- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.561
Forumda okuyorum canim sogan.kurunde cok akinti oluyor basta diyorlar. Bende pek olmadi , cikolata kistim olmasina ragmen. Senin olmus muydu
Bende de akinti olmadi hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda okuyorum canim sogan.kurunde cok akinti oluyor basta diyorlar. Bende pek olmadi , cikolata kistim olmasina ragmen. Senin olmus muydu
Tatildeydim cevap veremedim canim hadi bakalim insaalah tutar benim de 18.gunum ne oldu ne bitti hic bilmiyorumTatlım bugün kontrol vardı, doktor yumurta çatlamış rahim duvarin 10 mm herşey çok iyi görünüyor, progesteron sonucuna göre su gün çatlamış diyebilirim çalışmalara devam dedi nar suyu ise yaramış galiba. Doktor şaşırdı 6 mm di perşembe nar suyu içtim dedim zararı olmaz ama yararına da inanmıyorum dedi desin banane. Bu ay herşey iyi gidiyor İnş güzel olur sonuç.
Oh iyi tatiller cnm sonuçlarımi aldım progesteron 5.47 çıktı bir hafta önce doktor da 4.5-5 çıkarsa tahmin ettiğim gün çatlamış demektir demişti gerisi kısmet artık bekliyorum.Tatildeydim cevap veremedim canim hadi bakalim insaalah tutar benim de 18.gunum ne oldu ne bitti hic bilmiyorum
[/QUOTE]Kızlar çarşamba günü açık renkte peçeteye biraz kan gelmişti hatta idrarla da geldi..dün doktora gittim
Kan ve idrar verdim bugün sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı
Herşeyin temiz değerlerin güzel dedi
Prolaktin : 20 çıktı..
Kanama niye oldu dedim yumurtan çatlamıştır ondan dedi ee dedim kanama geldiğinde 17.günümde 17.günde yumurta çatlarmı?? Çatlar dedi
Sizce böyle bişey var mı kızlar??
Insaalah senin bu ay tutar. Benim adet olacakms gibi agrilarım var. Cok erken yumurtladm galiba... Zaten yumurta sivisi da 7.gun basladi. 9da bitmisti.... Valla cok yiprandim ben bu surecte yaOh iyi tatiller cnm sonuçlarımi aldım progesteron 5.47 çıktı bir hafta önce doktor da 4.5-5 çıkarsa tahmin ettiğim gün çatlamış demektir demişti gerisi kısmet artık bekliyorum.
Haklısın yavrum hepimiz aynı süreçteyiz çok zor beklemek çabalamak. Daha yumurtlama nedir bilemeden hamile kalıyor insanlar biz doktor olduk ama kısmet işte Allah bize de nasip eder inşallah da başka arkadaşlara faydası olur bildiklerimizin.Insaalah senin bu ay tutar. Benim adet olacakms gibi agrilarım var. Cok erken yumurtladm galiba... Zaten yumurta sivisi da 7.gun basladi. 9da bitmisti.... Valla cok yiprandim ben bu surecte ya
Kullandım bende malesef işe yaramadıKizlar yarin farkli bir doktora gidicem kendi doktorumdan baska. Bakalim o ne diycek. Bu arada preseed jel kullanan var mi? Fiyati ne kadar acaba ise yariyomu
Ay sorma bu surecte resmen insan doktor oluveriyo... Ama ben gene gizli kose bucak aglamaya basladim tam umrumda degildi klomen kullanmaya basladim yne telasliyim adet gunune kadar napcam bilmiyorumHaklısın yavrum hepimiz aynı süreçteyiz çok zor beklemek çabalamak. Daha yumurtlama nedir bilemeden hamile kalıyor insanlar biz doktor olduk ama kısmet işte Allah bize de nasip eder inşallah da başka arkadaşlara faydası olur bildiklerimizin.
