- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.041
Renkli utrasanla bakildimi sonucunda yazar kc mm oldugu bizde ilk cok korktuk ameliyat dedi ama 2 mm ameliyata gerek yok dedi ilac tedavisi verdi esime sperm sonucunuz nasildaha bi kaç dr a daha göstereceğiz tabi canım ama böyle dokununca ele geliyo bilyeden biraz küçük
İnşallah canım allahım kimseye aratmasın.. Ben biraz ara veriyorum adetim gelsin doğum kontrol hapına başlıcam endometriozis var bende 6 ay hapa devam.. Önce senden güzel haberler bekliyorum biraz kafanı topla sonra aşılamaya Start ver hayırlısıyla inşallahBen de simdi okudum ve cok sevindim canim, insallah her sey cok guzel ve saglikla gecer. Tadini cikararak keyifle gecir. Agrilar cogu kiside oluyor, adet olmaya calisip guzel bir sebepten olamiyor vucudun oyle dusun :) bizim de bir ay once ilk asilama denememiz negatif sonuclandi. Tekrarini bir iki aya istiyoruz, umut oldun bana da canim. A Ayyten biz de guzel haberler verelim hayirlisiyla boyle insallah :)
Canim antitpo yüksek cikmis yani bu bildiğim kadariyla nodulunu etkileyen antikorlar ilac tedavisi uygular doktor bir de biopsi yapıldı mi sanaçok geçmiş olsun canım,ben anlamıyorum malesef
Güzel haberlerini Mutlu günlerini sağlıklı günlerini bekliyorum arkadaşımİnşallah canım allahım kimseye aratmasın.. Ben biraz ara veriyorum adetim gelsin doğum kontrol hapına başlıcam endometriozis var bende 6 ay hapa devam.. Önce senden güzel haberler bekliyorum biraz kafanı topla sonra aşılamaya Start ver hayırlısıyla inşallah
Ay darısı hayırlısı ile kuçağına almaya inşallah hayırlı olsun :)Güzel haberlerini Mutlu günlerini sağlıklı günlerini bekliyorum arkadaşım
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah Canım. Allah sana bir avazda doğurmayı kısmet etsin inşallahAy darısı hayırlısı ile kuçağına almaya inşallah hayırlı olsun :)
Allah ‘ım senden erkek ( veya kız ) kız çocuğu istiyoruz. Ya Rabbi biz bunu istiyoruz ama, sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi hayırlısı ise sen onu ver INSALLAH AMIN.
insallah onumuzdeki ay olur canim benimde umudum eylul e kaldi hep o ay hamile kalmak isterdim insallah olur insallah isteyen herkeze nasip eder Rabbim amin amin aminAmiiiiiinnnnnnnn
Benim bu ay da olmadı ama Rabbim herşeyin en iyisini bilendir
adet görsem rahatlicam bi görsemmmm
insallah onumuzdeki ay olur canim benimde umudum eylul e kaldi hep o ay hamile kalmak isterdim insallah olur insallah isteyen herkeze nasip eder Rabbim amin amin amin
Canım gebelik olabilirKızlar adete 3gun kala ovulasyin testi iki çizgi gösteriyor neden acaba bilen var mi
Dün akşam dayanamayıp gebelik testi de yaptım canim ama malesef negatiftiCanım gebelik olabilir
O zaman bir fikrim yok Can'ım. Adet tarihin gecikirse yenilersin testi canımDün akşam dayanamayıp gebelik testi de yaptım canim ama malesef negatifti
İnşallah canım allahım kimseye aratmasın.. Ben biraz ara veriyorum adetim gelsin doğum kontrol hapına başlıcam endometriozis var bende 6 ay hapa devam.. Önce senden güzel haberler bekliyorum biraz kafanı topla sonra aşılamaya Start ver hayırlısıyla inşallah
Amin inşallah olmayan tüm isteyenlere verir rabbimçükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
Hayırlı ve sağlıklısi inşallahAmin inşallah olmayan tüm isteyenlere verir rabbim
Bu ne. ? Kimsiniz doktor mu? Donörmü yoksa aktar mıÇocuk sahibi olmak için arayın 05533347955
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?