- 19 Kasım 2016
- 559
- 443
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.481
Tahmin ettim canim antral folikul sayimi ile yumurta rezervine bakmis doktorun. O testte 4 - 5 in altinda folikul izlenirse yumurta rezervinin azaldigini dusundurur. Ancak Amh testi ile tam sonuca varilir. Sanirim bahsettigi kan testi de amh. Umarim kanda bir sorun cikmaz. Insaalah kan sonucun ultrasonu dogrulamaz. Onemli olan kandaki sonuc. Cunku bu ay az yumurta oluşmuş da olabilir. Amh sonucunu atarsin canimCanım hormon tahlili vermiştim en son tüp benek dediğinde alttan baktı 2 3 yumurta gördü ölçtü rezervin az görünüyor erken menepoz varmı ailende diye sordu ki Yok annem 42 yaşında Doğum yaptı. Başka bir kan tahlili yapacağını söyledi 10 gün sonra çıkar ona göre tüp e karar veririz diyip yolladı. Hormon testi 10 gün sürmüyor 1 günde çıkan bi test 10 günde çıkacak kan tahlili be olabilir ki
Diğerinde ne sorun var cnm tüplerde tıkanıklık var mı ?Tamam canım bende sadece bir yumurtalık gelişiyo biraz tembel demişti
Yok canım öyle bişe demedi sadece onu söylediDiğerinde ne sorun var cnm tüplerde tıkanıklık var mı ?
Haydarinna cnm muhtemelen amh bakacak ona göre yumurta rezervi azsa tüp bebek düşünecek, inş iyidir hayırlısı ile olur bebisiniz.
4 yıllık evliyim 1 sene 8 aydır uğraşıyoruz.bende panik atak vardı tedaviyi erteledim bu zamana kadar.ama artık cesaretimi topladım kafaya koydum :)
Oooo süper cnm, 2 nin üstünde çıkan çok az.Canım amh bakmış doğru söyledin 5.29 çıkmış. Endişelenmelimiyim acaba ?
Sen prolaktin yüksek değilse incir kürü yap ben yaptım şükür bu ay gelişti yumurtam.Yok canım öyle bişe demedi sadece onu söyledi
Oooo süper cnm, 2 nin üstünde çıkan çok az.
Tahmin ettim canim antral folikul sayimi ile yumurta rezervine bakmis doktorun. O testte 4 - 5 in altinda folikul izlenirse yumurta rezervinin azaldigini dusundurur. Ancak Amh testi ile tam sonuca varilir. Sanirim bahsettigi kan testi de amh. Umarim kanda bir sorun cikmaz. Insaalah kan sonucun ultrasonu dogrulamaz. Onemli olan kandaki sonuc. Cunku bu ay az yumurta oluşmuş da olabilir. Amh sonucunu atarsin canim
Ne demek sonucun da gayeeet guzel canim hadi bakalim hayirlisiCanım alakan için çok teşekkür ederim 5.29 amh çıkmış internetten kontrol ettiğimde referans 0.7 - 7.39 yazıyor bunreferansa göre normal duruyor sanki. Tüp bebek istemez sanırım bu değere göre
Ne demek sonucun da gayeeet guzel canim hadi bakalim hayirlisitup bebege gerek yok klomen asilama veyahut igne tedavisiyle ble sonuc alrsin
Bende regl oldum canimm dun. Bu hafta sogan kurunu deniycem aklimda ctesi de farkli bi doktora gidicem bakalim o nediycekAy keşke canım yaaaaa en son çatlatma iğnesi yaptırdım o da kist oluştu ilaç kullandım dün adetim başladı 5. Günü gel dedi bakalım ne olacak
Ben şimdi incir kürünü yapıyorum Ocak'ta kaynıyo bakalımBende regl oldum canimm dun. Bu hafta sogan kurunu deniycem aklimda ctesi de farkli bi doktora gidicem bakalim o nediycek
Bende iğne yaptırmıştım ama ağrı olmadı hiç canımMerhaba hanımlar bende durumumdan bahsetmek istiyorum. 1 yıllık evliyim fakat hiç korunmadık cocuk olmadı bende özelde doktora gittim hormonlarıma herseyime bakıldı pko dedi tam tedavıye başlayacaktık doktor gitti. Bende başka bir özele gittim oradakı doktor da saçmalamasın pko değilsin dedi. Ben her ay düzenli adet oluyorum kilo problemimde tok 24 yaşındayım 49-50 kiloyum. Bende klomen başlattı ikitane yumurtam gelişti 20mm ve 17.5mm gecen hafta salı çatlatma iğnemi oldum. Doktorum yarında progestana başlamamı söylemişti onu içicem. Burada herkes çatlatma iğnesının şişlik yaptığını ağrıdan sızıdan bahsetmiş ama bende çok çok az oluyor. Ya tutmadıysa dıye cok korkuyorum
Hamile kaldınız mı peki sizBende iğne yaptırmıştım ama ağrı olmadı hiç canım
Yok canım maalesef yumurtalık gelişti büyüdü baya iğne yaptırdım adete yakın lekelenme başladı dr a gittim kist oluşmuşHamile kaldınız mı peki siz
Anladım canım birdaha ki ay inşallah hamiş kalırsın. Bende gün sayıyorum tutmazsa bende 28 inde hasta olcam. Çok korkuyorum ya inşallah tutarYok canım maalesef yumurtalık gelişti büyüdü baya iğne yaptırdım adete yakın lekelenme başladı dr a gittim kist oluşmuş
Ay inşallah canım inşallah hayırlısıyla inşallah. Ağır kaldırma eğilip kalkma Yükseğe uzanmaAnladım canım birdaha ki ay inşallah hamiş kalırsın. Bende gün sayıyorum tutmazsa bende 28 inde hasta olcam. Çok korkuyorum ya inşallah tutar
Onlara dikkat ediyorum canım ben biraz temizlik hastasıyım valla yatıyorum günlerdir. İçim içimide yiyor temizlik yapamadığım için :) Birde ben Üçüzüm çocuğumunda ikiz yada üçüz olmasını cok istiyorum 2 yumurtam gelişmişti :)Ay inşallah canım inşallah hayırlısıyla inşallah. Ağır kaldırma eğilip kalkma Yükseğe uzanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?