Gebe kalamayanlar buraya.....

nerelerdesin canım akşam yemekli misafirim var çalışıyorum.valla işinizin kıymetini bilin canım.moraller nasıl?benimki dibe vurmuş durumda görüşelim.

Neyin var canım benim..Bende işyerim çok yoğun bazen giremiyorum nete..Moralin neden kötü anlat canım...Seninle üzülelim seninle sevinelim..

arkadaşlar bende 9 aydır deniyorum gebe kalmayı ve her ay bi hayal kırıklığı yaşıyorum sol yumurtalığımda kist var 3.88 büyüklüğünde yarın yine doktora gitcem bu yumurtalık çatlatma iğnesi nası oluyo

canım ALLAH sanada hayırlı bebişler versin inşallah kalçadan vuruluyo yumurtaların çatlaması için iğneyi vurulduğun gün 3 gün boyunca ilişki oluyo sonrası beklemek tatlım :ecrin_bebek:

sirrinenur bende klomen kullanmıştım..klomeninbittiği gün doktora gittim kasıkalrımda nasıl bir agrı var doktorum dedi çatlıyor yumurtların hemen igneyi vurulacaksın dedi..igneyi vuruldum..eşinle beraber olucaksın dedi 36 saat içinde galiba unuttum aradan 3 yakın sene geçmişş..klomenin öncesindede pko larımdan dolayı diane35 dogum kontrol hapı kullan demişti..acayip kilo aldırdı bana aman amann

canım benim pko dediğin kistmi oluyo eğer öyleyse bundan önceki dr banada diane 35 vermişti kist için bu dr hiç kistten bahsetmiyo olsa derdi galiba demi

pko kist degil cnm..minik minik yumurtalar...regl bitince yumurtlama olacagı zaman minik yumurtalar çogalıyorlar ve yumurtanın çatlamasını engelliyorlar tatlım..

ay ay canım kıyamam ben sana 2 gün bil egeçmesi önemli bizler için..10 gün nasılda heveslenmişsindir sen çok iyi anlıyroum seni canım...

öyle inanki zor bekledim stres içinde 8. gün test yapmıştım tabi negatif çıkmıştı ne zor bi durum yaa böyle en azından beklemiyom fazla ara vercez dedi ya pskolojik. iğne olduğunda aklından çıkmıyo tutcakmı tutmucakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…