- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.641
canım hakkında hayırlısı olsun artık tıp çok ilerledi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahim filmi dimi canım Rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:
angel kayboldu yine..kocasını garibim bebekle cezalandırıyor..
inan bana k.valideninde hiç umrunda degildir??
boşu boşuna dert ediyorsun kendine bırak yaaaa
sen keyfine bak...sen yazlıga gitmiyormusun tekrardan ??
yazı kayseridemi geçirceksin ??
sen hala o konudamısın ya degmez bacım degmez tınnn onlar seni düşünüyormu düşünmüyor sen gelinsin gelinn el kızı ne akdar iyilik yaparsan yap 1 kötü bişey olsun senden bilirler o yüzden k.validen için hiçççç kocanla kötü olma..adamıda zora sokma yok yere..
öyle tabi ama maddi güç gerekiyo Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın :Saruboceq:canım hakkında hayırlısı olsun artık tıp çok ilerledi..
Allah nitmesin seni imi Rabbim şifa versin o liyleklere söylede bitanede bize getirsinler opuyorumnanaktanhepimizin kendine göre derdi var canım sıkma canını allahım çok büyük nezaman vereceğini o bilir..Bende 11 yıllık evliyim.Bizdede eşimin spermleri kalitesi düşük morfooloji %1...Bizde leyleklerin getirmesini bekliyoruz...Ne bileyim biz öyle biliyoruz valla bebkleri leylekler getiriyor diye...
ultrason
canım söyleyeceklerim klasik olacak ama gerçekten önce sabır. sonra herşeyden az ama sıksık yiyerek verdim bu kiloları . ama neden bizim diyet gruplarımıza katılmıyorsun .böyle bir sorunun varsa orada destek alarak çok başarılı olabilirsinCanım nasıl becerdin... bu kiloları vermeyi...:uhm::uhm:
arkadaşlar bende 9 aydır deniyorum gebe kalmayı ve her ay bi hayal kırıklığı yaşıyorum sol yumurtalığımda kist var 3.88 büyüklüğünde yarın yine doktora gitcem bu yumurtalık çatlatma iğnesi nası oluyo