Canım incir kürünü çok önermiyolar Fatma Ana eli otu var uygulayan hemen hamile kalmıs bi arastır otu hacca veya umreye giden birinden isteyebilirsin yoksa n11 den iste bende bu ay yaptım bakalım ağustos 8 i bekliycem :)) Rabbim inşallah tez zamanda hamile kalmayı sağlıklı evlatlara imanlı evlatlara anne baba olabilmeyi nasip etsin kimsenim kucağı boş kalmasın Rabbim evladı olanında tırnağını taşa değdirmesin
Bekle zaten dua et iyi beslen ve adetten hemen sonra başla gün aşırı denemeye. Aidin Salihin tavsiyeleri de var kür fln deneyebilirsin. Inşallah bir an önce kucağına almak nasip olur.
Canım yaşın kadar Rahman suresi dağıt o zaman dua et stres yapma başka şeylere yönel kafanı boşalt ben öyle yapmaya çalışıyorum meselaInanır mısın umreye giden birisi ben demeden getirdi onu bile ıctim ama nasip işte olmayınca olmuyor
Herkes 1 tane okuycak mesela ben bitane alayım senin içinInanır mısın umreye giden birisi ben demeden getirdi onu bile ıctim ama nasip işte olmayınca olmuyor
Canım yaşın kadar Rahman suresi dağıt o zaman dua et stres yapma başka şeylere yönel kafanı boşalt ben öyle yapmaya çalışıyorum mesela
Herkes 1 tane okuycak mesela ben bitane alayım senin için
Valla kuzum ben kendim içinde dağıttım geçen hafta çok kimseye veremedimAllah razı olsun başka dagitabilecegin varsa dağıtır mısın sana zahmet olmazsa
Valla kuzum ben kendim içinde dağıttım geçen hafta çok kimseye veremedim
Aynen kuzum 24 kişi bak benle 23 kaldıYaşım 24 ayrı ayrı kişilere 24 kişiye sadece rahman suresimi dagitayim
Aynen kuzum 24 kişi bak benle 23 kaldı
Yok canım değilsin Rabbim biliyo zatenTamam sağol senin okuman düşünmem bile yeter 24 kişiye dağıtmaya çalışırım millete niyetimi söylemek zorunda mıyım
Amin kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasnTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tez zamanda seninde benim de olur
Amin kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn
Ohooo kuzum boşverceksin ben hiç kimseyi takmıyorum ha kendi içimde üzülüyom ama milletin lafı için değil hemen olsada laf ediyorlar çünkü insanlar laf etmeye bayılıyor bana bi doktora gitsene dediklerinde ben daha 3 aylık evliydim ve henüz zaten 1 yıl bile olmadı benim bazı hormonlarda düzensizlik var o yüzden çok istiyorum hemen olsunAmin amin millete laf vardır kesin fırsat verdirmesin çünkü herkes bir laf diyor olmuyor söyle böyle diye moral bozukluğu yasiyorimn
Ben incir kürüne 2 gün dayanabildim. Bağırsaklarım benim çok hassas hemen kabız olabiliyorum, ishal olmam biraz zordur ama incir kürü ile ishal olabildiğimi anladım ve mide bulandırıcı bir etkisi oldu bana çok afedersiniz istifra ettim. Keşke yavaş yavaş başlasaydım diyorum kendime şimdi incir görmeye tahammül edemiyorum. Nimetten tiksinme geldi tövbe estağfurullah. Size benden tavsiye kendinizi bir deneyin öyle başlayınBende incir kürü uygulucam 2 gün uyguladım fakat oda hormonun bişeyini yükseltebiliyormuş ama arkasından Aslan pençesi içersen düşürürmüş bana da bu site de söylediler onu hormon testinden sonra kullanıcam bende incir kürünü
Ben incir kürüne 2 gün dayanabildim. Bağırsaklarım benim çok hassas hemen kabız olabiliyorum, ishal olmam biraz zordur ama incir kürü ile ishal olabildiğimi anladım ve mide bulandırıcı bir etkisi oldu bana çok afedersiniz istifra ettim. Keşke yavaş yavaş başlasaydım diyorum kendime şimdi incir görmeye tahammül edemiyorum. Nimetten tiksinme geldi tövbe estağfurullah. Size benden tavsiye kendinizi bir deneyin öyle başlayın
Yaşın kadar sure dağıtmak diye bir şey yok islamda bu batıl bir inançtır . Bir ibadet sadece peygamber tarafından uygulamamışsa yapılır bilmem ne hocası ya da bilmem hangi cemaatin şeyhi bunu yap dedi diye değil. Böyle batıl uygulamalarla yormayın kendinizi dua edin Allah ne diyor peygamber ne yapmış bunlar önemli.Canım yaşın kadar Rahman suresi dağıt o zaman dua et stres yapma başka şeylere yönel kafanı boşalt ben öyle yapmaya çalışıyorum mesela
İyi yazmışsın güzel yazmışsın ama müminlerin birbiri ardından dua etmesi Rabbimin kabul buyurduğu dualardır ve ben kesin bi hükümle bunu yaparsan hamile kalacaksın diye bişey söylemedim orda önemli olan ayrıntı başkalarının duasının niyetine dahil olması batıl uygılama dediğin kurandan Sure okunması ha mecburi de değil yaş kadar olması orda niyet önemli sayının zamanın duada elbetteki bi anlamı yok yaşından fazla veya eksikte okunabilir yeter ki herkes inanarak yapsınYaşın kadar sure dağıtmak diye bir şey yok islamda bu batıl bir inançtır . Bir ibadet sadece peygamber tarafından uygulamamışsa yapılır bilmem ne hocası ya da bilmem hangi cemaatin şeyhi bunu yap dedi diye değil. Böyle batıl uygulamalarla yormayın kendinizi dua edin Allah ne diyor peygamber ne yapmış bunlar önemli.
siz yapmak zorunda değilsiniz ama insanlar umut istiyo dua bekliyo ve bişeylere inanarak tutunmak istyo ve yaptığı şey büyü değil veya dinimize aykırı bişeyde değil illa her toplumda kendini göstercek birileri çıkarYani buna dair bir hadis yoksa islamda boyle birşey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?