Selam arkadaşlar bu yıl ağustosta 3 yıl olacak evleneli yaklaşık 6 aydır da bebiş istiyoruz. 7.ay bu ay. Kilo verdim rahmim rezervlerim gayet iyi. Hormonlar düzgün. Bana bir tek hsg çekilmedi ve eşim bakılmadı doktorum acele ediyorsub sıra onlara da gelecek 3 ay daha dene en azından dedi. Çevremde Bizden sonra evlenenler doğurdular. Elalem isteyip istemediğimizi bilmeden 3 yıla gidiyoruz dito olmuyo damgasınu koymuştur. Yaşım 27 bu arada. Bu ay doktor gün vermişti ovülasyonla da takip edip değerlendirdik. Beklemedeyiz ama bu ay çol umutluydum heyecanla değerlendirdim günleri her ay hüsrana uğramaktan bıktım. Adet olduğum günler direk uyuyor ağlıyor ve sessizleşiyorum. Eşimde çok üzülüyor. Elimde değil yıprandım.acele ediyorsun demeyin bizden sonra evlenen iki yakınım aileden 3 4 ayda kaldılar. Biliyorum her şey Rabbimin ol demesi ama çok üzülüyorum. Varsa ovülasyon testi hariç tavsiyeleriniz dinlerim kocakarı yöntemi bile olur valla çünkü beni korkutan ya hiç olmazsa düşüncesi yiyor bitiriyor. Bat bekliyorum ama yine bi hüsran yaşamaktan korkuyorum.