Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar lütfen bana akıl verin ayıp olcak ama eşim ilişki esnasında içime boşalmak istiyo ama bebek istemiyo ertesi gün hağı kullanmak işe yararmı sizce lütfen yardım
işe yarar ama sürekli kullanımı zararlı olurmu bilmem...doğum kontrol hapı kullanabilirsin garanti olur
canım bn hiç korunmadığım için bilmiyorum peki doğum kontrol hapında içe sperm girince gebelik önleniyomu
tatlım şu anda en iyi doğum kontrol yöntemlerindendir hap ama bazılarına yaramıyor.bi doktora danışsan iyi olur.aile hekimleri bu konuda yardımcı oluyorlar. doğum kontrol hapı ile yüzde doksan dokuz korunuyosun.zaten yüzde yüz önleyen bir yöntem yok.
Ria taktır rahim içi araç saqlık ocaklrı takıyor , doqum kontrol hapıda kullanabilirsin
canım o ilk çocuktan sonra takılıyo diye biliyorum.yani daha önce doğum yapmayanlara önermiyolar.yanlış mı biliyorum acaba
olabilir saqlık ocakları bilqi veriyor aile planlaması hakkında bilqi alabilir doqum kontrol hapı kullanırsan adetlerinde düzene qirer
prezervatif ben ve 3. çocuğum hamileyim ve prezervatifle kaldım.ilki ikizdi.yani artık ona hiiiiiiiç güvenmiyorumDoğum kontrol hapını herkes kullanamıyor.Onu bir doktorunuzla konuşmanız yerinde olacaktır.
Ayrıca hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamamakla birlikte,en yüksek yani %94-%96 korumayı sağlayan yöntem prezervatiftir.