Yapma cnm ağlama lütfen vakti saati şaşmaz ki. Klomen de etkili olabilir ruh halinde ama sen sakın kal önemli olan senin bedenin ne tepki veriyor. Bugün evlilik yıl dönümümüz on gün geçti yumurtam catladiktan sonra idrarda çıkmaz kan mı versem diyorum erken ama belki eşime güzel hediye olur ama bilemiyorum erken daha ne yapsam ki. Göğüs uçlarımdaki ağrıdan başka da belirti yok zaten.Ay sorma bu surecte resmen insan doktor oluveriyo... Ama ben gene gizli kose bucak aglamaya basladim tam umrumda degildi klomen kullanmaya basladim yne telasliyim adet gunune kadar napcam bilmiyorum
yumurtlamdan 10 gün gecince kanda cıkarmıs.Yapma cnm ağlama lütfen vakti saati şaşmaz ki. Klomen de etkili olabilir ruh halinde ama sen sakın kal önemli olan senin bedenin ne tepki veriyor. Bugün evlilik yıl dönümümüz on gün geçti yumurtam catladiktan sonra idrarda çıkmaz kan mı versem diyorum erken ama belki eşime güzel hediye olur ama bilemiyorum erken daha ne yapsam ki. Göğüs uçlarımdaki ağrıdan başka da belirti yok zaten.
Nice mutlu senelere tatlimmmm Zaten ilk belirti goguste baslar. 10 gun olduysa kan ver bence canimmm idrarda cikmaz ama kanda belirir. Kacinci gunundesin suanYapma cnm ağlama lütfen vakti saati şaşmaz ki. Klomen de etkili olabilir ruh halinde ama sen sakın kal önemli olan senin bedenin ne tepki veriyor. Bugün evlilik yıl dönümümüz on gün geçti yumurtam catladiktan sonra idrarda çıkmaz kan mı versem diyorum erken ama belki eşime güzel hediye olur ama bilemiyorum erken daha ne yapsam ki. Göğüs uçlarımdaki ağrıdan başka da belirti yok zaten.
Tesekkurler cnm. Reglinin 26. Gün bugün cnm.Nice mutlu senelere tatlimmmm Zaten ilk belirti goguste baslar. 10 gun olduysa kan ver bence canimmm idrarda cikmaz ama kanda belirir. Kacinci gunundesin suan
Ya ben 19.gunum ve bugun adet oldum. Hatirlarsan adetin 3.gunu ultrasonda doktor 24 mm civari bi kist var dedi ben kendi doktoruma attim o kist degil bariz yumurta demisti. Iste 3 gun sonra o yumurta catlamis. 14 gun geriye gidince o yumurta catlamis oluyor. Ve adetliydim iliski bile olmamisti ya..... Sadce cok yumurta akintim oldugunu soylemistim hatirlarsan adetin bittigi gun. Ay cok saskinim ya bu nasil husranTesekkurler cnm. Reglinin 26. Gün bugün cnm.
Tamamen klomenden kaynaklı o zaman cnm üzme kendini lütfen çünkü ideal boyutu 22 mm değil mı.Ya ben 19.gunum ve bugun adet oldum. Hatirlarsan adetin 3.gunu ultrasonda doktor 24 mm civari bi kist var dedi ben kendi doktoruma attim o kist degil bariz yumurta demisti. Iste 3 gun sonra o yumurta catlamis. 14 gun geriye gidince o yumurta catlamis oluyor. Ve adetliydim iliski bile olmamisti ya..... Sadce cok yumurta akintim oldugunu soylemistim hatirlarsan adetin bittigi gun. Ay cok saskinim ya bu nasil husran
25mm ye kadar gebelik oluyo tatlim 24 mmlik yumurtayi gorup hala daha klomen verdi doktor Allahtan kist olmadi ki yumurtlama oldu. O doktoru acil degistiricem sunu anladim dogum doktorundan infertilite uzmani olmaz. Bi prof var onu aradim da sorup destek aldim derhal ona gidicem 1 2 ay daha klomeni kendim deneyipTamamen klomenden kaynaklı o zaman cnm üzme kendini lütfen çünkü ideal boyutu 22 mm değil mı.