Mutlaka Allah nasip ederse ama kürler de vesile. İnşallah olurBen onlari degil ama bu ay 1 defa sut ve.maydonoz buhari kuru yaptm. Onu bunu bilmem hepsi hikaye allah ol dedimi oluur bende cahillik ettim 1 kere yaptm icimde kalmasin diye ama bidaha yapmam umdugumuz seylere bak
Organik sut alman gerekior once markette satilanlarla olmuyormus 1 litre sute 1 demet maydonozu atyrsn kayniyor maydonozlar porsuyebe kadar daha sonra 5 10 dakika sogumasini bekliorsn kaynar kaynar oturulmayacak ama ben biraz kaynarken otrdm daha sonra temiz bir kovaya dokuyorsun vileda kovasida olabilir bu ona oturuyosun battaniyeyle belinden bacaklarina kadar soyunuyup battaniyeyle her tarafinj kapatyrsn buharin disari cikmamasi seninde usutmemen lazm snra hemen iliskiye giriyorsun ve belini ayaklarini hic usutmemen gerekiorMutlaka Allah nasip ederse ama kürler de vesile. İnşallah olurnasıl yaptın
Bende soğan kürünü denemek istiyorum ama kimi adetin 7.funu diyor kimi adet bittikten sonraOrganik sut alman gerekior once markette satilanlarla olmuyormus 1 litre sute 1 demet maydonozu atyrsn kayniyor maydonozlar porsuyebe kadar daha sonra 5 10 dakika sogumasini bekliorsn kaynar kaynar oturulmayacak ama ben biraz kaynarken otrdm daha sonra temiz bir kovaya dokuyorsun vileda kovasida olabilir bu ona oturuyosun battaniyeyle belinden bacaklarina kadar soyunuyup battaniyeyle her tarafinj kapatyrsn buharin disari cikmamasi seninde usutmemen lazm snra hemen iliskiye giriyorsun ve belini ayaklarini hic usutmemen gerekiorbu kdr bunu 3 gun fln yapiolarmis ama ben 1 kere yaptm sacma oldgnu anlaynca bidaha yapmadm
Valla bilmiom. Sogan kuru icmeyi denedm icemedim midemi cok bulandirdi bildgn geri cikardm o yuzden onuda yapmadmBende soğan kürünü denemek istiyorum ama kimi adetin 7.funu diyor kimi adet bittikten sonra
BenArkadaşlar gebe kalmak için soğan suyu testere dişli aslan pençesi otu yada ballı çörek otlu karışım vs. Bunları deneyen oldumu
Benhatta şuan aslan pençesi otumu kaynatıcam
[Kullanımı nasıl peki
Ben havuç-incir denedim İbrahim Saraçoğluoğlundan ilk denemde hamile kaldım ama malesef düşğk oldu bir süre geçtikten sonra tedaviye başladım klomen kullandığım zaman doktorumun onayıyla soğan kürü denedim ve çatlama iğnesi kullandım çok şükür hamileyşm şimdi sağlıkla gelsin yavrum tüm isteyenlere de nasip etsinArkadaşlar gebe kalmak için soğan suyu testere dişli aslan pençesi otu yada ballı çörek otlu karışım vs. Bunları deneyen oldumu
Ben kendim klomen aldm Hemşireyim bende.kullanablar etkisini görmüş peki nasıl kullandın hem klomeni hem soğan suyu nuBen havuç-incir denedim İbrahim Saraçoğluoğlundan ilk denemde hamile kaldım ama malesef düşğk oldu bir süre geçtikten sonra tedaviye başladım klomen kullandığım zaman doktorumun onayıyla soğan kürü denedim ve çatlama iğnesi kullandım çok şükür hamileyşm şimdi sağlıkla gelsin yavrum tüm isteyenlere de nasip etsin
tabi önceki iki ayda kist vardı onu yok ettik ilaçla b12 vitamin İğneleri kullandım 5 tane folik asit başladım Daha sonra doktorum klomen verdi 10 tablet sabah akşamdı o hafta da doktorun onayıyla soğan kürüne başladım her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir su bardağı soğan suyu (İbrahim Saraçoğlu tarifinegöre nette var ) içtim kahvaltıdan sobra da ilacı içtim1yumurtam gelişti 17-18 mm iken çatlamaiğnesini vurdurttum çok şükür ilk denemede tuttu tabi bu süreçte her gün 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdim özellikle sigara içmedimBen kendim klomen aldm Hemşireyim bende.kullanablar etkisini görmüş peki nasıl kullandın hem klomeni hem soğan suyu nu
