ALLAH RAZI OLSUN CANIMokudum, Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENİN EVLADINDA HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLUR SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞBen de okudum. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLUR İNŞAALLAH BİR DE USLU OLSUNLAR YA NE GÜZEL OLURokudum, Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
cümlemize inşallah ALLAH RAZI OLSUNRabbim inşallah en kısa sürede hayırlı haberler almanızı nasip etsin dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
AMİN CANIM ŞU RAMAZAN YÜZÜ HÜRMETİNE HERKESİN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR BUGÜN ÇOK DUA ETTİM RAMAZANIN İLK GÜNÜ BAKALIM UMUTLUYUM BU AAY İÇİNAllah sana da senin gibi cocuk isteyen her kim varsa yardimcisi olsun. Dualarim seninle inşallah Allah kabul eder
Rabbim senin evladını da sağlıcakla kucağına almanı hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsinAllah sana da senin gibi cocuk isteyen her kim varsa yardimcisi olsun. Dualarim seninle inşallah Allah kabul eder