- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.481
geçmiş olsun canım mide yanmasıda çok zor bi durum:çok üzgünüm:
evet ya normalde böyle bir problemim olmazdı mide ile ilgili bir sorun yok ramazandan diycem ama ilkez oluyor cok kötü ya sabah birden başladı acıkmadım susamadım ama neden oluyo ya bişey dicem adetim 8 eylülde olabirmi birden böyle mide yanması başlaması kasıklarımda belime sancı oluyo kasığımdaki sancı belime vuruyo acaba eşimin kullandığı klomen evikab işami yaradı amin inşallah
inş canım hayırlısı bende bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm rüyadada olsa süper bi duyguydu bakalım bende 2-3 güne bekliyorum hastalanmayı ama inş hastalanmam ve rüyam gerçk çıkar...
CANIM EVET BENDE BU AY GÖRDÜM HEP UYUYUP BEBİŞİMİ GÖRMEK İSTİOM RÜYADA OLSA COK FARKLI BİR DUYGU EŞSİZ BİR DUYGU İNŞALLAH GÖRMEZSİN KIRMIZILARI NEFRET EDİYORUM BİZİM GİBİ BEKLEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
boncuğum slmlar
nasılsın canım ??
kimsecikler yokmu acaba :)
iyi bende ne olsun işte iftara sürekli misafir gelio temzlk faln bişi sorucam canım yha senn gönderdiğin mesajları ben hemn göremiyorum sayfaya girip çıkınca anca görüyorum sendede öle oluyormu yoksa benm pcmi sorunlu?[/QUOT yok be hayatım bende sana soracaktım şimdi bunu benimde öyle 1 sayfa geri çıkıyorum daha sonra tekrar ileri gidiyorum ondan hemen cevap yazamıyorum bebeğim:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?