• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hepimizin kendine göre derdi var canım sıkma canını allahım çok büyük nezaman vereceğini o bilir..Bende 11 yıllık evliyim.Bizdede eşimin spermleri kalitesi düşük morfooloji %1...Bizde leyleklerin getirmesini bekliyoruz...Ne bileyim biz öyle biliyoruz valla bebkleri leylekler getiriyor diye...

angel kayboldu yine..kocasını garibim bebekle cezalandırıyor..
inan bana k.valideninde hiç umrunda degildir??
boşu boşuna dert ediyorsun kendine bırak yaaaa
sen keyfine bak...sen yazlıga gitmiyormusun tekrardan ??
yazı kayseridemi geçirceksin ??

gidicem ama bu sefer kocasız ilk defa kafaya koydum arkama düşmezse eğer..kızımı alıp gidicem canım.haklısın o orda rahatça tatilini yapıyor.sinir oldum kız bildiğin gibi değil.ama biraz atıyorum artık içimden.sen rahatlattın beni sağolasın canım benim

sen hala o konudamısın ya degmez bacım degmez tınnn onlar seni düşünüyormu düşünmüyor sen gelinsin gelinn el kızı ne akdar iyilik yaparsan yap 1 kötü bişey olsun senden bilirler o yüzden k.validen için hiçççç kocanla kötü olma..adamıda zora sokma yok yere..

sen hala o konudamısın ya degmez bacım degmez tınnn onlar seni düşünüyormu düşünmüyor sen gelinsin gelinn el kızı ne akdar iyilik yaparsan yap 1 kötü bişey olsun senden bilirler o yüzden k.validen için hiçççç kocanla kötü olma..adamıda zora sokma yok yere..

haklısın canım.seninkiler ist. damı başka şehirdemi oturuyor.bu ay hamile kalan oldumu acaba kimseden ses çıkmıyor ya

canım hakkında hayırlısı olsun artık tıp çok ilerledi..
öyle tabi ama maddi güç gerekiyo Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın :Saruboceq:

hepimizin kendine göre derdi var canım sıkma canını allahım çok büyük nezaman vereceğini o bilir..Bende 11 yıllık evliyim.Bizdede eşimin spermleri kalitesi düşük morfooloji %1...Bizde leyleklerin getirmesini bekliyoruz...Ne bileyim biz öyle biliyoruz valla bebkleri leylekler getiriyor diye...
Allah nitmesin seni imi Rabbim şifa versin o liyleklere söylede bitanede bize getirsinler opuyorumnanaktan

anladım canım inş iyi bir sonuç çıkar hakkınızda hayırlısı :Saruboceq:

ben mutfağa geçiyorum artık yarında görüşelim canım hoşçakal.sen kaçta çıkıyosun işten yani kaça kadar ordasın gene bakarım bugün ben.

selam arkadaşlar bugun doktotra gitmiştim doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum

Canım nasıl becerdin... bu kiloları vermeyi...:uhm::uhm:
canım söyleyeceklerim klasik olacak ama gerçekten önce sabır. sonra herşeyden az ama sıksık yiyerek verdim bu kiloları . ama neden bizim diyet gruplarımıza katılmıyorsun .böyle bir sorunun varsa orada destek alarak çok başarılı olabilirsin
arkadaşlar bende 9 aydır deniyorum gebe kalmayı ve her ay bi hayal kırıklığı yaşıyorum sol yumurtalığımda kist var 3.88 büyüklüğünde yarın yine doktora gitcem bu yumurtalık çatlatma iğnesi nası oluyo

canım sanırım önce yumurlama için hap kullanıyosun değil mi şuanda. sonra bu çatlama iğpnesini adetinin başlangıcından 19. gününde ( doktor öyle vurmuştu bana ) kalçadan oluyor ve ilk 36 saatte ilişkiye giriyosun .kolay gelsin

yaw arkadaşlar hamile kalmak istiyorum olmuyor bu spermler nereye gidiyor anlamadım ayaklar tavanda sogan ye hergün yarın doktora gitcem ne diycek bakim istanbulda oturan varsa bana lütfen iyi bir kadın doğum doktoru yazabilirmi lütfen

semprex bir kadın doğum uzmanından ayakların tavanda tutmanın çok yararı olmadını duymuştum . hamile kalmada en geçerli pozisyonun misyoner pozisyonu( yani standart erkek üstte kadın allat ) birde en yararlısınında el siz pozisyonu yani halk arasında kurt yada köpek pozisyonu derler yaa ( afedersiniz çok açık oldu ama 9 bunlarmış özellikle ikinci dediğim spermlerin daha hızla yumurtalıklara ulaşmasını sağlarmış.

Back