Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra25-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
64
27
38
30
Mart ayında 11 haftalık ilk bebeğimi kaybettim 6-7 ay bekleyip tekrar düşünürüz dedik ama eylülden beri deniyoruz ve gebe kalamadım.Regl dönemim 1 gün gecikti diye umutlanmıştım ama bugün regl oldumKendimi kötü hissediyorum.Geçen ay doktora kontrole gitmiştik ve doktor ultrasondan bakıp yumurtalarımın iyi olduğunu söylemişti ama bu ay da olmadı kürtaj işleminden sonra tüplerim zarar görmüş olabilir mi hsg çektirmeli miyim lütfen bilgili olanlar cevap verebilirmisiniz?

Merhaba, kaybınız için çok üzgünüm, allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Aslında kürtaj, kimyasal gibi olaylardan sonra gebe kalmak daha kolay oluyormuş. Eylülden bu yana çok da uzun bir zaman dilimi geçirmiş bulunmuyorsunuz dilerseniz yıl sonuna kadar kendinize şans verin. Daha sonra baktınız gördünüz yine olmuyor, o zaman film çektirebilirsiniz. Film işlemi için de anestezisiz olanı acılı ve ağrılı diyorlar. Umarım bunlara gerek kalmadan gebe kalırsınız

Merhaba canim bende 3 kayip yasadim hatta en son kayibimin üzerinden 1 hafta bile geçmedi beta hala sifirlanmadi ben bu ay rahim filmi çektirmek istedim gebe kalsiyum için cektiremedim ama düşük yaptim kürtaj olmadim daha küçüktü çünku ama hsg yi öneririm bundan sonra gebe kalan çok insan var hem tüplerin acil olup olmadigini görüyorlar benim ablam iki kere çektirmiş sadece adet sancisi gibi sanci oluyormuş 5 dk bile sürmedi demişti cektirmeni tavsiye ederim hem de daha 2 aydir deniyorsun ben kimyasaldan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ama olmadi dr gidip hormon ve genetik testlerini yaptir

Genetik ve kan pıhtılaşma testini yaptırmıştım.Genetik temiz çıkmıştı ama doktor kan pıhtılaşmam olduğunu , gebe kalıncada kan sulandırıcı kullanırsın demişti ama hamile kalamadım ki...Hormon testi için hangi bölüme gitmem gerekiyor ve hsg yi devlet hastanesinde çekiyorlar mı bilgin var mı?

Bende 2 yıl sonra ilk defa hamile kaldım demiştim ama kimyasal oldu doktor dahil herkes hemen hamile kalırsın arkasına dedi 4 ay oldu hala gelen yok

Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor demişlerdi bana da ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…