Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için kür uygulayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar görümcem bana demişti ki bol bol yer fıstığı ye, o doğal folik asit demişti, yumurtlamayı vs de düzenliyormuş varmı onu deneyen?

Faydası var ama eğer miyomunuz varsa da tam tersi tehlikeli oluyor çünkü miyom tetikleme riski var mesela, yani insandan insana değişiyor maalesef...

Anladım teşekkürler :) miyom doktor çok küçük ama önemsiz demişti kamerayla bakarken

Ben kendim klomen aldm Hemşireyim bende.kullanablar etkisini görmüş peki nasıl kullandın hem klomeni hem soğan suyu nu
Ben de hemşireyim kendim alıp kullanabilir miyim diye düşündüm ama ebe arkadaşım doktor gelişen yumurtana göre çatlatma iğnesini veriyo zamanlama çok önemli dedi sen nasıl kullanacaksın

Ben de hemşireyim kendim alıp kullanabilir miyim diye düşündüm ama ebe arkadaşım doktor gelişen yumurtana göre çatlatma iğnesini veriyo zamanlama çok önemli dedi sen nasıl kullanacaksın
Ben de kullanmaya başladıktan sonra kadın doğum Dr una gitmeyi düşünüyorum bana da arkadaşım onerdi

Ben de kullanmaya başladıktan sonra kadın doğum Dr una gitmeyi düşünüyorum bana da arkadaşım onerdi
Dozunu ayarlıyor doktor doz aşımı olunca ohss olabiliyormuş nacizane fikrim kullanmadan önce git doktor baksın yumurta sayına göre doz versin tabii sen bilirsin yine de

Kizlar sogan kürü, aslanpencesi ve hayit toh. Cayi kullanıp hamile kalan cok var . Prolaktini yuksek çıkanlara incir kurunu onermiyorlar.Resmi sitesindeki cagri merkezini arayıp tahlil sonuçlarını soylerseniz size yardımcı olurlar.bende de yumurta rezervligi azlığı var bir tüp bebek denemem oldu eylül sonlarında tutmadı. Cagri merkezini aradım kurler icin simdi degerler yaniltici olabilir dedi bayan hiçbir kur uygulamayin bir ay sonra hormon tahlili verin ve tekrar donus yapin demisti. Ben tüp bebek denemeden once de aramistim . Tüp bebege karar verdigimiz icin kürleri denememistim. Sadece hayit tohumu cayini içtim doktor tavsiyesiyle. Yumurta sayimda artış oldu ayrica fsh ida dusurmustu. Denemede doktor incir yememide söylemişti fakat prolaktin hormonumu yükseltti . Simdi beklemedeyim gelecek ay deneyecem. Sagolsunlar cagri merkezindekiler çok aciklayici bir şekilde anlatiyorlar ve bana çok samimi gelmislerdi illa bitkileri almak zorunda degilsiniz bilgi veriyorlar

Ben 6 ay arayla sogan kuru yapmistim. Bi zarari olmadi. 2 kez de bal tarcin corek otu ve polen yedim. Bunu yedigim aylarda 2-3 tane yumurtam oldu hep.
Bir gebelik yakalayamadik henuz ama umarim sizlerde ise yarar.

Ben 6 ay arayla sogan kuru yapmistim. Bi zarari olmadi. 2 kez de bal tarcin corek otu ve polen yedim. Bunu yedigim aylarda 2-3 tane yumurtam oldu hep.
Bir gebelik yakalayamadik henuz ama umarim sizlerde ise yarar.
insallah canim insallah

Ben aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım. Soğan kürü denemek istiyorum ama şimdi ya o esnada gebe kalırsam soğan suyu düşüğe sebep oluyor diyorlar

Ben aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım. Soğan kürü denemek istiyorum ama şimdi ya o esnada gebe kalırsam soğan suyu düşüğe sebep oluyor diyorlar
regl donemini bekle canım riske atma

Merhaba herkese ☺️Ben pko hastasıyım ve prolaktiniö genelde yüksek 40 50 civarı geliyor adetlerimde düzensiz.ekim ayında soğan kürü uyguladım ve tam günümde adet oldum.prolaktin için bu ay Aslan pençesi içmek istiyorum ama hangi gün başlayacağımı bilmiyorum bugün adetimin ilk günü. Fsh ve lh değerim normal Aslan pençesi bu değerlere zarar verir mi diye korkuyorum bi yandan. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen

Merhaba herkese ☺Ben pko hastasıyım ve prolaktiniö genelde yüksek 40 50 civarı geliyor adetlerimde düzensiz.ekim ayında soğan kürü uyguladım ve tam günümde adet oldum.prolaktin için bu ay Aslan pençesi içmek istiyorum ama hangi gün başlayacağımı bilmiyorum bugün adetimin ilk günü. Fsh ve lh değerim normal Aslan pençesi bu değerlere zarar verir mi diye korkuyorum bi yandan. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen
Doktor ilaç yazıyor onu kullan

Back