- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
Yaptılar sıkıntı yok dedi ama başka doktora gidecem taa 1 sene önceki tahlil şimdi hormonlar değişti mi bilmem
Aslında birazcık sabretmek lazım ve stresten uzak durmak lazım streste çok engel oluyor diyolar
Bi gir bakalım rahim filmi ee çektir bence bana doktor dedi biz Burdan ultrasondan yumurtalıkları net göremiyoruz rahim filmi çekip bir sorun var mı bakalım dedi int den gördüğüm kadarıyla rahim filmi de iyiymiş tüpler açılıyormuş yani Oray'a alet soktuklarında filmden sonra hemen hamile kalan bile oluyormuş
Onuda yaptırdım çekindim temiz dedi üstüne hamile kalan oluyor dediler 5 ay geçti kalmadım daha
Progestan hakkında bir makale okumuştum sanırım faydası tam olarak ispatlanmamış bir ilaç. Biliyorsunuz işte ilaç sektörü böyle, doktorlar belli bi marka ilacı yazmak için para alıyorlar o yüzden her önüne gelene progestan yazıyorlar bana da yazdı ilk hamileliğimde ben kullanmadım.
Aidin Salih diye bir yazar var onun kitabı Gerçek Tıp diye kbu tavsiye edebilirim ben yerinizde olsam ilaç hormon vs bırakırdım madem bir sorun yok ilaca da gerek yok herşeyi doğal haline bırakın. Daha önce doğum kontrol hapı spiral vs kullandıysanız bunlar da vücudun doğal dengesini bozuyor vücudun kendine gelmesi bazen seneler sürüyor.
Son olarak bir tavsiyem daha olacak adetten hemen sonra yani adet bittiği gibi ilişkiye girmeyi deneyebilirsiniz bazı kadınlarda yumurtlama çok (aşırı) erken olur kadın adet kesildi kesilecek dediği gün belki de ilişkiye girse hamile kalacak belli olmuyor . Adetten yani kadan sonra gelen bulanık akıntı adet değildir ve namaza ya da ilişkiye engel değildir.
Alalala neden acaba aynı benim de öyle işte ben saha tahlil bişey yaptırmadım tabi de bide bu incir le soğan kürünü bi dene bakalım en Faydalı incirmiş bidaha gitdoktora başka bir doktora sor normal değil yani hiç bir sorun yokken niye böyle oluyor
Adetten bittikten sonra hemen yapmıyorum ve adete yakın yapmıyorum belki gebelik varsa düşmesin diye deneyim onuda o zaman
Işte kafama takılan da bu sorun olsa diyecem olmuyor yokken de olmuyor ama nasip işte doğan kurunu deneyim.inciri falan
Dediğimi dene ilaç kullanma bence doğal yoldan bir dene sonra doktoruna danış bu ilaç diye öyle kullan ilacı
Düşmesin diye mi? Ne alaka canım ilişkiden dolayı bebek düşer mi hiç. Hele ki daha yeni ise. Bu düşünceyi kim saldıysa aklınıza o kişiden de tavsiye fln almayın.Adetten bittikten sonra hemen yapmıyorum ve adete yakın yapmıyorum belki gebelik varsa düşmesin diye deneyim onuda o zaman
Aynen ben soğan kürüne başlıcam hormon testinden sonra da incir kürünü Allah nasip ederse inşallah bir an önce bizim de olur
Aynen ben soğan kürüne başlıcam hormon testinden sonra da incir kürünü Allah nasip ederse inşallah bir an önce bizim de olur
Inşallah olur hayırlısıyla
Inşallah olur hayırlısıyla
Düşmesin diye mi? Ne alaka canım ilişkiden dolayı bebek düşer mi hiç. Hele ki daha yeni ise. Bu düşünceyi kim saldıysa aklınıza o kişiden de tavsiye fln almayın.
Hergün girip internet den araştırmaktan kafayı yemiş gibi oldum folik asit dediler gittim onu aldım kullanmaya başladım doktoruma sordum kullan iyidir bu hamile kalmak isteyenlere veririz bunu dedi doktor folik asit de iyi demişlerdi çünkü
Doğru diyorsun o zaman adet biter bitmez adet olana kadar gün aşırı deneyim birde öyle
Aynen tarifleri yazıyor zaten İbrahim saraçoğlunun sitesinde googleye yaZdın mı çıkıyor zaten birsürü bakalım ben yarın başlıcam soğan kürüne
Evet kullanıyorum
Ben yumurtlama mı anlayamıyorum işte ben adet de bile sancı çelmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?