• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

selam arkadaşlar bugun doktotra gitmiştim doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum

CANIM SEVİNDİM DOKTORUN SÖYLEDİKLERİNE HADİ BAKALIM HAMİŞLİĞE AZ KALDI...BU ARADA RAHİM FİLMİNDEN KORKMA.BENKİ BİR İĞNEDEN KORKAN YAPTIRABİLDİĞİNE GÖRE...BE3NDE 2 YIL KORKUDAN YAPTIRAMADIM AMA YAPTIRDIĞIM ZAMAN SANİYELER SÜREN BİR ACI HİSSEDİYORSUN OKDAR.ACI DEDİĞİMDE SANKİ SİNEK ISIRIĞI...

canım söyleyeceklerim klasik olacak ama gerçekten önce sabır. sonra herşeyden az ama sıksık yiyerek verdim bu kiloları . ama neden bizim diyet gruplarımıza katılmıyorsun .böyle bir sorunun varsa orada destek alarak çok başarılı olabilirsin

..GRUPLARA BAKTIM AMA BANA ZOR GELDİ.BEN ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ İSTİYORUM. HEMEN ZAYIFLAYAYIM İSTİYORUM TABİKİ YEMEK YİYEREK..

arkadaşlara aranızda yeniyim
mayısın 20sinde adet oldum 26 sında bitti ve adetime 5 gün geçti sizce hamilemiyim birazda bel agrısı var

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben çocuk istiyorum 3 yıllık evliyim bu mayısın 20sinde adet oldum 26sında bitti ve adetime 5 gün gecikti sizce hamilemiyim?:kaydirigubbakcemile5

raxs arkadaşım eczaneden test al evde kendin dene..
dilersen kan tahlilide yaptırabılırsın.gerçi 15 günden önce çıkmıyormuş...
dene canım..

regl olmadıysan 15 gün geçti ise kan tahlilinde çıkıyormuş arkadaşım....
eczaneden alınan testlerdede çıkan arkadaşları duyduk..herkesinki degişebiliyor..

Hayır kezbancım hamilesin anlamına gelmez.Ama eğer yumurtlayabiliyorsan kolay hamile kalabilirsin demek.
Sen önce problemini ve kendini anlatabilirmisin.Çocukmu istiyorsun ?sorun ne? nekadarlık evlisin bunları yazarsan sana daha kolay yardımcı olabiliriz..

Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

arkadaşlar buraya geliyosunuz burda cuma yarışması başvuru topiği var buraya katılmak istediğinizi yazıp gruplardan teklif bekliyorsunuz yada bir grubu gözünüze kestirip gruba katılmasanız bile paylaşım yapıyosunuz. ben 5. takımdan mezunum ama halim takım kaptan yardımcısıyım . ayrıca o bölümde editörüm. yani
ne yapıyoruz armut piş yapmıyoruz:)))) kiloları veriyoruzz:))))

özür şimdi çaktım mehalimm...

Ya canım benim ben zaten yemek yemeği sevmiyorum.Ben abur cubur şişkosuyum...Bana çikolatyı kesmeden tatlıyı kesmeden abur cuburu kesmeden zayıflma yöntemi lazım....

tabi olmadığı için armut piş ağzıma düş istiyorum çok mu şey istiyorum yaaaaaa......

Back