- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
İnş güzel haberlerini de yazEvet canım haklısın doktorumda belirtti duş olayını zaten ve ben adet gecikmesinden sonra test yapmayı düşünüyorum eğer öyle bişey olursa tabi
Yazarım tabi ki ama bat 10 gün var bakalım nasibimiz neyse onu yaşıyalımİnş güzel haberlerini de yaz
arkadaşlar görümcem bana demişti ki bol bol yer fıstığı ye, o doğal folik asit demişti, yumurtlamayı vs de düzenliyormuş varmı onu deneyen?
Ben de hemşireyim kendim alıp kullanabilir miyim diye düşündüm ama ebe arkadaşım doktor gelişen yumurtana göre çatlatma iğnesini veriyo zamanlama çok önemli dedi sen nasıl kullanacaksınBen kendim klomen aldm Hemşireyim bende.kullanablar etkisini görmüş peki nasıl kullandın hem klomeni hem soğan suyu nu
Anladım teşekkürler :) miyom doktor çok küçük ama önemsiz demişti kamerayla bakarken
Ben de kullanmaya başladıktan sonra kadın doğum Dr una gitmeyi düşünüyorum bana da arkadaşım onerdiBen de hemşireyim kendim alıp kullanabilir miyim diye düşündüm ama ebe arkadaşım doktor gelişen yumurtana göre çatlatma iğnesini veriyo zamanlama çok önemli dedi sen nasıl kullanacaksın
Dozunu ayarlıyor doktor doz aşımı olunca ohss olabiliyormuş nacizane fikrim kullanmadan önce git doktor baksın yumurta sayına göre doz versin tabii sen bilirsin yine deBen de kullanmaya başladıktan sonra kadın doğum Dr una gitmeyi düşünüyorum bana da arkadaşım onerdi
Teşekkür ederim doğru diyorsunDozunu ayarlıyor doktor doz aşımı olunca ohss olabiliyormuş nacizane fikrim kullanmadan önce git doktor baksın yumurta sayına göre doz versin tabii sen bilirsin yine de
insallah canim insallahBen 6 ay arayla sogan kuru yapmistim. Bi zarari olmadi. 2 kez de bal tarcin corek otu ve polen yedim. Bunu yedigim aylarda 2-3 tane yumurtam oldu hep.
Bir gebelik yakalayamadik henuz ama umarim sizlerde ise yarar.
regl donemini bekle canım riske atmaBen aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım. Soğan kürü denemek istiyorum ama şimdi ya o esnada gebe kalırsam soğan suyu düşüğe sebep oluyor diyorlar
Doktor ilaç yazıyor onu kullanMerhaba herkese ☺Ben pko hastasıyım ve prolaktiniö genelde yüksek 40 50 civarı geliyor adetlerimde düzensiz.ekim ayında soğan kürü uyguladım ve tam günümde adet oldum.prolaktin için bu ay Aslan pençesi içmek istiyorum ama hangi gün başlayacağımı bilmiyorum bugün adetimin ilk günü. Fsh ve lh değerim normal Aslan pençesi bu değerlere zarar verir mi diye korkuyorum bi yandan. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen
İlaç kullandım dostinex le düştü ama bıraktıktan sonra tekrar yükseldi bende bu Aslan pençesini duydum ama hani kullanan varsa belki bilgi verebilir diye yazdımDoktor ilaç yazıyor onu kullan
MR çektirdin mi?İlaç kullandım dostinex le düştü ama bıraktıktan sonra tekrar yükseldi bende bu Aslan pençesini duydum ama hani kullanan varsa belki bilgi verebilir diye yazdım
İlaç kullandım dostinex le düştü ama bıraktıktan sonra tekrar yükseldi bende bu Aslan pençesini duydum ama hani kullanan varsa belki bilgi verebilir diye yazdım
Hayır çektirmedim gerek olmadığını söylediler siz aalanpençesi kullandınız mıMR çektirdin mi?
Yok canım ben hapla düşürdümHayır çektirmedim gerek olmadığını söylediler siz aalanpençesi kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?