• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

aselim cnm seninkiler plokistik over mi acaba?? yumurtlama zamanında birden çogalıyorlar daha sonra kayboluyorlar ( kist degilde minik gelişemeyen yumurtlar))..adet düzensiliği ,kilo alımı,ciltde sorunlar vs..belirtileri oluyor...

ya ilk cimisti ozaman adetim cok düzensiz oluodu ben hep hamilemiyim acaba diodum ama test aliodum negatif cikiodu sonradan iliski sirasinda cok agrim oldu doktora gittim kist dedi antibiyotik kullandim patladi dedi doktor sonradan aradan 4 ay gecti gecmedi adetim fln düzenliydi bi gece birden agrim oldu sandimki apantistim patladi öle bi agri olduki olcekdim hastaneye gittim kist patladi dediler.. peki senin dediginin tedavisi nasil oluo bi bilgin varmi plokistik overin?

canım kistler varken hamile kalınması güç bir durum olmaz demiyorum çünkü hayat mucizelerle dolu..
sende kendine sogan kürü ve incir kürlerini uylulasana..ayrı ayrı uygulanacak ama..önce birisi..
biraz zamana bırak kistlerin iyice yok olsunlar sık sık dr kontrollerıne gıt..başka bir doktora daha görün..her doktor farklı..yurtdışındasın galiba..türkiyeye geldiginde de görünebilirsin burdaki doktorara canım..kafan rahat olsun dıye dedım.....sen bilirsin.

eylül07 canım acaba o yazdıgım vitaminlerin suda eritileni varmıdır??araştırmak lazım..
varsa eger sende suda erıtıp eşinin yemeklerine katarsın..o gıcık ise sen ondan daha çok gıcık ol napperrr elinden geleni yap arastır canım..hakkın senin..boş beklemekle cocuk gelırmı ?? ortada sebep var işte ya doktora gidecek yada el yordamıyla bişeyler yapacak..kendini geçtim sana acımıyormu 11 yıl kolaymı ?? iyiki çalışıyorsun..

haklısın canım.Evet aslında suda eritilenleri olsa iyi olur valla...Eşimin gıcıklığı canıma tak etti zaten.Kendine ettiği eziyeti ben çekiyorum.Valla canım son demlerimi yaşıyorum artık...

Bugün yine adet oldum.Çok sinirliyim.İçim isyanlarla dolu eşimde dahil olmak üzere yanımdaki herkezden nefret eder oldum..Çocuğu olan arkadaşlarımla görüşmek içimden gelmiyor.Kaçar oldum adeta onlardan...

:kedi:hayırlısı olsun canım....umudunu yitirme..rabbimin bir bildigi vardır elbette..isyan etme canım..eşinle yakınları konuşsa ailesi annesi,babası bir büyük olarak..sana yazık oluyor..

Aslında eşimin önce bir pisikoloğa gitmesi lazım.Bebekden ziyade önce kendi toparlanmalı...Onada beni uyuşturacaklar diye karşı çıkıyor...Zaten içkiyle sigarayla kendini daha çok uyuşturuyor ama anlayana.....

off off cnm zor allah yardımcın olsun..
ben eşime çocuk konusunda mesela şunu içmelin bumu yemelisin bunlar yasak derim uyar dediklerime..
sorun kendisinde diye çok içerliyor belli etmiyor..kimse konusunu açmıyor yanımızda..
bu sıkıntıyı beraber aşarsınız..tek başına kaldırılcak bişey degil..psıkologa gidin vallahi..

tek bizler degiliz canım.bu sıkıntıyı yaşayan.Allah cümlemize sabır ve güç versin..beterinden korusun..böyle durumda eşlerin birbirine daha çok baglanmaları gerek..derdini içkiyle kapamaya çalışması çok yanlış...efkarını kederini seninle paylaşca bu durum senin için çekilmez bir hal almaz..

selam arkadaşlar hepimiz imtihandan geçiyoruz rabbim sınıyor bizleri acaba sabredeceklermi isyanmı edecekler diye. Bu süreçte belkide Allah katında derecemiz artıyor çünkü müminlerin yaşadıkları sıkıntılar belalar günahlarına kefaret olurmuş.rabbim hayırlı olacaksa anne baba olmamız nasip etsin en kısa zamanda.Herşeyde bir hayır vardır diyerek dayanabilmek duasıyla.....

Sabreden derviş,muradına ermiş....mi......
Sabreden derviş muradına eremeden gebermişmi.....

Bakalım hangisi bulacak bizi...

Back