Evleneli 7 ay oldu evlendik evlenesi hiç korunmadık eşim muayene oldu bir sıkıntı yok onda bende muayene oldum 2 defa ultrasondan bakıldı bir sıkıntı yok denildi evlenmeden önce pcos vardı bende şuan var mı bir sıkıntı diye sordum her iki doktora da sıkıntı olmadığı söylenildi regl döneminde gel birde hormonlarına bakalım dediler henüz gidemedim küçücük bir ilçede yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla sürekli doktor bulamıyorum haftada bir defa kadın doğum doktoru geliyor geldiği zaman da regl günüme denk gelmiyor özelde adam akıllı doktor yok bulamıyorum hepsi birer stres yaratıyor zaten ve yalnızım eşimden başka kimsem yok kafama takmamak elde değil. Bu arada 2023 yılında fsh lh prolaktin hormonlarıma hep bakılmıştı ama ozaman regl değildim hepsi normal çıkmıştı çok az seviyede erkeklik hormonumun yüksek çalıştığı söylenilmişti oda pcosa bağlıydı zaten ama şuan pcos falan da yok yumurtalıkların gayet sağlıklı dediler düzenli adette oluyorum zaten ama neden hamile kalamıyorum anlamıyorum bazen diyorum ya gerçekten bir sıkıntı var ya da stresten olmuyor bu sitede yazılanları okuyorum stresi bıraktığım an hamile kaldım diyenler çok fazla ama ben stres yapmayı bırakamıyorum sürekli aklıma geliyor elimde değil çok istiyorum anne olmayı kimseye anlatamıyorum da dertleşmek için açtım bu konuyu aslında bir yerde bu stresle siz nasıl başa çıkabiliyorsunuz ve böyle stres yaptığınız anda hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?