- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.881
Kan degerlerini paylasirmisin ??Canim daha çok küçük. Bebeği daha göremedik keseye bugün gördük. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. .
Geçen hafta pazartesi beta hcg 80 çıktı. Dün bide kan verdim 5200 çıktı. Bugün daha kese göründü cnm. Bu arada senin de hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)D
Kan degerlerini paylasirmisin ??
2. ye miiii kızz wwoooowww Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanim Merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın. Bu arada ben hamile yim
Evet cnm ikinciye. Allah razı olsun :)2. ye miiii kızz wwoooowww Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayyasalak senin kız da büyümüş ne kadarlik oldu çok tatlı maşallah :)2. ye miiii kızz wwoooowww Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
maşallah çok sevindim yaa maşallahhh Allah olmayan herkese nasip etsinnn :)) 17 aylık olduk canımm çok cadı bir kızımnm var seninki de kızdı demi seninki ne kadarlıkAyyasalak senin kız da büyümüş ne kadarlik oldu çok tatlı maşallah :)
Tesekkur ederim canimmm benimki daha 3.5 haftalik dio kan degerleri ama hizla buyuyoruz bugun yine kan verdik bakalim sonucu 2.5 ta alicam allah isteyen herkeze nasib etsin benim bebegimide benden almasin hala risk icersindeyim keseyi gormeden inanamicam galibaGeçen hafta pazartesi beta hcg 80 çıktı. Dün bide kan verdim 5200 çıktı. Bugün daha kese göründü cnm. Bu arada senin de hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)
Kız ben mesajı yanlış yazmışım yeni gördüm telefondan yaziyom ya ondan heralde :) Benimki de erken doğum oldu 16 aylık cnm benim oğlum, kız değildi benimki :))maşallah çok sevindim yaa maşallahhh Allah olmayan herkese nasip etsinnn :)) 17 aylık olduk canımm çok cadı bir kızımnm var seninki de kızdı demi seninki ne kadarlık
Öyle düşünme içini ferah tut inşallah bebisin seni bırakmaz, keseyi de kalp atislarini da görürsün inşallah cnm benim :)Tesekkur ederim canimmm benimki daha 3.5 haftalik dio kan degerleri ama hizla buyuyoruz bugun yine kan verdik bakalim sonucu 2.5 ta alicam allah isteyen herkeze nasib etsin benim bebegimide benden almasin hala risk icersindeyim keseyi gormeden inanamicam galiba
Insallahhh kalbim agzimda bekliyorum 2.5 ta sonucu gorucemmmÖyle düşünme içini ferah tut inşallah bebisin seni bırakmaz, keseyi de kalp atislarini da görürsün inşallah cnm benim :)
Hadi hayırlısı Paylaş sonucu bizimle "))Insallahhh kalbim agzimda bekliyorum 2.5 ta sonucu gorucemmm
Tamam paylasacagim ya sevinc cigliklari ile yada goz yaslari ileeeeeHadi hayırlısı Paylaş sonucu bizimle "))
Inşallah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin.Tamam paylasacagim ya sevinc cigliklari ile yada goz yaslari ileeeee
Allah seninde saglikla kucaginda gormeni nasib etsin allah canimInşallah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin.
Amin cnm cumlemizin inşallah.Allah seninde saglikla kucaginda gormeni nasib etsin allah canim
aramızda çok yokmuşşşKız ben mesajı yanlış yazmışım yeni gördüm telefondan yaziyom ya ondan heralde :) Benimki de erken doğum oldu 16 aylık cnm benim oğlum, kız değildi benimki :))
Neredeyse 2 gunde 4 kat buyuyoruzzzzz :)))))))Hadi hayırlısı Paylaş sonucu bizimle "))
Evet cnm benimki erken doğdu :)aramızda çok yokmuşşş
Canim cok sevindim Tebrikler :))Kizlarrrrrr 354 cikti sonuccccc yupppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?