Gebe kalamayanlar buraya.....

gülay 24 meraba kocaeli hangi dr. gidiyorsun ??

arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim ilk evlendiğim gece hamile kalmışım ve malesef ikinci ayında düşük yaptım sonra son seneye kadar tedavi gördüm bende yumurtlama hapları,iğneler,hepsini kullandım artık yorulmuştu sonuç almamaktan ve son 6 ay tedaviyi bırakınca hamile kaldım ve şu an4 aylık inşallah rabbim hepinize verir ALLAH a sığının herşey onun elinde :a015::a015::a015:

Kızlar slm ya ben 3 ay oldu cycl prognam kullanıyorum doktorum bana hamıle kalmana engel deĞıl dedı hatta bellı gÜnlerde bırlıkte ol dıye gn bıle verdı ama hala bebıŞım gelemdı bu ılacı kullandıĞı sırada hamıle kalan tanıdıĞınız yada bu ılaÇla alakalı bılgsı olan varmı(ayrıca bugÜn reglı gÜnÜm ama olmadı ama bırkaÇgÜn ıÇınde olur dıye beklıyorum)yardımcı olursanı Çok sevınırm yaa

sati_k arkadaşım hayırlısı olsun..allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
keşke sorunlar tek taraflı olsa o zaman bebek gelır..iki taraftada sorun olunca gelmıyor ıste..
nasıl kısmet güzelim..rabbim emeklerimizi boşa cıkartmasın...

canim sarkisi bile var sabrin sonu selamettir basa gelen cekilir diye.. sabri tasa vermis rabbim tas catlamis daglara vermis daglar ortadan ayrilmis en son care insanlara vermis bi gün aglamis iki gün aglamis ve 3üncü gün unutmus oynamaya baslamis.. bunu gözünün önüne al sabretmiceksinde napicaksin isyanmi edeceksin mecburen sabredicek sinavi geciceksin allaha dua etmekten baska yapacak bisey yok bence herseyin en uygununu o bilir ödülünüde o verir hic kuskun olmasin.... ben bunu bilirim buna inanirim baska hic biseye inanmam cok insan var nice doktorlara gidiolar nice testlerden geciolar ama olmayinca olmuo mevlam vermeyince vermio herseyin zamani vardir...

merabal 1 senelik evliyimm ve her ay çocuğum olucak die bekledim ama her ayın sonunda hayal kırıklığı yaşadım 3 ay önce pko(polikisik over) tanısı konuldu ve yumurtlama gerçekleşmediği için duphaston kallanmamaı istedi doktorum 3 aydır kullanıorum ve her ay aynı gün adet oluorum 2 gün kaldı ilacımın bitmedine çok heyecanlıyım ya hamileysemm:) bide duahaston kullanıp hamile kalan varmı??

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.11 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk doğal yolla.yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gitmedik erken diye. sizcede erken mi? beklemem gerekiyormu? sizlerde tecrübelisiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz?

bugün kürtajımı oldum allah kimsenin başına vermesin hastaneler benimgibilerle dolu tek kendimi sanıyodum ama onları görünce birazda olsa yatıştım kendinize çok dikkat edin arkadaşlarım...

tatlım geçmiş olsun..dualarımız seninle..konuyu bilmiyorum..neden kürtaja gidiyorsun??:gitme: yorum yapamıyorum

canım ben 2. aşılamada hamile kaldım ardan 7 hafta geçti ve bebeğin kalp atışları yoktu biraz bekledik 9. haftada aynısı kese var ama bebek yok yani boş gebelik oluşmuş doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi ama hiç bi değişiklik olmaz dedi bende gittim zeynep kamil hastanesinde kürtaj oldum bugün. konu bu canımsenağlama

bugün kürtajımı oldum allah kimsenin başına vermesin hastaneler benimgibilerle dolu tek kendimi sanıyodum ama onları görünce birazda olsa yatıştım kendinize çok dikkat edin arkadaşlarım...

cnm çok geçmiş olsun , çok zor biliyorum...
aynı şeyleri ben de yaşadım ve şuanki duygularını çok iyi anlayabiliyorum.
ama yine de kendini sakın bırakma ve moralini yüksek tut ...
her şer de bi hayır vardır :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadığımdan çok iyi anlıyorum seni.nedenini araştırdınmı?bende kan pıhtılaşması çıktı.ilkinde pek araştırmaya girmiyolar ama ben çok üstüne olunca dr.testleri istedi hiç yoktan nedenini öğrenmiş oldum.mutlu günler diliyorum...

bende zeynep kamilede kurtaj oldum cokta memenun kaldim Allahtan narkozla yaptilar o yuzden hic agrida sizida dumadim...Allah kismeye vermesin ama cok aci bşir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…