- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Rabbim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsn ins bi tedavi gecirdnmi hic yada soru n neHaklısın canım bu pko mahfetti biz genç anne adaylarını valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsn ins bi tedavi gecirdnmi hic yada soru n neHaklısın canım bu pko mahfetti biz genç anne adaylarını valla![]()
Hiç tedavi olmadim. Pko dedi doktor o kadar bı ara inofolic kombi kullandım ise yaramadi geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı bakalım adet bekliyorum hormon testini tekrarlicam canım inşallah adet olmamda gebe kalmış olurumRabbim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsn ins bi tedavi gecirdnmi hic yada soru n ne
Rahim filmi fln cekilmissn cnm iste insallah bende bekliyorm bat cuma gunu bndede pco varHiç tedavi olmadim. Pko dedi doktor o kadar bı ara inofolic kombi kullandım ise yaramadi geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı bakalım adet bekliyorum hormon testini tekrarlicam canım inşallah adet olmamda gebe kalmış olurum![]()
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda bizde o duyguyu tadarizRahim filmi fln cekilmissn cnm iste insallah bende bekliyorm bat cuma gunu bndede pco var
Aynen canim birkac ay dene olmazsa gidersin hemen o psikolojiye girme Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insHanımlar bende 2 yıllık evliyim yeni denemeye başladık. Adetlerim düzenli herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum. Folik asit alıyorum yaklaşık 1 aydır.
Gebelik için hormonlarıma falan baktırmadım en azından bir kaç ay deneyelim olmazsa gideyim diyorum hata mı ediyorum bilemedim![]()
İnşallah hepimize nasip etsin AllahimAynen canim birkac ay dene olmazsa gidersin hemen o psikolojiye girme Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins
Amin insallahİnşallah hepimize nasip etsin Allahim
Bence bi kaç ay dene sonra gidersin canimm bende 3 senelik evliyim olmadı daha hormonlarını baktırdım polistik över çıktı bendeHanımlar bende 2 yıllık evliyim yeni denemeye başladık. Adetlerim düzenli herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum. Folik asit alıyorum yaklaşık 1 aydır.
Gebelik için hormonlarıma falan baktırmadım en azından bir kaç ay deneyelim olmazsa gideyim diyorum hata mı ediyorum bilemedim![]()
Merhaba bizde bi senedir evliyiz çocuk istiyoruz olmadi doktora gittim muayene oldum bi sıkıntı olmadığını söyledi hormon testi icin tahlil verdim tahlillerimin bi kısmı şu an normal bi tanesi kaldı çıkmayan ve perşembe günü rahim filmi çekileceğim bakalım sonrasında neler olucakKizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah![]()
Benimde aynı canım pko var klomen kullandım yarın iğne olmaya gitcem acaba sen ne yaptın inşallah hamilesindirMerhaba. Bende bebek istiyorum 1 senedir. Pkos hastasıyım. İlaç tedavisine başlıycam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
Aminn inşallah benimde pko var benle birlikte evlenenler çoktan hamile ama ben değilim ayrıca kilo aldım herkes hamile mısın diye soruyor iyice sinirlerim bozuluyo geceleri ağlama tutuyor klomen kullandım bu ay yarında catlatma iğnesi olmaya gitcem inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruzEvet o kadar çok istiyorum ki galiba bu da bir imtihan ama insan üzülüyor işte. Benden sonra evlenenlerin oldu sürekli soruyorlar ne zaman çocuk diye. Bu daha fazla üzüyor. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün kardeşim. Herkes için dua ediyorum. İnşallah bizim de sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun![]()
Tamam inşallah tez vakitte kucağımız dolar hayırlısıylaBence bi kaç ay dene sonra gidersin canimm bende 3 senelik evliyim olmadı daha hormonlarını baktırdım polistik över çıktı bende
İnşallah olur kardeşimAminn inşallah benimde pko var benle birlikte evlenenler çoktan hamile ama ben değilim ayrıca kilo aldım herkes hamile mısın diye soruyor iyice sinirlerim bozuluyo geceleri ağlama tutuyor klomen kullandım bu ay yarında catlatma iğnesi olmaya gitcem inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Canım merak ettim gebe kalabildin mi? benim de bir düşüğüm var 6 aydır istiyoruz. doktor hiç sorun yok diyor ama olmuyor.BENde 13 aydır evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. 1 tane düşük yaptım. Bu ay tekrar ovülasyon yaptım bugün 13.günüm ama sabah ki testim negatifdidoktor hiçbir sorun yok diyor neden olmuor ya
Benim doktorum da her gitmemde sorun yok diyor. Ama 6 aydır istiyoruz bir türlü olmuyor. doktoru değiştirmem gerekiyor sanırım. Doktor arayışına girdim bugün bakalım.Kızlar ben de 8 aydır ovülasyon takibiyle beklememe rağmen henüz hamile kalamadım . Adetlerim çok düzenli doktor ultrasonla baktı gayet temiz dedi . 3 aydır maydanoz buharı yaptım sırtıma yakı yaptım çakşır suyu içtim eşime keçiboynuzu içirdim ama yine yok yine yok . 25 yaşında olduğum için de ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum