selam arkadaşlar bugun doktotra gitmiştim doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
CANIM SEVİNDİM DOKTORUN SÖYLEDİKLERİNE HADİ BAKALIM HAMİŞLİĞE AZ KALDI...BU ARADA RAHİM FİLMİNDEN KORKMA.BENKİ BİR İĞNEDEN KORKAN YAPTIRABİLDİĞİNE GÖRE...BE3NDE 2 YIL KORKUDAN YAPTIRAMADIM AMA YAPTIRDIĞIM ZAMAN SANİYELER SÜREN BİR ACI HİSSEDİYORSUN OKDAR.ACI DEDİĞİMDE SANKİ SİNEK ISIRIĞI...
canım söyleyeceklerim klasik olacak ama gerçekten önce sabır. sonra herşeyden az ama sıksık yiyerek verdim bu kiloları . ama neden bizim diyet gruplarımıza katılmıyorsun .böyle bir sorunun varsa orada destek alarak çok başarılı olabilirsin
..GRUPLARA BAKTIM AMA BANA ZOR GELDİ.BEN ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ İSTİYORUM. HEMEN ZAYIFLAYAYIM İSTİYORUM TABİKİ YEMEK YİYEREK..