Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMben okudum canım
hayırlısıyla sahıp ol ınsallah
canım ben hamile degilim bekarım ama yinede okudumBERAT KANDİLİ YÜZÜ HÜRMETİNE DUALARINIZI BEKLİYORUM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMcanım ben hamile degilim bekarım ama yinede okudum
birsey degil canımALLAH RAZI OLSUN CANIM
TEŞEKKÜR EDERİMbirsey degil canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum canım rabbim bu cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
ALLAH RAZI OLSUN yarın kan tahlili yaptıracağımyine okudum kuzum RABBİM kollarını boş bırakmasın sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin yuvanı şen etsin İNŞALLAH......
ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekleyen arkadaşlar var hepsini de RABBİMİZ kısa zamanda müjdeler inşallah aminBU ARADA PEK GİREMEDİM DUA BÖLÜMÜNE İNŞALLAH OKUYACAĞIM HEP....
İNŞALLAH YARIN MÜJDELERSİN BİZE CNM.....ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekleyen arkadaşlar var hepsini de RABBİMİZ kısa zamanda müjdeler inşallah amin
Hayırlısı inşallah canım perşembe sonucu alırım sağlık ocağına gideceğimİNŞALLAH YARIN MÜJDELERSİN BİZE CNM.....
okudum, Allah tez zamanda nasip etsin inşallahHayırlısı inşallah canım perşembe sonucu alırım sağlık ocağına gideceğim