E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
gelecek ay aşılama yaptırcaktık.ama maalesef doktorum izinli.bu ay artık klomen kullanacağım,boş kalmaktansa.bol bol çalışcaz artık :)
inşallah olur kızlar.
inşallah olur kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelecek ay aşılama yaptırcaktık.ama maalesef doktorum izinli.bu ay artık klomen kullanacağım,boş kalmaktansa.bol bol çalışcaz artık :)
inşallah olur kızlar.
bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
canım adetin 12 gün geçmiş test neden yapmıyosun adetlerin hep gecikirmiydi hamile olabilirsin valla ben olsam test yapmadan asla duramam...inş hamilesindir..merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza hepimize geçmiş olsun öncelikle ve allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.benim de yumurtlama problemim var 6aylık hamileyim hiç korunmadık dokttora gittim klomen verdi sonra kontrole gittim kalınlaşma ver dedi düzenli ilişki verdi ve şuan adetı 12gün gecikti.ama kasık ağrım da başladı acaba belirtimi yoksa adetmi olcam.bilemiyorum karışığım hemde çok..öpüyorum sizi
doktora gittim bi problem yok dedi sadece prolaktin seviyem 30 yüksek çıktı birde arada adetim düzensiz oluyo 10 gün falan geçiyo şimdi duphaston kullanıyorum
merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza hepimize geçmiş olsun öncelikle ve allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.benim de yumurtlama problemim var 6aylık hamileyim hiç korunmadık dokttora gittim klomen verdi sonra kontrole gittim kalınlaşma ver dedi düzenli ilişki verdi ve şuan adetı 12gün gecikti.ama kasık ağrım da başladı acaba belirtimi yoksa adetmi olcam.bilemiyorum karışığım hemde çok..öpüyorum sizi
canım ilk önce gecmiş olsun...doktorun söyledigi gibi;stres yapma sanırım 6 aydır bebek bekliyorsun...daha yeni sanırım.prolaktin bildigim kadarıyla 25-30 arası olmalı.bu prolaktin dedigimiz hormon beynimizde ki hipofiz bezinden gelen bir faktör;kısacası prolaktin yükselmesi hem bebek tedavisini hemde düzenli kanamanı engeller.fsh-LH bunlarda yine bldiğin gibi hormon testleri,hr ikiside birbirine yakın sonuçlar olmalı...mesela;fsh 4.75 LH 5.20 gibi;TSH da guatırla ilgili oda 4.70 geçmemeli.geçmis ise;troyit bezlerine bakarlar.bunlar benim bildgim degerler her hastanenin farklı sistemi olablir.tekrar gecmiş olsunnn....
kızlar ben bu ayki adetim 3 gün sürdü ve çok az kanamam oldu sonra açık renge dönüştü normalde 6 gün süren adetim bu ay çok kısa sürdü sizce hamile olabilirmiyim üstüne görme olayı olmus olabilirmi böyle bişey yasayan varmı
hazalım cvp için tşk ederim hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar ben bu ayki adetim 3 gün sürdü ve çok az kanamam oldu sonra açık renge dönüştü normalde 6 gün süren adetim bu ay çok kısa sürdü sizce hamile olabilirmiyim üstüne görme olayı olmus olabilirmi böyle bişey yasayan varmı