Gebe Kalmak için ilk doktor muanesi nasıl oluyor?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
40
Merhaba Arkadaşlar,
Gebe kalmak için ilk doktor muanesi nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz?
Biz eşimle 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. Doktora gitmeye karar verdik ama ben biraz çekiniyorum ve başıma neler gelicek diye korkumdan gidemiyorum.
Önce benim gitmem gerekiyor ama alt ust nasıl muane ediyor?
sonra eşimin gitmesi gerek sanırım spermiyografi için.
Ama bu doktor kontrolune regl yken gidilmez dimi?
Bi yerde okumuştum regl nin 4. gunu gidilmesi gerek diye ama o yumurta takibi için miydi?

Merhaba Arkadaşlar,
Gebe kalmak için ilk doktor muanesi nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz?
Biz eşimle 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. Doktora gitmeye karar verdik ama ben biraz çekiniyorum ve başıma neler gelicek diye korkumdan gidemiyorum.
Önce benim gitmem gerekiyor ama alt ust nasıl muane ediyor?
sonra eşimin gitmesi gerek sanırım spermiyografi için.
Ama bu doktor kontrolune regl yken gidilmez dimi?
Bi yerde okumuştum regl nin 4. gunu gidilmesi gerek diye ama o yumurta takibi için miydi?

canım merhaba ilk önce gidiyosun doktorun seni muayeneden geçiriyor miyom kist falan varmı diye bu adteliyken diil normal günde gidebilirsin hatta adetten önce gidersen çok daha iyi adet döneminde bazı tahliller isteyecek hormonlarının durumunu öğrenmek için aynı zamanda eşindende spermiyogram hepsini toplayıp 2. sefer gittiğinizde sonrununuz büyük ihtimal belli olucak doktorun sizi ona göre yönlendirecektir bu muayenelerde bu arada alttan yapılıyo allah yardımcın olsun canım doktorundada çok iyi bir seçim yapmanı tavsiye ederim

canımsen regln biter bitmez git ozaman rahim duvarın ince olucaktır ve üstten ultrasınla bakar gerek duyarsa eğer kist gibi şikayetin olursa alttandamuayene edecektir ama korkma hiç acımıyo.tabi eşininde gitmesi gerek...

cnm ilk göbekden bakıyor ultrasonla sonra kan testi istiyor onları yaptırıyosun ona göre şekilleniyor bende 8 ay denemişdim inş kalırsın

X