Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum doğal yolla kalan ne tavsiye eder

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Arkadaşlar eşimle benim tahliller temiz şuan tedavi görüyorum klomen catlatma iğnesi estrofem progestan 2 aydır böyle ama 2 senedir korunmayı bıraktık gebe kalmak istiyorumm herkes soruyor psikolojim bozuluyor 3 sene oldu evleneli artık bekliyor millet bitki ne kullansam bazen eşimle birlikte olunca yanma hissi var kafam karisti doktor tedaviye devam diyor 6 aydan sonra aşılama diyor ama sabırsızlanıyorum herşey iyiyken neden olmuyor diyorum bekle diyor ne önerirsiniz bitkiler falan

Arkadaşlar eşimle benim tahliller temiz şuan tedavi görüyorum klomen catlatma iğnesi estrofem progestan 2 aydır böyle ama 2 senedir korunmayı bıraktık gebe kalmak istiyorumm herkes soruyor psikolojim bozuluyor 3 sene oldu evleneli artık bekliyor millet bitki ne kullansam bazen eşimle birlikte olunca yanma hissi var kafam karisti doktor tedaviye devam diyor 6 aydan sonra aşılama diyor ama sabırsızlanıyorum herşey iyiyken neden olmuyor diyorum bekle diyor ne önerirsiniz bitkiler falan

Valla aynı sorunu bende yaşıyorum doktora gidiyorum bir sorun yok gayet iyi diyor hormon testi yapacak adet günüm de işte daha sonra rahim filmi istedi bakalım ne çıkacak onlardan

İbrahim saraçoğlunun incir kürü ve soğan kürü var araştır bir bak istersen incir küründen çok hamile kalan var çevrem de yengem bile incir kürü nü kullandı onun sayesinde oldu faydası oldu onun diyor

Aynı bende 2 senedir hiç korunmadan yapıyoruz daha önce kafama takmıyordum aklıma bile gelmiyordu hamilelik ama 5 aydır falan iyice taktım kaç tane özel doktora gittim hiç biri problem yok dedi geçen hafta gittiğim doktor özel de hormon testi yapalım adet gününde dedi bakalım artık ne çıkacak daha önce hamile kaldım ben sorundan dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım

İbrahim saraçoğlunun incir kürü ve soğan kürü var araştır bir bak istersen incir küründen çok hamile kalan var çevrem de yengem bile incir kürü nü kullandı onun sayesinde oldu faydası oldu onun diyor

Tamam denerim teşekkür ederim inşallah ise yarar birazda stres yapmasam çok iyi olacak ama takmamak elimde değil

Bende incir kürü uygulucam 2 gün uyguladım fakat oda hormonun bişeyini yükseltebiliyormuş ama arkasından Aslan pençesi içersen düşürürmüş bana da bu site de söylediler onu hormon testinden sonra kullanıcam bende incir kürünü

Aynı bende 2 senedir hiç korunmadan yapıyoruz daha önce kafama takmıyordum aklıma bile gelmiyordu hamilelik ama 5 aydır falan iyice taktım kaç tane özel doktora gittim hiç biri problem yok dedi geçen hafta gittiğim doktor özel de hormon testi yapalım adet gününde dedi bakalım artık ne çıkacak daha önce hamile kaldım ben sorundan dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım

En azından hamile kalmışsın ben hiç kalamadım daha sen ikinciye kalırsın inşallah

Tamam denerim teşekkür ederim inşallah ise yarar birazda stres yapmasam çok iyi olacak ama takmamak elimde değil

Bende aynıyım bende stres yapıyorum ama el de değil ki bir sorun mu var neden olmuyor diye düşünüyor insan yol sa Bebek görsem ktü oluyorum yani o kadar psikolojim bozuldu

En azından hamile kalmışsın ben hiç kalamadım daha sen ikinciye kalırsın inşallah

İnşallah sende kalırsın Can'ım herşey allahtan Allah inşallah nasip eder bize Ama internet den araştır incir kürü diye yaz ben araştırdım da baya onu kullanıp faydasını gören çok var yumurta yı çatlatıyormuş

Benimde aynı öyle milletin lafı sözü her adette ağlıyorum ya

Aynı bende öyleyim hele bide eşim geçen dedi her adet olduğunda üzülüyorum dedi olmadı tedavi ye başlatalım dedi oda çok istiyor bende aynı şekilde sorun mu var acaba diyorum üzülüyorum

İnşallah sende kalırsın Can'ım herşey allahtan Allah inşallah nasip eder bize Ama internet den araştır incir kürü diye yaz ben araştırdım da baya onu kullanıp faydasını gören çok var yumurta yı çatlatıyormuş

Inşallah her şeyin hayırlısı herşey Allahtan rabbim verdikten sonra herşey bahane ama elimizde değil rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynı bende öyleyim hele bide eşim geçen dedi her adet olduğunda üzülüyorum dedi olmadı tedavi ye başlatalım dedi oda çok istiyor bende aynı şekilde sorun mu var acaba diyorum üzülüyorum

Inşallah sorun çıkmaz rabbim sanada banada nasip eder

Bide ben adet olmadan önce sürekli acıkıyorum bişeyler yemek istiyorum eşim de sürekli bişey mi var yoksa diyor ümitleniyoruz adet oluyorum moral 0 oluyor

Aaa aynı ben de öyleyim bende kendim umutlanıyorum sanki aş eriyorum gibi her şey istiyor canım sonra adet hüsran oluyorum

Inşallah sorun çıkmaz rabbim sanada banada nasip eder

Bugüne kadar gittiğim doktorlar benden hiç hormon testi istemediler rahim filmi falan bu gittiğim özel doktor istedi güzel ilgilendi inşallah bişey çıkmaz da olmaz da bian önce olur

Aslında birazcık sabretmek lazım ve stresten uzak durmak lazım streste çok engel oluyor diyolar

Back