- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.441
Günaydınlarrr herkeseee a.s.
Bende hamiş kalmak istiyorum , aranıza katılabilir miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarrr herkeseee a.s.
slm arkadaşlar.maalesef 1yıla yakın denememize rağmen hala hamile kalamadım.doktor rahimde kalınlaşma başlamış ama bu engel değil dedi.nasıl oluyo anlamıyorum.bide adetimin her günü ağrım oluyor.neden kalamıyorum bi sürü test yaptılar bişey çıkmadı(
slm eylül
tedavim genelde herkesinki gibi.çatlatma iğnesi oldum ve şuanda tutması için dua ediyorum.adetimin günü yarın doluyo inşallah gelmez belim kasığım ağrıyo hastalanmam umarım bende umut içinde bekleyenlerdenim canım
senin bebişin varmı yoksa benim gibi hasretle bekleyenler arasındamısın :ecrin_bebek:
umarım bundan sonra sohbetlerinizde bende olurum k.i.b :CüvCüv:
eylülcüm bugün yoksun sende benim gibi..bu aksam kesin nete giricem evden..
vereliniortak bayagı kacırdım yazılanları bugun tek tek okuyamıyorumda işlerim var..
anlıyorum seni petunya19 bende 27 yaşındayım..4 yıllık evliyiz..evlendigimiz günden buya korunmadık hiç..6 ay sonra korunmadıgımızı bilen teyzem sordu bebek yokmu diye..yok hala dedim..doktora göründedi.dr gittik başladı hikaye canım..şu aralar soruyorsan hiç bişeyyapmıyoruz doktora gitmiyoruz...oluruna bakıraktık...
Konu komşu eş dost akraba herkes soruyor içim yana yana biz daha düşünmüyoruz diyorum ama arkamdan dedikodu çanları kesin çalıyordur..umrumda degil..
Kimiside yok istemiyoruz dedigimde nasihat veriyor..bak kızım yapma böyle korunmayın bırakın olursa olsun rıskıyla gelir bebek gençliğiniz varken yapın..ileride istersenizde olmaz diye baslıyorlar..içimden diyorum ya zaten olmuyorki kime ne anlatıyorsun sen..ama susuyorum..napalım..kader..
bekliyorum bende minik mucizem benide bulur diye...gerçi bebeksiz hayata alıştık gibi bayagı keyif insanı olduk çıktık..
Canım merhaba...
Ben bugün ıspartada görevdeyim..Hafta sonuda girebilirmiyim bilmiyorum.Pazarteside öğleden sonra girebilirim.İşler yoğun bugünlerde genellikle dış görevim var ondan dolayı giremiyorum özleyeceğim sizi valla...
Kıssslaarrr bende 6 yıllık evliyim.Ama hala bebişim yok.
Bu ay klomen kullanmaya başladım.
Bu arada arkadaşlar pko olmayıp ve sorunu sadece adet düzensizliği olan var mı ?
Bir de tarçın , çörek otu ve bal kullananlar faydasını gördü mü acaba
Duydum canım bal,çörek otu ve tarçını ama uygulamadım..
Bende 2 sene önce pko vardı..doktorum yumurta takıbı yaptı ay klomen kullandım çatlatma ignesi oldum sonuç hüsran..şimdi hiç bişey yapmıyorum..
maddi yönden toparlanıp ilk işim tüp bebek yaptırmak..çatlatma aşıla derken vakit kaybı oluyor..zaten 4 yıl gitti..:dilcikar:
Teşekkürler sarıcivciv ....
Ben 2008 Mayıs ta 9 haftalık bebişimi kalp atışı durduğundan kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.Çok yıpratıcı bir durum oldu.Sonra da 2 kere kimyasal gebelik yaşadım.
Şimdi ümidim klomende eğer bu ay tutmazsa ekim gibi aşılama düşünüyoruz