Gebe kalamayanlar buraya.....

canım sana bişi sorucam pko olunca adet düzensizliğinmi oluyor?ya tüp bebeği devlet karşılıyor diye biliyorum.ayrıca haklısın çatlatma bendede sadece vakit kaybı oldu.

pko luyken evet adet düzensizliğim oldu benim..evet ama ben devlette yaptırmak istemiyorum...vakit kaybı olmadan direk özel hastanede yaptırıcam..durumlar toparlanınca tabikide..

Merhaba aranıza yeni katıldım.Forumlar çok karışık aradığımı birtürlü bulamadaım(Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim en azından link açısından.
Sorunum 38 yaşındayım son 2-3 adetim 1veya2 gün sürüyor
Dr.uma danıştım hormon testi istedi prolaktin hormonum 12,3ve fsh hormonu 31,2yüksek çıktı(
Doğal yollarla hamile kalmam güç görünüyormuş yine de 3 ay deneyin sonrasında vakit kaybetmeden aşılama vs. yöntemleri deneyin dedi.
Hayıt diye bir bitkisel ilaç aldım bu ilacı kullanan ve şikayetimden muzdarip olup sonuca ulaşan oldumu acaba aranızda?
Cvp larsanız sevinirim.

ohh canım..evi temizledin ne güzel..git git aksam dügüne keyif yap takma kafana..bende napayım tatil ya bugun kalktım kahvaltı yaptım netin başına geçtimm..birazdan bende dışarı çıkıcam..

ohh canım..evi temizledin ne güzel..git git aksam dügüne keyif yap takma kafana..bende napayım tatil ya bugun kalktım kahvaltı yaptım netin başına geçtimm..birazdan bende dışarı çıkıcam..

çık dışarı gez güzelce hava al deniz havası daha ne.. burda denizde yok kuru kuru geziyoz işte görüşürüz..

fsh yi soğan kürünü düşürdüğünü duymuştum ibrahim saraçoğlunun kürünü dene isterse sonuç alanalr var çünkü

arkadaşlar dr dan yeni geldim dr progestan sonucun iyi dedi 2. faza geçmişsin diye çok sevindim acaba 2. faz ne demek artık adet gününü bekle dedi ona gre bakalım

4 yıldır evliyim evliliğimin sadece 3 ayı korundum sonra bebek istedim 3 yıldır ugraşıyorum amaolmuyo en bu arada çok doktorlara gittim okadar çok düşünüyordum ki adetlerim düzensiz olamaya başladı hemen hemn ayda 3 hafta boyunca kanamam geliiyodu en sonunda sinirlerim düzelttim allaha bıraktım ama hala çocuk yok vaktisaati var diyorum teselli ediyorum ama olmuyo doktor hiç bir sorun bulamadı eşim ve bende bu ay gene gittik kistim oldugunu söyledi çok da memnun degilim doktordan begendiğiniz doktar varss tavsiye ederseniz menun olrumşimdiden teşekkürler

kızlar merhaba geldim nijayet..ışler çok yoığun şehirdışı görevdeydim.Hafta sonuda giremedim maalesef.Nasılsınız bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…