inşallah hayırlarla canım bir komşum bana bebek beşiği vermişti ben daha yapmayacağım sen kullanırsın demişti yatak odasında bir kenara koydum kurulu değil parça halinde üzerine de bir çarşaf koydum neredeyse bir senedir öyle duruyor onu gördükçe ağlayasım geliyor aa hamile kalırsam siler temizler güzelce kurarız diye hayal kurmuştum ama henüz olmadı hayırlısı canım Rabbim sizleri sevindirdi darısı bize inş aminAllah seni hic kimsenin yaninda boynubukuk koymasin. kotu soylemek istemem amma onlara inat rebbim sana ovlat verecek buna 100/100 inan. bana mujdesini verirsin tez bir zamanda. sen Allaha dua etmeye devam et. gozlemediyin anda hamile olacaksin INSALLAH
Canim aglama eksine. dusunku bebeyini burda nasil uyutacan filan. hos hayeller kurinşallah hayırlarla canım bir komşum bana bebek beşiği vermişti ben daha yapmayacağım sen kullanırsın demişti yatak odasında bir kenara koydum kurulu değil parça halinde üzerine de bir çarşaf koydum neredeyse bir senedir öyle duruyor onu gördükçe ağlayasım geliyor aa hamile kalırsam siler temizler güzelce kurarız diye hayal kurmuştum ama henüz olmadı hayırlısı canım Rabbim sizleri sevindirdi darısı bize inş amin
hep kuruyorum canım hayal içine döşek yaptırırım beşiğin diyorum beşik hazır başka eksiklerini alırım artık diyorum işte bakalımCanim aglama eksine. dusunku bebeyini burda nasil uyutacan filan. hos hayeller kur
insallah, her sey guzel olacak. ondan da guzel bebek beşiği alarsinhep kuruyorum canım hayal içine döşek yaptırırım beşiğin diyorum beşik hazır başka eksiklerini alırım artık diyorum işte bakalım
hayırlısı canım ya beşiği komşumda da almazdım da mali sorunlarımız var 2 kredi ödyoruz kullanırım dedim eğer hamile kalırsam dedim ama kalamadım da hayırlısı canım yainsallah, her sey guzel olacak. ondan da guzel bebek beşiği alarsin
helal olsun canım paylaşımlarda bulunabilirsinizkonu sahibinden helallik istiyorum evvela.birbirinden güzel esma-ül hüsnaları hergün birini okuyacak şekilde bzmle zikretmek isterseniz sizleri de rabbimizi daha çok zikretmek için aramıza bekleriz.Allah dualarımızı kabul etsn.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri boynu bükük bırakmasın..inanıyorum ki ne kadar çok yakarış o kadar çok kabul bulunan dua
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hanimlar-gonuller-bir-olsun.778582/page-248
Allah razı olsunhelal olsun canım paylaşımlarda bulunabilirsiniz
cümlemizden canımAllah razı olsun
sağol kuzum bana dua edeceğini biliyorumDualarımız seninle ablacım
RABBIM sevındırsın hepimızı hayırlarla canım amınben de gebe kalmak istiyorum inşallah. bu mesajı görüp benim için de dua eden bir kişi bile çıksa ne mutlutabi daha da güzeli gebe arkadaşlarımızın duası
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
çok teşekkür ederim. amiiin inşallahRABBIM sevındırsın hepimızı hayırlarla canım amın