• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsn ins bi tedavi gecirdnmi hic yada soru n ne
Hiç tedavi olmadim. Pko dedi doktor o kadar bı ara inofolic kombi kullandım ise yaramadi geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı bakalım adet bekliyorum hormon testini tekrarlicam canım inşallah adet olmamda gebe kalmış olurum 🤲🏼😓

Hiç tedavi olmadim. Pko dedi doktor o kadar bı ara inofolic kombi kullandım ise yaramadi geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı bakalım adet bekliyorum hormon testini tekrarlicam canım inşallah adet olmamda gebe kalmış olurum 🤲🏼😓
Rahim filmi fln cekilmissn cnm iste insallah bende bekliyorm bat cuma gunu bndede pco var

Hanımlar bende 2 yıllık evliyim yeni denemeye başladık. Adetlerim düzenli herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum. Folik asit alıyorum yaklaşık 1 aydır.
Gebelik için hormonlarıma falan baktırmadım en azından bir kaç ay deneyelim olmazsa gideyim diyorum hata mı ediyorum bilemedim :KK48:

Hanımlar bende 2 yıllık evliyim yeni denemeye başladık. Adetlerim düzenli herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum. Folik asit alıyorum yaklaşık 1 aydır.
Gebelik için hormonlarıma falan baktırmadım en azından bir kaç ay deneyelim olmazsa gideyim diyorum hata mı ediyorum bilemedim :KK48:
Aynen canim birkac ay dene olmazsa gidersin hemen o psikolojiye girme Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins

Kızlar ben de 8 aydır ovülasyon takibiyle beklememe rağmen henüz hamile kalamadım . Adetlerim çok düzenli doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi . 3 aydır maydanoz buharı yaptım sırtıma yakı yaptım çakşır suyu içtim eşime keçiboynuzu içirdim ama yine yok yine yok . 25 yaşında olduğum için de ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum

Bence bi kaç ay dene sonra gidersin canimm bende 3 senelik evliyim olmadı daha hormonlarını baktırdım polistik över çıktı bende

kizlar selam idrar da 2 kez yaltim ayrı markalar pozitifi gordum ama silik çizgiler simdinkan verdim 0.100 cikti qma progesteron 14 ne diyoruz bu ise

🌸🌸🌸Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.🌸🌸🌸
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah😍😍👍💕
Merhaba bizde bi senedir evliyiz çocuk istiyoruz olmadi doktora gittim muayene oldum bi sıkıntı olmadığını söyledi hormon testi icin tahlil verdim tahlillerimin bi kısmı şu an normal bi tanesi kaldı çıkmayan ve perşembe günü rahim filmi çekileceğim bakalım sonrasında neler olucak😊

Evet o kadar çok istiyorum ki galiba bu da bir imtihan ama insan üzülüyor işte. Benden sonra evlenenlerin oldu sürekli soruyorlar ne zaman çocuk diye. Bu daha fazla üzüyor. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün kardeşim. Herkes için dua ediyorum. İnşallah bizim de sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun🌺🤲
Aminn inşallah benimde pko var benle birlikte evlenenler çoktan hamile ama ben değilim ayrıca kilo aldım herkes hamile mısın diye soruyor iyice sinirlerim bozuluyo geceleri ağlama tutuyor klomen kullandım bu ay yarında catlatma iğnesi olmaya gitcem inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Aminn inşallah benimde pko var benle birlikte evlenenler çoktan hamile ama ben değilim ayrıca kilo aldım herkes hamile mısın diye soruyor iyice sinirlerim bozuluyo geceleri ağlama tutuyor klomen kullandım bu ay yarında catlatma iğnesi olmaya gitcem inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
İnşallah olur kardeşim 🙏

Herkese din dersi veriyorsun ya dua et olur fkdkfkdld

BENde 13 aydır evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. 1 tane düşük yaptım. Bu ay tekrar ovülasyon yaptım bugün 13.günüm ama sabah ki testim negatifdi 😔😔😔 doktor hiçbir sorun yok diyor neden olmuor ya
Canım merak ettim gebe kalabildin mi? benim de bir düşüğüm var 6 aydır istiyoruz. doktor hiç sorun yok diyor ama olmuyor.

Kızlar ben de 8 aydır ovülasyon takibiyle beklememe rağmen henüz hamile kalamadım . Adetlerim çok düzenli doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi . 3 aydır maydanoz buharı yaptım sırtıma yakı yaptım çakşır suyu içtim eşime keçiboynuzu içirdim ama yine yok yine yok . 25 yaşında olduğum için de ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum
Benim doktorum da her gitmemde sorun yok diyor. Ama 6 aydır istiyoruz bir türlü olmuyor. doktoru değiştirmem gerekiyor sanırım. Doktor arayışına girdim bugün bakalım.

Back
X