Ben dua etmekten ve başkalarından dua istemekten bahsetmiyorum duanın sayısını yaşın kadar olmasından bahsediyorum islamda böyle bir uygulama yok. Peygamberimiz ibadette türlü türlü kendisinin uygulamadığı icatları yasaklamış burda niyetiniz iyi olabilir ama bu bunun doğru olduğu anlamına gelmez. Tabiki insanlar birşeye tutunmak istiyorlar zaten kuran var aç oku dua var en başta namaz var. Hadislerde şu duayı şu kadar kişiye okut siye bir şey yoktur dolayısıyla bu peygamberden sonra çıkarılmış bir icattir kendisinin yasakladığı bir şeydir. Bazı zikirlerde peygamberimizin de mesela 10 ya da 100 kere yaptığı rivayet edilmiş eğer öyle bir delil varsa bunu evet şu kadar yapabilirsin diyebilirsin. Bahsettiğim şey sen yaşınca adet vermen, yoksa tabii Rahman süresini oku diyebilirsin hatta bütün gün okusun onda bir sıkıntı yok.siz yapmak zorunda değilsiniz ama insanlar umut istiyo dua bekliyo ve bişeylere inanarak tutunmak istyo ve yaptığı şey büyü değil veya dinimize aykırı bişeyde değil illa her toplumda kendini göstercek birileri çıkar
merhaba arkadasım..Arkadaşlar eşimle benim tahliller temiz şuan tedavi görüyorum klomen catlatma iğnesi estrofem progestan 2 aydır böyle ama 2 senedir korunmayı bıraktık gebe kalmak istiyorumm herkes soruyor psikolojim bozuluyor 3 sene oldu evleneli artık bekliyor millet bitki ne kullansam bazen eşimle birlikte olunca yanma hissi var kafam karisti doktor tedaviye devam diyor 6 aydan sonra aşılama diyor ama sabırsızlanıyorum herşey iyiyken neden olmuyor diyorum bekle diyor ne önerirsiniz bitkiler falan
merhaba arkadasım..
oncelikle beslenmenize hem esiniz hem siz dikkat edin.. incir, kuruyemis, et, yumurta, süt, sebze, meyve guzel ve dengeli beslenin.. Bunun dısında esinize caksır kökü suyu içirebilirsiniz bunu cok duydum hemen sonuc veriyormus.. ayrıca mutlaka ovulasyon testi ile yumurtlama gunlerinizi takip ederek degerlendirin.. alkol ve sigara kullanıyorsanız bunları mutlaka bırakın..Bir de folik asit kullanmaya baslayın
canım internetten coklu paket ovulasyon testleri var 30lu 30 tl gibi gayet uygun.. o testlerden alırsın. Eczaneden de alabilirsin ama biraz daha pahalı oluyor. Bu testler senin ne zaman yumurtladıgını yumurtanın catladıgını anlamada yardımcı oluyor ve boylece ne zaman ilişki mantıklı emin olabiliyorsunuz... nasıl kullanacagını forumda bir sürü konu var ordan arastırıp okuyabilirsin ama anlasılır birsey bulamazsan bana da yazabilirsin.. :)Alkol sigara bendede esimdede yok çok şükür beslenme konusunda çok idare eder ovulasyon testi hiç yaptırmadım doktor mu yapıyor yada evde yapabilir miyim
Pkoslularda bu test yapabilir mi?canım internetten coklu paket ovulasyon testleri var 30lu 30 tl gibi gayet uygun.. o testlerden alırsın. Eczaneden de alabilirsin ama biraz daha pahalı oluyor. Bu testler senin ne zaman yumurtladıgını yumurtanın catladıgını anlamada yardımcı oluyor ve boylece ne zaman ilişki mantıklı emin olabiliyorsunuz... nasıl kullanacagını forumda bir sürü konu var ordan arastırıp okuyabilirsin ama anlasılır birsey bulamazsan bana da yazabilirsin.. :)
Arkadaşlar eşimle benim tahliller temiz şuan tedavi görüyorum klomen catlatma iğnesi estrofem progestan 2 aydır böyle ama 2 senedir korunmayı bıraktık gebe kalmak istiyorumm herkes soruyor psikolojim bozuluyor 3 sene oldu evleneli artık bekliyor millet bitki ne kullansam bazen eşimle birlikte olunca yanma hissi var kafam karisti doktor tedaviye devam diyor 6 aydan sonra aşılama diyor ama sabırsızlanıyorum herşey iyiyken neden olmuyor diyorum bekle diyor ne önerirsiniz bitkiler falan
canım internetten coklu paket ovulasyon testleri var 30lu 30 tl gibi gayet uygun.. o testlerden alırsın. Eczaneden de alabilirsin ama biraz daha pahalı oluyor. Bu testler senin ne zaman yumurtladıgını yumurtanın catladıgını anlamada yardımcı oluyor ve boylece ne zaman ilişki mantıklı emin olabiliyorsunuz... nasıl kullanacagını forumda bir sürü konu var ordan arastırıp okuyabilirsin ama anlasılır birsey bulamazsan bana da yazabilirsin.. :)
Ovulasyon testi internetten sipariş verip evde yapabilirsin. İdrar ile yani gebelik testi gibi.
Yapılacaklar o kadar basit ki aslında
1.En başta stresi tamamen kafandan atmalısın gerekirse hafif sporlar yap,hobi edin mutfak işleriyle oyala kendini ama önce şu kafanı boşalt!
2.birgün civanperçemi ertesi gün aslan pençesini çay gibi demleyip iç günde 2 bardak şeklinde
3.soğan kürü deneyebilirsin ben denemedim ama etkili olduğunu söylüyorlar.
4.klomene devam et eğer yumurtlama sorunun varsa
5.sık ilişki gerçekten önemli
6.ilişkiden sonra hemen kalkma gerekirse uyu yani sabaha kadar:)
evet canım tabii ki, ozellikle pcos gibi yumurtalama zamanı belirsiz kisilerin kullanmasi cok rahat oluyor zatenPkoslularda bu test yapabilir mi?
ne demek canım rica ederim.. ve hep olacagına inan :) duanı eksik etmeTeşekkür ederim
Yanma varsa idrar yolu iltihabı vardır oda gebeliğe engel olur sogan kürü kullanArkadaşlar eşimle benim tahliller temiz şuan tedavi görüyorum klomen catlatma iğnesi estrofem progestan 2 aydır böyle ama 2 senedir korunmayı bıraktık gebe kalmak istiyorumm herkes soruyor psikolojim bozuluyor 3 sene oldu evleneli artık bekliyor millet bitki ne kullansam bazen eşimle birlikte olunca yanma hissi var kafam karisti doktor tedaviye devam diyor 6 aydan sonra aşılama diyor ama sabırsızlanıyorum herşey iyiyken neden olmuyor diyorum bekle diyor ne önerirsiniz bitkiler falan
Yanma varsa idrar yolu iltihabı vardır oda gebeliğe engel olur sogan kürü kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?