- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.721
1.5 sene oldu hala olmadi bizde de. Bu kasimda gidip asilamaya basvurucam icim cok aciyor uzuluyorum
Olur ins cnm umudunu kaybetme sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 sene oldu hala olmadi bizde de. Bu kasimda gidip asilamaya basvurucam icim cok aciyor uzuluyorum
Olur ins cnm umudunu kaybetme sakin
Su ovulasyon testlerinden aldim bende yapiyorum bugun koyu gordum iliski yasadik bakalm kismet artk
Allah nasib etsin ins cnim.
Amin tsk ederim Allah hepimize saglikli hayrli evlat versin. Birsey sorabilir miyim dun ovulasyon testinde cft cizgi gordum esimle yaptik. Bugun ilk idrarla tekrar yaptim yine cift cizgi. Bugunde mi yapayim yoksa 1 gun ara mi vereyim. Bu hafta takvimde de yumurtlama haftam gibi gozukuyor nasil yapicam sasirdim 6 gun boyunca hergun mu yapicam
Yok cnm hergun iliski sperm kalitesini dusurur.guna asiri yani bi gun war bigun yok seklinde daha dogru
Tsk ederim bu son umudum eger tutmazsa asilama icin gidicem kismet ins tutar
Aminn inşallahaynen Hayırlısı anne oldugumuz günleride görüruz insallah
Ne kadarlik evlisin cnm?belli bi sorununuz warmi?
2.5 senelik evliyim vajinismus yasadim 1 sene. 6 ay falan esimle birlikte oluyordum ama hamile kalmak icin ugrasmadim vajinismusu tam yenmek icin caba harcadim. Simdi 1 senede iste hamile kalamadim. Kasimda doluyor surem . Doktora gittim bende sorun yok kasima kadar olmazsa esimden sperm testi istedi onu yapip gelin dedi. Bakalm artk kader
Bir an once yaptirin testi onemli o test.hatta en once erkekten sperm isterler genelde
Kizzzz lolitammm gördüm gulumsedim ne kadar hoşuma gitti görmek gebe olduğunu rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin insaallahh
He başımın tatlı belası soyle kulaklarimi cinlatmissin nasılsın iyimisin tatlım benim.sen iste gelirim benherkese merhabalar...4 sene evvel biz buradan hiç çıkmazdık,ne yazardık be...şimdi çoğunun bebeişi oldu uğramaz oldu...kimisi de iş güç vakit bulamıyo,bi ben böyle arada uğruyom...özledim o uykusuz gecelerimizi ciftsariliyumurta @bebeem @mdk35 @Enyalios hatırladıklarım
amin inşallah canım benim..
çok bekledin sen de benim gibi,
inşallah normal doğum yaparsın da
kurtulursun pko'dan..
normal doğum iyi geliyor..
belirtiler var mı bakalım?