Gebe kalamayanlar buraya.....

geçmiş olsun canım mide yanmasıda çok zor bi durum:çok üzgünüm:

evet ya normalde böyle bir problemim olmazdı mide ile ilgili bir sorun yok ramazandan diycem ama ilkez oluyor cok kötü ya sabah birden başladı acıkmadım susamadım ama neden oluyo ya bişey dicem adetim 8 eylülde olabirmi birden böyle mide yanması başlaması kasıklarımda belime sancı oluyo kasığımdaki sancı belime vuruyo acaba eşimin kullandığı klomen evikab işami yaradı amin inşallah

Son düzenleme:
arkadaslar slm olsun herkese aranızda hıc hsg yanı rahım fılmı cektıren varmı ben cektırdım ve tuplerım acıkcıktı 2 yıldır ewlıyım ve cocugumuz olmadı her sey yolunda dıor dr um rontgenden sonra 20 gun esımden uzak kalmamı soledı ve adetın 2 yada 3 gunu tekrar dr uma gelmemeı ıstedı acaba neden aranzda bunları tecrube edenler varsa bana yardımcı olabılırmısınız bırde bu rontgenden sonra hamıle kalma sansı varmıdır???

inş canım hayırlısı bende bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm rüyadada olsa süper bi duyguydu bakalım bende 2-3 güne bekliyorum hastalanmayı ama inş hastalanmam ve rüyam gerçk çıkar...

inş canım hayırlısı bende bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm rüyadada olsa süper bi duyguydu bakalım bende 2-3 güne bekliyorum hastalanmayı ama inş hastalanmam ve rüyam gerçk çıkar...

CANIM EVET BENDE BU AY GÖRDÜM HEP UYUYUP BEBıŞıMı GÖRMEK ıSTıOM RÜYADA OLSA COK FARKLI BıR DUYGU EŞSıZ BıR DUYGU ıNŞALLAH GÖRMEZSıN KIRMIZILARI NEFRET EDıYORUM BıZıM GıBı BEKLEYEN HERKESE RABBıM NASıP ETSııııııııııııııııııııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

amin canım amin en kısa zamanda inş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyi bende ne olsun işte iftara sürekli misafir gelio temzlk faln bişi sorucam canım yha senn gönderdiğin mesajları ben hemn göremiyorum sayfaya girip çıkınca anca görüyorum sendede öle oluyormu yoksa benm pcmi sorunlu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…