyor malesef . En az 6 ay deneyin yine olmazsa eğer Sizin hormonlarıniz eşinizin sperm sonucu sizin rahim filminiz , yumurta takibiniz yapılmalı sorun var mı yok mu anlaşılmalı ona göre bir tedavi belirlenmeli

Eğer düzenli adet görüyorsanız mesela 28.günde bir oluyorsanız 14.gün yumurtlama günüdür. Şöyle de anlayabilirsiniz akıntı yoğunlaşır yumurtlama günlerinde. Akan şeyler sperm değil onu ne yapsanız önleyemezsiniz spermler zaten bir kaç dakika içinde gitmesi gereken yere gidiyor.

Eğer düzenli adet görüyorsanız mesela 28.günde bir oluyorsanız 14.gün yumurtlama günüdür. Şöyle de anlayabilirsiniz akıntı yoğunlaşır yumurtlama günlerinde. Akan şeyler sperm değil onu ne yapsanız önleyemezsiniz spermler zaten bir kaç dakika içinde gitmesi gereken yere gidiyor.
20 dk kadar kımıldamadan ayaklarım yukarıda şekilde duruyorum

3 ay erken bir süre hemen hamile kalmak bazen mümkün olmuyor malesef . En az 6 ay deneyin yine olmazsa eğer Sizin hormonlarıniz eşinizin sperm sonucu sizin rahim filminiz , yumurta takibiniz yapılmalı sorun var mı yok mu anlaşılmalı ona göre bir tedavi belirlenmeli
Smir testi vs yapldı bir sorun görünmedi

Ovulasyon günü nasıl hesaplanıyor? İlişki misyoner şekilde altıma yastık vs koyuyorum spermlerin dışarı aktığı oluyor bazen bunu nasıl engelleyebilirim.açıkçası pek bir bilgimiz de yok yardımcı olabilir misiniz?
Bide dışarı çıkması normal zaten giden gidiyo zaten fazlalıklar çıkıyo

Cnm daha 3ay olmamisi normal hemen hamile kalacaksin diye bir durum yok ovulasyon testi kullan yum gunu bilmiyorsundur belkide birde iliskiden sonra yuz ustu yat boyle yapip cok kisi hamile kaliyor birde en buyuk dusman stres
Stresten mumkun oldugunca uzak dur cnm

Eczaneden mi almalıyım? Yani yüksek doğurganlık günlerimi anlayıp o gün ilişkiye girmemiz gerekiyor değil mi?
Ben instagramda bi sayfa var bir gebenin günlüğü diye oraya bi göz at kendi markası ürünler çoğu kişi gebe kaldı aklına takılan soruları cevaplıyor 30 ovülasyon testi 2 gebelik testi 80 lira

Eczaneden mi almalıyım? Yani yüksek doğurganlık günlerimi anlayıp o gün ilişkiye girmemiz gerekiyor değil mi?
Adetinin bitiminden itibaren ovülasyon testine başlayacaksın t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olması durumu yumurtlama günün o günü sonrasını değerlendirmen gerek. Ovülasyon testi edinemezsen de adetinin bitimindeki 3.günden itibaren gün aşırı ilişkiye gir. Düzenliyse adetin kaç gümde bir oluyosan mesela 30 günde oluyosan 15.gün yumurtlama günündür.28 de oluyosan 14.gün gibi. Adet düzensizliğin varsa kesinlikle ovülasyon testi kullan. Doktorda yumurta takibi de yaptırabilirsin ama onun için daha erken en az 6 ay normal dene bakalım.

Cnm daha 3ay olmamisi normal hemen hamile kalacaksin diye bir durum yok ovulasyon testi kullan yum gunu bilmiyorsundur belkide birde iliskiden sonra yuz ustu yat boyle yapip cok kisi hamile kaliyor birde en buyuk dusman stres
Stresten mumkun oldugunca uzak dur cnm
Sırt üstü yatıyorum ben hep

Back
X