• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe kalmamak için fikir verebilenler

yasmin_fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
164
0
46
İstanbul
arkadaslar lütfen bana akıl verin ayıp olcak ama eşim ilişki esnasında içime boşalmak istiyo ama bebek istemiyo ertesi gün hağı kullanmak işe yararmı sizce lütfen yardım

arkadaslar lütfen bana akıl verin ayıp olcak ama eşim ilişki esnasında içime boşalmak istiyo ama bebek istemiyo ertesi gün hağı kullanmak işe yararmı sizce lütfen yardım

işe yarar ama sürekli kullanımı zararlı olurmu bilmem...doğum kontrol hapı kullanabilirsin garanti olur

canım bn hiç korunmadığım için bilmiyorum peki doğum kontrol hapında içe sperm girince gebelik önleniyomu

tatlım şu anda en iyi doğum kontrol yöntemlerindendir hap ama bazılarına yaramıyor.bi doktora danışsan iyi olur.aile hekimleri bu konuda yardımcı oluyorlar. doğum kontrol hapı ile yüzde doksan dokuz korunuyosun.zaten yüzde yüz önleyen bir yöntem yok.

tatlım şu anda en iyi doğum kontrol yöntemlerindendir hap ama bazılarına yaramıyor.bi doktora danışsan iyi olur.aile hekimleri bu konuda yardımcı oluyorlar. doğum kontrol hapı ile yüzde doksan dokuz korunuyosun.zaten yüzde yüz önleyen bir yöntem yok.

anladım cNIM inş ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapı işime yarar önerebilceğin bişi varmı

tatlım doğum kontrol hapına adetinin 1. gününde başlıyorsun 3 hafta kullanıp 1 hafta ara veriyorsun...bu yöntemlede çok uzun süre korunmak iyi değil.benim gibi yapma sen de.çünkü ben 2 yıl kullandım.6 aydır bebiş istiyoz olmuyo.ilk evlendiğim zaman aylık iğnelerden denedim ayda bir yapılanlardan ama bana yaramadı 1 ay adet gördüm. kimisine de doğum kontrol hapı yaramıyor.dediğim gibi sen aile hekimine bi danış uygun olanı o ayrıntılı anlatır sana.varsa sormak istediğin sorular yardımcı olurum

Doğum kontrol hapını herkes kullanamıyor.Onu bir doktorunuzla konuşmanız yerinde olacaktır.
Ayrıca hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamamakla birlikte,en yüksek yani %94-%96 korumayı sağlayan yöntem prezervatiftir.

olabilir saqlık ocakları bilqi veriyor aile planlaması hakkında bilqi alabilir doqum kontrol hapı kullanırsan adetlerinde düzene qirer

kesinlikle sana katılıyorum aile hekimine git çünkü herkes bi değil farklı bir yöntem önerebilir

bence ya doğum kontrol hapı yada prezevatif kullan ben ikisinide kullandım bir şikayetim olmadı tabi her bünyeye göre değişir yinede:94: bir doktor tavsiyesi al derim

ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir. vucuda uzun kullanımda ne kadar hasarı var allah bilir ayrıca yıllar önce bir tanesi 20 liraydı her korunman için o kadar paramı vereceksin
doğum kontrol hapı kullanacaksın ama önce bir doktorla görüş tahlillerini yaptır derim ben

Doğum kontrol hapını herkes kullanamıyor.Onu bir doktorunuzla konuşmanız yerinde olacaktır.
Ayrıca hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamamakla birlikte,en yüksek yani %94-%96 korumayı sağlayan yöntem prezervatiftir.
prezervatif ben ve 3. çocuğum:69: hamileyim ve prezervatifle kaldım.ilki ikizdi.yani artık ona hiiiiiiiç güvenmiyorum:20:

ertesi gün hapı imkansızzzz kulllanamazsınız çünkü o çok mecbur kalınmadığı sürece kullanılacak bir şey değil.delilik olur.o doğum kontrol yöntemi değil kiii

Back