• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

eylül07 sperm hareketliliği %1 demişdim eşimin zamanla buda gidiyormuş..ben temmuzda eşimin sperm testi yaptırmasını istiycem..dr gitmiyoruz suanda ama kafam rahatlasın...bende rahim filmi çektircem..özel hastane fiyatlarını araştırıyorum..

angel34 bitti bitti.hayır olsun canım..bebek demek haber demek degilmidir??
İnşallah güzel haberler alırsın canım...

olumsuz düşünme bilinç altında bu konu varya canım o yüzdendir...

sağol canım ya nerelerdeydin bugün rastlaşamadık.ya sana ne sorcam en erken kan tahlilinde hastalığından kaç gün önce sonuç alabiliriz biliyormusun?öptüm

Angel kan tahlılını reglın gecmeden mi yaptırmak istiyorsun..?? reglın geçtikten sonra 10 - 15 gün sonra yatırırsan daha iyi sonuç alabilirsin..ama erken yaptırıpda sonuç alanları duydum...

Ben bütün gündür buralardayım..sen yoktun

Angel kan tahlılını reglın gecmeden mi yaptırmak istiyorsun..?? reglın geçtikten sonra 10 - 15 gün sonra yatırırsan daha iyi sonuç alabilirsin..ama erken yaptırıpda sonuç alanları duydum...

Ben bütün gündür buralardayım..sen yoktun

erken yaptırmak istiyorum ya tatile gitcem ya içim rahat olsun havuza felan atla felan derken bişi olmasın diyebirde dr bana hastalık gününden 2-3 gün önce yaptır demişti .

sayfa gelmediğinden göremedimki..

slm eylül
tedavim genelde herkesinki gibi.çatlatma iğnesi oldum ve şuanda tutması için dua ediyorum.adetimin günü yarın doluyo inşallah gelmez belim kasığım ağrıyo hastalanmam umarım bende umut içinde bekleyenlerdenim canım :emir_bebek:
senin bebişin varmı yoksa benim gibi hasretle bekleyenler arasındamısın :ecrin_bebek:
umarım bundan sonra sohbetlerinizde bende olurum k.i.b :CüvCüv:

slm eylül
tedavim genelde herkesinki gibi.çatlatma iğnesi oldum ve şuanda tutması için dua ediyorum.adetimin günü yarın doluyo inşallah gelmez belim kasığım ağrıyo hastalanmam umarım bende umut içinde bekleyenlerdenim canım :emir_bebek:
senin bebişin varmı yoksa benim gibi hasretle bekleyenler arasındamısın :ecrin_bebek:
umarım bundan sonra sohbetlerinizde bende olurum k.i.b :CüvCüv:

bende senin durumundayım çatlatma iğnesi oldum 13 haziran adet günüm klomen içtiğim için gecikir diye 4 gün geç hesaplıyorum normalde 9 haziran

bende senin durumundayım çatlatma iğnesi oldum 13 haziran adet günüm klomen içtiğim için gecikir diye 4 gün geç hesaplıyorum normalde 9 haziran

benimde 5 de adet günüm şu anda progestan içiyorum hapım biteseye kadar kanamam gelmezse test yapcam inşallah hamile kalırım.:emir_bebek:
ALLAH seninde inşallah kucağını bebişle doldursun :ecrin_bebek:

sabah sabah neşeli iyi uyanmadım canım...ondandır..havanın sıcaklıgı kastı beni..

aksam girerim nete dedim ama misafirim geldi giremedim..

sabah sabah neşeli iyi uyanmadım canım...ondandır..havanın sıcaklıgı kastı beni..

aksam girerim nete dedim ama misafirim geldi giremedim..

neyse başka bişi olmasında.bende dün öyleydim.aman yazda geldi ama bir içimde ferahlık henüz oluşmadı hergün oldumu olacakmı psikolojisini üstümden atamadımki.neyde tatil belki iyi gelir.

Kızlar adetİmİn 1 gÜn geÇİnce test yaptım negatİf.İdrar testİ İÇİn ne kadar beklemek lazım kİ

idrarda çıkmayabiliyor 5-6 gün geçsin diyorlar ama sen kan testi yaptır o kesin sonuç oluyor.benim idrarda çıkmamıştı meğerse hamileymişim 2 hafta sonra haberim oldu yani en iyisi kan testi canım inşallah muradın neyse o olsun...

Back