• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin eylülcüm ne var ne yok başka...hafta sonun güzel geçtimi ??
vallahi benimde işlerim çok ama aklım burda kalıyor ya süprizzzzz
bi ara bakıp kaçıyorum yine canım..

Hafta sonum berbattı canım.Tam bir yorgunluktu..Misafirim eksik olmadı...Bide şehirdışı görev beni çok yordu..Maalesef evdede seni anlayan yorgunluğunu anlayan insanlar olmayınca işler çok zor oluyor...

Sen iyimisin...

ben iyiyim canım..işlerim yogun işte..
benimde cuma aksamı misafirim vardı...
c.tesi ve pazar ise dışaraydık eşimle işte..evde durmadık fazla havada çok sıcak üfff
bu hafta sonu dinlenirsin inşallah canım

naber eylülcüm epey yoğunmuşsun sendede bi gelişme yok demek biz napacaz ya benim artık ümidim kalmıyor allahım vermiyorbundada var bi hayır heralde duada ediyom ama gene testte yok çıktı.artık eşimde alıştı arayıp sonucu bile sormadı rezalet ....

angel34 canım sakin ol..odaklanma bu konuya..biraz kenara koy..başka seylerle ilgilen...
kafanı takıyorsun kendınde engellıyorsun..
kızın vardı galiba onunla vakit geçir...

Angel canım çok kasma kendini lütfen..relax olman lazım nasıl olacağını bilmem ama (kelin melhemi olsa kafasına sürermiş)...şu sıralar kendine dikkat etmen ve stresli olmaman lazım...

Valla bende gÜnÜ sekmıyor hıÇ yalnız bırakmıyor.her ay mutlaka zıyaret edıyor.. Ne var bıraz sekse yorulsada gelmese.. Nerdeeeeee

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
kesinlikle haklısınız bende çok istiyorum ama sormayı başıma gelmeyen kalmadı

Angel canım çok kasma kendini lütfen..relax olman lazım nasıl olacağını bilmem ama (kelin melhemi olsa kafasına sürermiş)...şu sıralar kendine dikkat etmen ve stresli olmaman lazım...

çok haklısın ya artık bu aydan itibaren gün felan takip etmiycem ettikçe stres oluyorum hiç değilse olursada süpriz olsun hemde stres olmayım diye birazda eşler kalsın kaygıya ya yeter beni çok sinirlendirdi daha sormadı ya test sonucunu

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
kesinlikle haklısınız bende çok istiyorum ama sormayı başıma gelmeyen kalmadı

haklısın ama öylede düşünme canım gezin tozun hayat düşünerekte zor geçiyor elbet bir gün allah sanada yaşatır inşallah canım

Valla bende gÜnÜ sekmİyor hİÇ yalnız bırakmıyor.her ay mutlaka zİyaret edİyor.. Ne var bİraz sekse yorulsada gelmese.. Nerdeeeeee

günaydın.vallahi bende gün sekiyor.1-2 gün hatta 3 gün gecikebiliyor..tabi 1 gün gecikince o yaptıgım stres ve hayaller...buyüzden 2-3 gunu bulabılıyor gecıkmesı..

eylül07 canım acaba o yazdıgım vitaminlerin suda eritileni varmıdır??araştırmak lazım..
varsa eger sende suda erıtıp eşinin yemeklerine katarsın..o gıcık ise sen ondan daha çok gıcık ol napperrr elinden geleni yap arastır canım..hakkın senin..boş beklemekle cocuk gelırmı ?? ortada sebep var işte ya doktora gidecek yada el yordamıyla bişeyler yapacak..kendini geçtim sana acımıyormu 11 yıl kolaymı ?? iyiki çalışıyorsun..

bende ikinci bebisi istiyorum artik ama olmuo kislar ya.. uzun zamandir korunmadim hic bisi kullanmadim ama hamile kalamiom ne zaman bu ay tuttu galiba dedimse herseferinde kist cikti yumurtaligimda doktorda dioki kist engellemez hamile kalmayi nasil engellemes benim bildigim engelliyo bilgisi olan varmi ya bide kistler patlio yani ameliyata gerek kalmio tam gidio aradan bi kac ay gecio yenisi cikio ilac flnda vermio doktorlar,, hormonlardan kaynaklanio diolar peki napicam bebek yerine kistmi büyütecem ben??

Back