- 5 Ağustos 2016
- 1.109
- 1.453
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.701
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . Senin gebeliğinde hayırlı olsun canım .Rabbim tez zamanda nasib etsin cnm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . Senin gebeliğinde hayırlı olsun canım .Rabbim tez zamanda nasib etsin cnm..
Hamile kalıp 3 aya yaklaşıp kaybetmek de çok acı . Allah düşmanımıza yaşatmasın. Psikolojimi alt üst etti bu süreçler .Bence canını sıkma canım bak demek ki hamile kalabiliyorsun bu da güzel bir şey. Bu arada prolaktini hiç merak etme o kullandığın ilaç onu düşürür bir ayda.
Allah ım inşallah tez zaman da güzel haberler almayı nasip etsin
Hamile kalıp 3 aya yaklaşıp kaybetmek de çok acı . Allah düşmanımıza yaşatmasın. Psikolojimi alt üst etti bu süreçler .
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . Senin gebeliğinde hayırlı olsun canım .
Yumurta ölçümlerimi yaptırdım . Dün döngümün 14. Günüydü . Programa göre yumurtlama günüm dündü . Doktor sağdaki yumurtayı göremedi çatlamış olabilir dedi. Solda bir çok yumurtan var ama gelişmemiş en büyüğü 12 mm . Bunlardı da geliştirmek için ilaç tedavisi kullanabilirsin, sonra da çatlatırız . Doktoruna bu tedaviyi Öner dedi . Bunları söyleyen nöbetçi doktor . Kızlar ben anlamadım . Bir ay bir sürü yumurta oluyor ama sadece bi tane mi olgunlaşıp çatlıyor .
herkese merhabalar...4 sene evvel biz buradan hiç çıkmazdık,ne yazardık be...şimdi çoğunun bebeişi oldu uğramaz oldu...kimisi de iş güç vakit bulamıyo,bi ben böyle arada uğruyom...özledim o uykusuz gecelerimizi ciftsariliyumurta bebeem @mdk35 @Enyalios hatırladıklarım
Canim test yap istersenkahverenginin arkasına kan gelmezse bende de öyle oldu düşük yaptimBişey danışıcam kızlar bata 4 gün var acayip sancılarım ve bel ağrım var sanki belimi testereyle kesiyolar Sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem olmuş stresten bu kadar erken gelirmi regl?
Bat gelmedi ki yaptım idrar testi yaptım negatif bekliycem artıkCanim test yap istersenkahverenginin arkasına kan gelmezse bende de öyle oldu düşük yaptim
İdrar kültürü yaptır. Bende doktoruma sormuştum fazla olmasa bile gebeliği etkiliyor sonuçta mikrop yani spermler ölüyorKizlar yaklaşık bir yıldır düşünüyoruz bizde bir kez düşük yaptim 3 ay oldu ama ne zaman çocuk düşünmeye başladık o ay idrar yolu enfeksiyonu oldum ve hala her ay tekrarliyor bu ay soğan suyu bile ictim dün biraktim ama yine sizlanmaya başladim size sormak istedigim bu enfeksiyon engelmi hamile kalmaya doktor degil diyo?
İki üç kez idrar kültürü de yapıldı monurol diye tek Şase antibiyotik veriyorlar gebelik düşündugum icin bu antibiyotige kültür sonucu duyarlı icebilirsin dedilerİdrar kültürü yaptır. Bende doktoruma sormuştum fazla olmasa bile gebeliği etkiliyor sonuçta mikrop yani spermler ölüyor
Şuanda hamile olmayı öyle çok isterdim ki..
Çok teşekkür ederim duanız için Rabbim herkesin gönlüne göre versinRabbim tez zamanda nasib etsin ins...
aynen Hayırlısı anne oldugumuz günleride görüruz insallahŞuanda hamile olmayı öyle çok isterdim ki..