Canım klomeni ne zaman başladın içmeye adetin kaçıncı günütabi önceki iki ayda kist vardı onu yok ettik ilaçla b12 vitamin İğneleri kullandım 5 tane folik asit başladım Daha sonra doktorum klomen verdi 10 tablet sabah akşamdı o hafta da doktorun onayıyla soğan kürüne başladım her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir su bardağı soğan suyu (İbrahim Saraçoğlu tarifinegöre nette var ) içtim kahvaltıdan sobra da ilacı içtim1yumurtam gelişti 17-18 mm iken çatlamaiğnesini vurdurttum çok şükür ilk denemede tuttu tabi bu süreçte her gün 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdim özellikle sigara içmedim
Ay canım hayırlı olsun yumurtanın büyüklüğüne göre tutma olasılığı daha mı yüksek ki acabatabi önceki iki ayda kist vardı onu yok ettik ilaçla b12 vitamin İğneleri kullandım 5 tane folik asit başladım Daha sonra doktorum klomen verdi 10 tablet sabah akşamdı o hafta da doktorun onayıyla soğan kürüne başladım her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir su bardağı soğan suyu (İbrahim Saraçoğlu tarifinegöre nette var ) içtim kahvaltıdan sobra da ilacı içtim1yumurtam gelişti 17-18 mm iken çatlamaiğnesini vurdurttum çok şükür ilk denemede tuttu tabi bu süreçte her gün 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdim özellikle sigara içmedim
Doktor kanamamı sordu benim normalde ilk iki gün olmazdı(iki üç damla olurdu) ben ikinci günü gitmiştim sabah erkenden bugün kanaman olursa yarın3. Gün başla olmazsa 4. Gün başla dedi benim 2. Gün adet kanamam normal olunca 3. Gün başladımCanım klomeni ne zaman başladın içmeye adetin kaçıncı günü
Açıkçası onu tam bilmiyorum sanırım ne çok büyük ne çok küçük olacakmış 18-22 ideal sanırım ben formda okuduklarım hep 20lerdeydi ki benim tam 18 mm bile değildi o yüzden ilk çok üzüldüm tutmaz dedim doktor belli olmaz demişti her 4 kadından 1 i hamile kalır bu koşullarda demişti çok şükür o 1 inden biri oldum inş sana da nasip etsin allah çok ayrıntılı yazdım çünkü p dönem formda okuduklarım hep çoğul gebelik yaşamışlardı hep yumurtaları benden daha çok ve daha büyüktü umudum bitmişti Aslında o yüzden yazıyorum detaylı hiç belli olmaz kullandın olmasada üzülme 2. Ayı hamile kalan da çoktuAy canım hayırlı olsun yumurtanın büyüklüğüne göre tutma olasılığı daha mı yüksek ki acaba
Açıkçası onu tam bilmiyorum sanırım ne çok büyük ne çok küçük olacakmış 18-22 ideal sanırım ben formda okuduklarım hep 20lerdeydi ki benim tam 18 mm bile değildi o yüzden ilk çok üzüldüm tutmaz dedim doktor belli olmaz demişti her 4 kadından 1 i hamile kalır bu koşullarda demişti çok şükür o 1 inden biri oldum inş sana da nasip etsin allah çok ayrıntılı yazdım çünkü p dönem formda okuduklarım hep çoğul gebelik yaşamışlardı hep yumurtaları benden daha çok ve daha büyüktü umudum bitmişti Aslında o yüzden yazıyorum detaylı hiç belli olmaz kullandın olmasada üzülme 2. Ayı hamile kalan da çoktu
[/QUOT ya üzülmüyorum tabi çok aşırıda insanın ister istemez canı sıkılıyor bir buçuk yullık evliyim evlendiğimizden beri çocuk düşünüyoruz ama eşim ve bendede hiç bir problem olmamasına rağmen olmuyor bende klomen başladım yumurtlama zamanımda biri 16 biri 26 cm yumurtam oluşmuş doktorum çok iyi olduğunu söyledi iğne verdi iğne de çatlatıyormuş beklemedeyim bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?