Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar benimde 8 ay oldu eşiminde benimde herhangi bir sorunumuz yok sadece rahim filmi çektirmedim dr eylüle kadar gelme dedi çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıklıklı evlatlar versin dua çok önemli ben meryem süresi yasin fetih okuyorum 70000 bin lemyelid çektim artık rabbimden bekliyorum
Allah kabul etsin canim. Hepimiz ayni dua icindeyiz..benimde 10 gun sonra adet gunum eger olursam bu ayda tam 10 ay olmus olacak..Allaha sükür hormon testim ve esimin sper sayisi iyi ama beklemedeyiz iste..bende eyylule kadar olmassa tekrardan tedavi amacli düsünüorum artik rahim filmi cektirmedim düsünmuyorumda daha..bi yil bi dolsun cnm cok stres yapma dicem ama elde deil onuda biliom hayirlisi hakkimizdaa

elbette ki öyle canım. biz sadece elimizden geleni yapmalıyız . rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. bi çok insan var bekleyip sonradan tüpleri kapalı çıkan, ben bekliceksen için rahat beklersin diye dedim.
Canim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolar :(bi sene beklemek şu zamanda mantikli yedigimiz ictigimiz teknoloji hersey ama hersey okadar etken ki artik..stresssiz bi bekleyebilsek..hormon ve sper testini ben 5.ayimda gitmistim ona bile ozaman erken demisti dr.ama dedigin gibi icin rahat edio..rahim filmi icinde bi sene bi dolsun ona göre düsünülebilir

mevsimsel mi ki acaba. bugün bende tuhafım toplu tuhaflık günümüz galiba. benimde ağlayasım geliyor. tanımadığım yan komşunun düğğünü var kız evdev çıkıp arabaya bindi ben camda ağlıyorum :KK61:
Kiz güldürdün beni ben olsam gitme anani birakma diye atlardim boynuna o dereceyim :)))) belki de mevsimsel bilmiyorum ki bi kipirdak bi zirildakim bu ara :KK45::KK45:

çok hassasız canım. bugün sebepsiz ağlayasım var. birbiriniz kırmayın . zaten incilmeye müsaitiz

Ayy @zumrutanka abla bi video paylaşmış ağlamaktan gözlerim şişti nefes dahi alamıyorum tıkandım düşün :cry: çok hassasım bide artk tahammülüm yok sanırım ondan böyle oluyorum..

Kiz güldürdün beni ben olsam gitme anani birakma diye atlardim boynuna o dereceyim :)))) belki de mevsimsel bilmiyorum ki bi kipirdak bi zirildakim bu ara :KK45::KK45:

Hangi video tatlım? Nazar mi degdi kuzum bize ya..

Ayy bilmiyorum ya halbu ki sabahtan beri evde pop şarkılar calip temizlik yapıyorum , hatta arada göbek bile attım ama sonra bi hüzün geldi aglayasim var böğüre böğüre :KK42:

Ayy @zumrutanka abla bi video paylaşmış ağlamaktan gözlerim şişti nefes dahi alamıyorum tıkandım düşün :cry: çok hassasım bide artk tahammülüm yok sanırım ondan böyle oluyorum..

Yareniiim e hani dondurmuştun facebooku sen :)) geri açmışsın :KK9:

Kısa sürdü açtım girmesemde dursun, ilkokul arkadaşlarım neler yapıyor arada onları gozetliyorum da :KK48: sen çok hassassin bu ara canım

Canim güzel diosunda doktorlar iste karsi ckiolar :KK43:bi sene beklemek şu zamanda mantikli yedigimiz ictigimiz teknoloji hersey ama hersey okadar etken ki artik..stresssiz bi bekleyebilsek..hormon ve sper testini ben 5.ayimda gitmistim ona bile ozaman erken demisti dr.ama dedigin gibi icin rahat edio..rahim filmi icinde bi sene bi dolsun ona göre düsünülebilir

Ben bazı şeyler için keşke dediğim için dedim.

Gecen tuttu benim sag taraf komple gitti :KK43: sağdaki tüm disler burnum gözüm basim ensem berbat birsey ya
Seninkide iltihaplanmış demekki canım. Ben çekimden önce antibiyotik kullanmıştım büyük ihtimal işe yaramamış iltihap bütün vücuda yayılmış :( Çekildiğinden beri çekilen yer dahil her yerim sızlıyor sonra birden üşüme başlıyor ateşleniyorum ilaç içiyorum mecbur bir süre ateşi kesiyor ağrılarımı dindiriyor sonra tekrar başlıyor. şu an kullandığım antibiyotik 1000 mg ama hiç işe yaramıyor nasıl geçecek anlamadım ilaç içmekten bıktım :KK42:

Seninkide iltihaplanmış demekki canım. Ben çekimden önce antibiyotik kullanmıştım büyük ihtimal işe yaramamış iltihap bütün vücuda yayılmış :KK43: Çekildiğinden beri çekilen yer dahil her yerim sızlıyor sonra birden üşüme başlıyor ateşleniyorum ilaç içiyorum mecbur bir süre ateşi kesiyor ağrılarımı dindiriyor sonra tekrar başlıyor. şu an kullandığım antibiyotik 1000 mg ama hiç işe yaramıyor nasıl geçecek anlamadım ilaç içmekten bıktım :KK42:
Doktora gitsen tekrar?

Back
X