- 24 Nisan 2009
- 398
- 190
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.521
merhaba arkadaşlar.bizde 3 senedir uğraşıyoruz.problem ikimizdede var.eşimde sperm düşüklüğü bende ise adet kanallarım çalışmıyo.adet oluyorum ama çok ağrılı ve zor geçiyor.sebebi ise kanama tam zamanında olmuyo dışarı akmıyor.yumartalıklarıma doluyo aynen balon gibi şişiyo ve sonra da patlıyo.her ay sanki iç kanama geçiriyormuşum gibi acillik oluyorum.ama çok şükür çok iyi bir doktor buldum.4 senelik evliyim bu 4 cü doktorum hiçbiri bu problemimi bulamamıştı ama şimdi gittiğim doktor çok iyi geldi tedavi aşamasındayım tabaki eşimde tedavi görmeye başladı.doktorum çok iyi moral veriyor.olmucak birşey yok diyor.allahtan hep hayırlısını istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
nerseniz kızlarrr......
arkadaşlar yarın sabah saat sekiz buçukta kürtaja gidiyorum lütfen hepiniz bana dua edin nolur...:Saruboceq:
tatlım geçmiş olsun..dualarımız seninle..konuyu bilmiyorum..neden kürtaja gidiyorsun??:gitme: yorum yapamıyorum
bugün kürtajımı oldum allah kimsenin başına vermesin hastaneler benimgibilerle dolu tek kendimi sanıyodum ama onları görünce birazda olsa yatıştım kendinize çok dikkat edin arkadaşlarım...
bugün kürtajımı oldum allah kimsenin başına vermesin hastaneler benimgibilerle dolu tek kendimi sanıyodum ama onları görünce birazda olsa yatıştım kendinize çok dikkat edin arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?