- 11 Mart 2013
- 33.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.320
- 798
- 32
Evet hcgBeta hcg ise hamilesin büyük ihtimalle artış gösterir ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hcgBeta hcg ise hamilesin büyük ihtimalle artış gösterir ins
ayy var canim hadi hayirli olsun kandil gunu bizede dua et1 gün geçmişti hastalığım 77.6 sonuç
Dualarım sizinle inşallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin rabbimayy var canim hadi hayirli olsun kandil gunu bizede dua et![]()
aminnn canmmm insss ❤❤❤Dualarım sizinle inşallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin rabbim![]()
smdi bize belirtilerini yazarmsn 1 haftadr olanDualarım sizinle inşallah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin rabbim![]()
Hahah hemensmdi bize belirtilerini yazarmsn 1 haftadr olan![]()
Sabahları mide bulantısı gün içinde ve akşamları deprem oluyor sanacak kadar baş dönmesismdi bize belirtilerini yazarmsn 1 haftadr olan![]()
adetin gecince yap ikisinide canm tekrarArkadaşlar benim de adetim iki gün gecikti korunmasız ilişki üstünden 9 gün geçti ama iki gün önce hem kantahlili yaptırdım negatif çıktı erken dediler gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden oda negatif çıktı sizce erken mi yoksa tekrar kan yaptrymmi
bnde smdi namaz kilarken zor kildim kasik agrimdan bide belim deglde sirtim cok agriooo bide cok siskinlk varya ama kilo ayni gobek oldu 2 katiHahah hemenkasıklarım ağrıyor her an hasta olacak gibiyim Salı günüydü çok feci göğüslerim ve kollarımın altı ağrıyordu dünde çok gergindim hasta olacağım sanmıştım
ayrıca Pazartesi idrar testi yaptık çift çizgi değildi
![]()
kiz sendemi hamilesnSabahları mide bulantısı gün içinde ve akşamları deprem oluyor sanacak kadar baş dönmesi
Normalde de akıntım vardır ama, bu daha hissedilir bir şekilde akan bir akıntıydı
Adete 10gün kala karın ağrısı (adet ağrılarım erken başladı demiştim)
Normal halimden daha anlayışlı, uslu, hanım birine dönmüştüm, istemsizce sevecendim
(Kimisinde anksiyete, anlayışsızlık, ağlama krizleri olarak da olabiliyor.)
Aşırı göğüs hassasiyeti, kendi kolum da değse acıyordu, ufluyordum
Sonraa, karnımda batmalar, geceleri uyuyamamak, gündüzleri uyanamamak
Bir de normalde hiç olmayan şey, uyurken salyamın akması.
Bir de kabızlık
Aklıma başka gelen yok
Kasık ağrısı kötü bence benim ilk çok ağrımıştı . Şimdi de her an hasta olacak gibiyimbnde smdi namaz kilarken zor kildim kasik agrimdan bide belim deglde sirtim cok agriooo bide cok siskinlk varya ama kilo ayni gobek oldu 2 kati
bnm hic agrimaz adet olcgm zmn ve adetken agrim hic olmz bu tuaf belkide klomen kullndgm icin bu ay farkli regl olcamKasık ağrısı kötü bence benim ilk çok ağrımıştı . Şimdi de her an hasta olacak gibiyim
Aaa öyle mi Benim zaten ağrırdıbnm hic agrimaz adet olcgm zmn ve adetken agrim hic olmz bu tuaf belkide klomen kullndgm icin bu ay farkli regl olcam
Evet canımkiz sendemi hamilesn
AminAllahm kucagina almayi nasip etsin![]()
Peki gebeliğin ilk günlerinde kasık agrin felan varmiydiAmin ❤ 24 ay çocuğum olmadı, stres yapmadığım, çocuk konusunu kafaya takmadığım bir ay hamile kalmışım, lütfen stres yapma, gebeliğin büyük düşmanı
demekki ondan olmuyor ama bn dusunuomda olursa olur olmzsa olmz diom ama hep aklmda oda stresmiAmin24 ay çocuğum olmadı, stres yapmadığım, çocuk konusunu kafaya takmadığım bir ay hamile kalmışım, lütfen stres yapma, gebeliğin büyük düşmanı
Yukarıdaki yorumda gebeliğimi öğrenmeden önceki tüm belirtilerimi yazdımPeki gebeliğin ilk günlerinde kasık agrin felan varmiydi