- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.821
Kadın için kadın Doğum - erkek için ürolog ilgilenir. En başta kadında sorun varmış gibi bakılır. Çünkü gittiğiniz doktor kadın Doğum. Eşiniz tedavi gereken bir durum oluştu diyelim, bu tedaviyi kadın Doğum yapmaz ürolog yapar.. biz sabırsız değiliz artık isteme duygusu zedeliyor her defasında duygun yıpratıyor..her ay bin fazla daha üzülüyorsun..işte bu yüzden istiyoruz.. sonra diyorlar ki stres yapma..ben devlet hastanesine gitmiyorum özel hastaneye gidiyorum. takip için önce 2 yıllık evlilik isteniyor daha sonra kadını araştırıyorlar en son aşama erkeği . özel hastaneler de de düzen aynı. hasta gidip bana klomen verin hgc cekin diye bir talep de bulunamaz. etik değil dr önce kendi araştırır duruma göre ilerler . . evet cocuk isteyen birisi olarak acele ediyorum bazen dayanamıyorum ama dr önce doğal denemeyi tercih ediyor daha sonra hormon tedavisi uyguluyor. dorusu bu ama insanız işte biran önce olup bitsin isteriz.
aynen öyle ...Kadın için kadın Doğum - erkek için ürolog ilgilenir. En başta kadında sorun varmış gibi bakılır. Çünkü gittiğiniz doktor kadın Doğum. Eşiniz tedavi gereken bir durum oluştu diyelim, bu tedaviyi kadın Doğum yapmaz ürolog yapar.. biz sabırsız değiliz artık isteme duygusu zedeliyor her defasında duygun yıpratıyor..her ay bin fazla daha üzülüyorsun..işte bu yüzden istiyoruz.. sonra diyorlar ki stres yapma..
Ben gittigim butun ozel hastanelerde doktorlara durumumu ifade ettim hepsi de hsg spermiyogram yumurtlama durumu vs. sorguladi. Eger yeni evli olsaydiniz tamam derdim ama 1 yildir cocuk sahibi olamayan ciftler icin butun kontroller yapiliyor. Esiniz icin ayri bi doktora gitmenize gerek yok kendi jinekologunuz yonlendirebilir laboratuvarda yapilan bi test herhangi bir hastaneye bile direk gidip yaptirilabiliyor. Sizde her ay kan verip yumurtlamaben devlet hastanesine gitmiyorum özel hastaneye gidiyorum. takip için önce 2 yıllık evlilik isteniyor daha sonra kadını araştırıyorlar en son aşama erkeği . özel hastaneler de de düzen aynı. hasta gidip bana klomen verin hgc cekin diye bir talep de bulunamaz. etik değil dr önce kendi araştırır duruma göre ilerler . . evet cocuk isteyen birisi olarak acele ediyorum bazen dayanamıyorum ama dr önce doğal denemeyi tercih ediyor daha sonra hormon tedavisi uyguluyor. dorusu bu ama insanız işte biran önce olup bitsin isteriz.
Merhaba esinizin hangi degerleri dusuk cikti bizdede sperm sayisi ve hareketliligi dusuk cikti dr ne gibi tedavi uyguluyor ?Bu yüzden özel hastaneler yapılmıştır.özel laboratuvarlar vardır.devletin keyfini beklememek için. Bize de kimse bakın demedi ama , biz özelde yaptırdık bir de ne görelim eşimin değerler çok kötü. Şimdi aynı anda tedavi görüyoruz.. doktorlar bana yoğunlaşıyorlardı,sorunu bende görüyorlardı ..eğer devletin keyfini bekleseydik ; önce bana sonra ki zamanda da onunla uğraşacaktık..
Canim yarin gece 10 da catlatma ignesini vurdurcam p.tesi asilama yapilcak 3 yumurtam vardi ama biri daha cok buyudu insAllah hakimda hayirlisi olur iki sonucada alistrdim kendimi hersey nasip :/Ayy hadi inşallah ama haberdar et bende geçen hafta bugün 2 yumurtam vardı 19mm pazar iğnemi vurdum şimdi beklıyorum arkaraşımda dinlen iş yapma dedı keyfini çıkartıyorum inşallah pozitifleri görürüz abla sat ne zamandı
Kizlar benim esimde de ileri hareket sorundu once klomen ve pharmaton kullandi yaninda keci boynuzu kürü ve 0 ken 21 oldu sonralari keci boynuzu pekmzi findik ceviz incir bal falan derken en son yaptimiz teste ileri hareket 38 oldu testi yaptimiz yerler hep farkliydi bunun etkisimi bilmiyorum ama yazmak istedimMerhaba esinizin hangi degerleri dusuk cikti bizdede sperm sayisi ve hareketliligi dusuk cikti dr ne gibi tedavi uyguluyor ?
Canım benim eşimin de ileri hareketli yediydi bir ay keçi boynuzu kürü yaptık o ay hamile kaldım..Allaha şükür ol deyince olur..inş sizinde hayırlı evlatlariniz olur.Kizlar benim esimde de ileri hareket sorundu once klomen ve pharmaton kullandi yaninda keci boynuzu kürü ve 0 ken 21 oldu sonralari keci boynuzu pekmzi findik ceviz incir bal falan derken en son yaptimiz teste ileri hareket 38 oldu testi yaptimiz yerler hep farkliydi bunun etkisimi bilmiyorum ama yazmak istedim
Abla pozitif ol olur mu olcağına inan olucak Allah'ın izniyle benimde 2 yumurtam oldu klomene ikiside 19 mm diCanim yarin gece 10 da catlatma ignesini vurdurcam p.tesi asilama yapilcak 3 yumurtam vardi ama biri daha cok buyudu insAllah hakimda hayirlisi olur iki sonucada alistrdim kendimi hersey nasip :/
İnsAllah canim hayirlisi hersey nasipAbla pozitif ol olur mu olcağına inan olucak Allah'ın izniyle benimde 2 yumurtam oldu klomene ikiside 19 mm di
amin inşaallah seninde gözünaydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımRabbime binlerce kez şükürler olsun Hamileyim. Rabbim ne kadar hasreti çeken varsa hayırlı vakıtte haberini almayı sağlıklada kucağınıza almayı nasip etsin
Amin Allah razı olsun abla bu ay ya varis çok çektim Rabbim herkese hayırlı vakıtte haberini duyursun inşallah.amin inşaallah seninde gözünaydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kilim ve tohum canim hamilelik belitisi yasadin mi yazarmisin bana lütfen bende adet günümü bekliyorum da kasık agrim oluyor arada birde azcik yapiskan gibi akintim var cok az sendede olmus muydu :) ?? Bu arada bebeğini saglicakla kucağına al inşallahAmin inşallah ablacım.
8 ocakta çıkabilirHamile oldgumuzu nasil ogrenebiliriz adetle test haricinde gercekten ogrenmeye calisiyorum ama iste 12 aralikta adet oldum ve 18 ,19 da iliskiye girmeye basladik esimle beraber olmaya basladik her iki gunde bir olma ihtimali var mi,sizce ??? 14 ocakta da eşimin dogum gunu
Canım ben şiddetli kaşık ağrısı ve meme hassasiyeti yaşadım. Akıntı oldu canım inşallah hamileysen akıntın hep olacak canım. Mutlu haberlerini paylaş bizimle inşallah.Kilim ve tohum canim hamilelik belitisi yasadin mi yazarmisin bana lütfen bende adet günümü bekliyorum da kasık agrim oluyor arada birde azcik yapiskan gibi akintim var cok az sendede olmus muydu :) ?? Bu arada bebeğini saglicakla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?