- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadığımdan çok iyi anlıyorum seni.nedenini araştırdınmı?bende kan pıhtılaşması çıktı.ilkinde pek araştırmaya girmiyolar ama ben çok üstüne olunca dr.testleri istedi hiç yoktan nedenini öğrenmiş oldum.mutlu günler diliyorum...
cnm çok geçmiş olsun , çok zor biliyorum...
aynı şeyleri ben de yaşadım ve şuanki duygularını çok iyi anlayabiliyorum.
ama yine de kendini sakın bırakma ve moralini yüksek tut ...
her şer de bi hayır vardır :Saruboceq:
canım ben 2. aşılamada hamile kaldım ardan 7 hafta geçti ve bebeğin kalp atışları yoktu biraz bekledik 9. haftada aynısı kese var ama bebek yok yani boş gebelik oluşmuş doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi ama hiç bi değişiklik olmaz dedi bende gittim zeynep kamil hastanesinde kürtaj oldum bugün. konu bu canımsenağlama
merhaba arkadaşlar bende aranızdayım artık . bende 13 senelik evliyim 12 yaşında bir oğlum ve yıllardır korunmama rağmen ve geçen sene tedavi ollmama rağmen 2. bebeğim olmadı malesef yarından itibaren tekrar tedaviye başlıyorum. geçen sene tedavi gördüğümde 84 kiloydum ama şimdi 63 kiloyum umarım şansım artar. bende pikoluyum ve hipotroidden ameliyat olmuştum çoğunuz gibi yumurtlama sorunu yaşıyorum .
dilerem bebeklerimizi en kısa sürede kavuşuruz
hoşgeldin canım,benimde bir kızım var ama bende ikinci bebeğimi karnımda kalbi durduğundan katbettim ve zaten biraz zor olmuştu şimdi gene olmuyor.oğlunda mı tedavi ile olmuştu?ne tedavisi görüyorsun?arkadaşımda pikolu onun tedavi ile ikizi oldu.inşallah allah sanada versin canım.bende sorun yok diyor dr.ama olmuyor.allah hepimizin kucağını doldurur inşallah...
öncelikle teşekkür ederim canım
ben oğlumu 19 yaşında doğurdum gençtim ve hipotroid değildim. oğluma hamile kalmadan önce doktorum 3 aylık doğum kontrol hapına benzeyen ( kullanım olarak) bir hap vermişti ve 3 ayın sonunda hamile kalmıştım adını hatırlamıyorum işte
geçen sene 3 ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım .doktor son çare tüp bebek demişti. bense başta psikolojik yükü sonrada maddi yükünden dolayı istemiyorum bakalım tekrar başlayacağız maratona.
seninde bebeğini kaybetmiş olmana çok üzüldüm yaa olupda kaybetmek daha acı allah sabrını versin
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.11 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk doğal yolla.yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gitmedik erken diye. Sizcede erken mi? Beklemem gerekiyormu? Sizlerde tecrübelisiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz?
angel burdasın yakaladım..
angel34 cnm allah razı olsun sagol canım arkadaşım..nasip kısmet herşey artık bilmiyorum ne oalcagını..4 yıldır bekliyorum desene bir 2 yılım daha var yerimseniben
evet ya insnın derdin çok soranlar ve bu muhabbet canını yakıyor. soranlardan usanıyosun . insanlara analatıyosun anlatıyosun ama nedense bıkmak usanmak bilmende " ee bidaha çocuk yapmıyomusun"diyolar ee kardeşim defalarca dedfikya OLMUYORR offffkalabalık ortama girdikçe çocuk muhabbeti açıldıkça amannn amanda amann sıkıldım artık...
..
hayır canım geçen sene devamö ettiğim doktor istememişti bu yeni doktora yarın gideceğim umarım istemez çünkü acayip tırsıyorum açıkcası.rahim filmi istedimi dr un senden?
evet ya insnın derdin çok soranlar ve bu muhabbet canını yakıyor. soranlardan usanıyosun . insanlara analatıyosun anlatıyosun ama nedense bıkmak usanmak bilmende " ee bidaha çocuk yapmıyomusun"diyolar ee kardeşim defalarca dedfikya OLMUYORR offff
hayır canım geçen sene devamö ettiğim doktor istememişti bu yeni doktora yarın gideceğim umarım istemez çünkü acayip tırsıyorum açıkcası
ah angelim ahh sorma vallaha ya. annemin bir lafı var" derdimden değilde sorandan usandım " der aynen öyle artık anlatmaktan .hatta gittiğim doktorlara bile muayene olmaktan değilden geçmişimi anlatmaktan yorgun hissediyorum .
Bi rtaraftanda geçen sene kullandığım haplarla çok kilo almıştım şimdi bir sende 24 kilo verdim ve tekrar kilo alacam korkusuda .off afakanlar bastı resmen :)
bugün kürtajımı oldum allah kimsenin başına vermesin hastaneler benimgibilerle dolu tek kendimi sanıyodum ama onları görünce birazda olsa yatıştım kendinize çok dikkat edin arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?