- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
Eskiden çok adetbsancisi çekiyordum tedavi olmaya basla di sancılarım kesiliyor yumurtlamayı bende anlamıyorum
Evet adetin bittiği gün başlayabilirsin.
Ve doğal ve dengeli beslen. Şeker kullanmamaya bak, pasta kek kurabiye fln yememeye çalış. Bol yeşillik ye. Spor yap bol su iç vs bilirsin sen de.
Solgar marka Folik Asit kullan (vitamin anlican). Başka markalarda dozu aşırı yüksek ama Solgar markasındaki doz ihtiyacın kadar. Malesef doktor tarafından yazılan markalarda da aşırı içerik oluyor. Vitamin de olsa fazlası zarar.
Biz kadınların işi de çok zor gerçekten bende adet günümü ilk defa iple çekiyorum şu hormon testini falan yaptırayım diye inan yani ilk defa adetim i bu kadar istiyom gelse de bian önce testleri yaptırsam diye
Doktor bana sporu yasakladı bu dönemlerde yapma dedi stresten kilo aldım göbek falan 5 aylık gibi duruyor millet gebe mısın diyip soruyolar kiloda veremiyorum sporsuz
Bu arada kızlar folik asit gebe kalmayi kolaylaştıran bir şey değil sadece gebeligin ilk 3 ayi alınması gereken bir vitamindir. Bebegin hamileliğin başlar başlamaz ihtiyacı olduğu için buni hazırda kullanıyor olmak için tavsiye edilen bir şeydir . Ve Türkiyede aşırı dozda verilir, bu gereksiz ve zararlıdır. ihtiyacınız olan doz 0,4 mg yani 400 µg dir bundan fazlası gereksizdir!!
Ne alaka canım testler fln temiz çıkmadı mı? Bir rahatsızlığın hastalığın yoksa soor yapabilirsin. Avrupada spor hep teşvik edilir, gebe kalmadan önce de sonra da (tabi eğer bir sorun yoksa).Doktor bana sporu yasakladı bu dönemlerde yapma dedi stresten kilo aldım göbek falan 5 aylık gibi duruyor millet gebe mısın diyip soruyolar kiloda veremiyorum sporsuz
Bu arada kızlar folik asit gebe kalmayi kolaylaştıran bir şey değil sadece gebeligin ilk 3 ayi alınması gereken bir vitamindir. Bebegin hamileliğin başlar başlamaz ihtiyacı olduğu için buni hazırda kullanıyor olmak için tavsiye edilen bir şeydir . Ve Türkiyede aşırı dozda verilir, bu gereksiz ve zararlıdır. ihtiyacınız olan doz 0,4 mg yani 400 µg dir bundan fazlası gereksizdir!!
Ne alaka canım testler fln temiz çıkmadı mı? Bir rahatsızlığın hastalığın yoksa soor yapabilirsin. Avrupada spor hep teşvik edilir, gebe kalmadan önce de sonra da (tabi eğer bir sorun yoksa).
Memleket neresi bu arada
Sorun yok dedi belki tutunamaz diye spor yapma dedi
Tutunacak olan zaten tutunur iki zıpladın diye düşecekse demek ki zaten zayıftır ve düşmeye mahkumdurSorun yok dedi belki tutunamaz diye spor yapma dedi
Ben artık ilişkiden sonra bi 10 dk falan yatıyorum sırt üstü belki olur diye önceden sürekli kalkardım duş alırdım hemen öyle yatmakta olmuyor rahat hissetmiyor kendini insan yada tuvalete giderirdim şimdi hiç birini yapmıyorum artık duşa 1 saat sonra falan giriyorum artık
Tutunacak olan zaten tutunur iki zıpladın diye düşecekse demek ki zaten zayıftır ve düşmeye mahkumdur
Bekle zaten dua et iyi beslen ve adetten hemen sonra başla gün aşırı denemeye. Aidin Salihin tavsiyeleri de var kür fln deneyebilirsin. Inşallah bir an önce kucağına almak nasip olur.Işte çok bilgi vermiyorda anca bekle diyip duruyor herşey güzel bekle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?